Προς το περιεχόμενο

Επαφες Google Acc και Outlook σε S3


N3M3SiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα!

 

Θα συνοψισω το προβλημα μηπως καποιος εχει αντιμετωπισει κατι παρομοιο.

 

Μετα απο αρκετη ταλαιπωρια υστερα απο format στο pc καταφερα να συγχρονισω ξανα της επαφες μου με το Outlook, οπως πριν. Οι επαφες μου στο S3 ειναι επισης συγχρονισμενες με το Google account μου.

 

Οποτε πλεον διπλα απο τις επαφες μου στο κινητο εχει δυο εικονιδια. Ενα της google και ενα του τηλεφωνου. (τα δυο μερη που συγχρονιζονται - συγχωνευονται)

 

Το θεμα τωρα ειναι. Μπαινω στο outlook και αλλαζω μια επαφη.

 

Πχ το ονομα ή το τηλεφωνο ή βαζω ξερω γω τονους.

 

Στον επομενο συγχρονισμο, θα το αλλαξει και στο κινητο ΟΜΩΣ ουσιαστικα στην λιστα μου δεν θα φαινεται αλλαγη γιατι ουσιαστικα μεσα σε καθε επαφη εχει δυο κατηγοριες οταν πας να τις επεξεργαστεις. Google & Τηλεφωνο. Οπου κανω την αλλαγη εκει θα μεινει κ ολας αφηνοντας το αλλο ανεπηρρεαστο.

 

Αν πχ ενα ονομα απο νικος παπαδοπουλος μπω και το αλλαξω σε κωστας παπαδοπουλος, αναλογα το tab που θα κανω την αλλαγη, εκει θα αλλαξει κ ολας. Αν την κανω στο tab του google, η επαφη του τηλεφωνου δεν θα αλλαξει με αποτελεσμα το Outlook να μην ενημερωθει ενω αν την κανω στο tab τηλεφωνο, θα ενημερωθει το outlook και το google θα μεινει ιδιο.

 

Κοινως ειναι σαν να εχω 2 τηλεφωνικους καταλογους ιδιους, συγχωνευμενους σε εναν. Βλεπετε και στην φωτο πανω τα 2 tabs. Οποιο αλλαξω, το αλλο μενει ανεπηρεαστο. Υπαρχει μονο μια ρυθμιση για το ποιο απο τα δυο (google ή τηλεφωνο ) θελω να εχω προεπιλεγμενο, αλλα αυτο ειναι για καθε επαφη ξεχωριστα και παλι δεν λυνει το προβλημα της ενημερωσης του αλλου.

 

Αυτο που θελω, ειναι οταν κανω μια αλλαγη, οπου κ αν την κανω, ειτε στο outlook ειτε στο google ειτε στο τηλεφωνο, να ενημερωνονται ολα με τον επομενο συγχρονισμο. Δηλαδη αν αλλαξω κατι μεσω Outlook να ενημερωνεται μετα το τηλ και απο το τηλ το google κ.ο.κ.

 

Καμμια ιδεα?

post-78036-0-75080500-1355651590_thumb.png

post-78036-0-48545700-1355651592_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...