Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Ξερει κανεις τιμες για bonding δοντιων?Θελω να ενωσω 2 δοντια [δεξια και αριστερα των μπροστιωνων δοντιων,οχι τα μπροστινα.

Εινα μικρο το κενο αλλα θα ηθελα να γνωριζω την τιμουλα για 2 δοντια.

Δημοσ.

Φίλε μου το ίδιο είχα ρωτήσει και εγώ πριν κάνα χρόνο που έψαχνα. Γενικά μια λογική και καλή τιμή για bonding (ρυτίνες δλδ) είναι 50-70 για κάθε δόντι.

Από κει και πέρα ακούς και υπερβολές πχ εμένα για ένα δόντι μου ζήταγαν μέχρι και 150 ευρώ, τόσα τους έλειπαν μάλλον..... Προσωπικάπάντως ο οδοντίατρος μου μου έκανε φιλική τιμή λιγότερο από 100 ευρώ για δύο δόντια...

Πάντως ψάχτο αλλά έχει ένα ρίσκο και αυτό αν θα σου κάνει καλή δουλειά αν δεν ξέρεις τον οδοντίατρο... Και φυσικά αν πας σε ακριβό τελικά εξηγήσου ότι δεν θες να σου φύγουν σε 5 μέρες... Πάιζει και αυτό με το bonding να ξέρεις...

• Like 1
Δημοσ.

Να φυγουν σε 5 μερες?Δεν εχουν κατι σαν εγγυηση,δινεις 200 ευρω και στα αυτα τους αν δεν κανανε καλη δουλεια?Εγω θελω για τα δυο ακριβως διπλα απο τα δυο μπροστινα δοντια ,εχουν μια αποσταση 1 cm περιπου απο τα 2 μπροστα

Δημοσ.

Κοίτα εγγύηση του στυλ πχ για ένα χρόνο δε φεύγουν δεν υφίσταται. Γιατί πολύ απλά εξαρτάται και από σένα κατά πόσο τα περιποιήσε, βουρτσισμα, νήμα κτλπ, να μη μασάς σκληρές τροφές από εκείνη τη μεριά τουλάχιστον το πρώτο καιρό, να μη τρίζεις τα δόντια σου κτλπ. Υπάρχουν άνθρωποι που στον ύπνο τους σφίγγουν τα δόντια τους, ε αυτοί δεν κάνουν για ρυτίνες....

Αλλά εννοείται πώς αν σε μικρό χρονικό διάστημα από την ημερομηνία τοποθέτησης πχ 10 μέρες σου φύγουν λογικά στα ξαναβάζουν με μηδενικό κόστος ειδικά αν ξέρεις το γιατρό και δεν είναι 100% δικό σου λάθος. Εξυπακούεται ότι θα τον συζητήσεις πρώτα.

Εμένα πχ ο δικός μου με είχε προειδοποιήσει ότι μπορεί να μου βγουν κάποια στιγμή ειδικά αν δεν τα προσέξω, αλλά επειδή μου το άφησε πολύ φθηνά ε δεν είχα και τρελές απαιτήσεις, άσε που τον ξέρω κιόλας. Αν όμως έδινα τπτ 300 ευρώ ή έβαζα τίποτα προσελάνες οι οποίες είναι ακόμα πιο ακριβές εκεί θα είχα απαιτήσεις. Ευτυχώς πάντως μια χάρα έμειναν δε βγήκαν ποτέ αλλά ξέρω άλλους που κλαίνε τα λεφτά τους. Γιατί τους βγήκαν και δεύτερη φορά και μετά δεν μπορείς όποτε σου φεύγουν να πηγαίνεις να σου βάζουν νέα χωρίς να πληρώσεις. Γι αυτό προσοχή. Κατά τη γνώμη μου βρίσκεις ένα φθηνό και εγγυημένο και του ξηγιέσαι...

Γενικά να ξέρεις αν δε σου φύγουν τις πρώτες 15 μέρες συνήθως μετά δεν σου φεύγουν ποτέ. Εξαρτάται όπως καταλαβαίνεις  από τη δουλειά του οδοντίατρου, την πείρα του και τα υλικά που χρησιμοποιεί.

ΔΙάβασε εδώ http://www.dentalcenter.gr/faq_bonding.asp

Το 5 λέει τα μειονεκτήματα...

Αυτά ελπίζω να βοήθησα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...