Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά γραμμής


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα , προσφατα θα μετακομισω σε νεο σπιτι και θα ηθελα να μεταφερω την γραμμη μου.Το νεο σπιτι δεν ειναι πολυ μακρια ειναι στην ειδια περιοχη οποτε νομιζω θα ειναι το ειδιο α/κ.Απο την στιγμη που θα κανω την αιτιση ποσο καιρο θα παρει να διακοπει η γραμμη και να μεταφερθει στο νεο σπιτι? Επισης λογικα στο νεο σπιτι θα πρεπει να ερθει τεχνικος να συνδεση την γραμμη(δεν εχει γραμμη το νεο σπιτι) αυτο φανταζομαι θα παρει αρκετο καιρο οποτε λογικα θα υπαρχει περιοδος που θα ειναι κομμενο το τηλ και δεν θα εχουμε σε κανενα απο τα δυο σπιτια? και κατι τελεφταιο ποσο πρεπει να πληρωσω για τν μεταφορα περιπου?

 

ps:εχω connex

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καμιά δεκαριά εργάσιμες. αν δεν εχεις καλωδιωση μέσα στο σπίτι λογικά θα χρειαστεί να περάσει και από κει. Πρέπει να πάρεις και να κλέισεις ραντεβού με τους τεχνικούς όμως αν δεν έκλεισες ήδη. επίσης κοστίζει η μεταφορά γραμμής 35€. δε ξέρω αν χρειάζονται κι άλλα λόγο καλωδίσης εντός του σπιτιού.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν ειναι οτε λογικα θα γινει σχετικα γρηγορα αφου ο οτε δινει προτεραιοτητα σε αυτον και οχι στους αλλους παροχους.απο εκει και περα μπορει να πας και σε εναλλακτικο και να σου ενεργοποιησει νεα γραμμη χωρις να καταργηθει η παλια και την παλια να την καταργησεις οταν ενεργοποιηθει στο νεο σπιτι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν θυμάμαι παλιά από παλιότερα post,είσαι συνδρομητής ΟΤΕ.Πριν κανά 3μηνο μετακόμισα,συνδρομητής ΟΤΕ είμαι,οπότε τα έχω λίγο πιο πρόσφατα σε σχέση με άλλους.

Θα δηλώσεις εσύ πότε θες να σου κοπεί το ιντερνετ και το τηλέφωνο,αφού τους ενημερώσεις 2 μέρες πιο πριν.Μπορείς π.χ να πας αύριο και να τους πεις πως 10 Γενάρη θέλω να κόψω την γραμμή και να μεταφερθεί "εκεί".7 μέρες υπολόγισε πως θα χρειαστεί η μεταφορά.Τώρα για το κόστος.Αν είναι στο ίδιο Α/Κ,36 ευρώ,αν είναι σε άλλο Α/Κ 36+44(για το ιντερνετ)=80 ευρώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...