Προς το περιεχόμενο

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ  

136 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι θα κάνετε την ερχόμενη Παρασκευή?

• Με όλη την οικογένεια μαζί, θα πεθάνουμε βλέποντας σε επανάληψη το Παρα Πέντε.
    • Μπύρα και φαγητό απο έξω παρέα με τους φίλους.
    • Ότι πιο τρελό υπάρχει. Θα πάρω ναρκωτικά, θα δοκιμάσω πρωκτικό, θα κάνω ελεύθερη πτώση, ετσέτερα...
    • Τίποτα το ιδιαίτερο. Facebook, insomnia, θα ποστάρω τα τελευταία μου ποστς.
    • Δουλεύω μέχρι αργά την Παρασκευή, δεν θα κάνω τίποτα.
    • Άλλο, που δεν το σκέφτηκες εσύ να το γράψεις εδώ, και θα το γράψω εγώ στο κυρίως θέμα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
προς τον op , μπορουμε να εχουμε μια διευκρινιση στην τριτη επιλογη για την φραση "θα δοκιμάσω πρωκτικο"?

Μπαν στον Ts που τοποθετώντας το πρωκτικό δίπλα σε ακραίες συμπεριφορές και απολάυσεις, αποθαρρύνει τις νεαρές κορασίδες και ενισχύει τα ταμπού της ελληνίδας.

Κάλμα λίγο ρε 'συ! Αμέσως να ζητήσεις ban...

...αφού ακόμα είμαστε σε αναμονή διευκρινίσεων, για το αν αναφέρεται στις ...κορασίδες!

Δημοσ.

ειμαι σε άδεια Χριστουγέννων μέχρι τις 27-28

χοχοχο θα δω το event απο τη ζεστασιά του σπιτιού μου

trololol

Δημοσ.
Εχω σχολη 13-19.

Ποτε ακριβως ψοφαμε? :P

Μηχανικη λογισμικου,τεχνολογια ευρυζωνικων δικτυων και παραλληλη επεξεργασια;Ασχημος τροπος να πεθανει κανεις. :P
  • Moderators
Δημοσ.

Ααααακριβως!

Ομως το τελος αναμενεται ΠΡΙΝ απ αυτα!

Ελπιζω να μου ερθει το κουτι και η μητρικη που περιμενω πριν τη Παρασκευη το μεσημερι μονο :P

Δημοσ.
Στο Hitchhiker's guide to the galaxy τουλάχιστον, την διέλυσαν την Γη με συνοπτικές διαδικασίες. ^_^

Όταν το είχα πρωτοδιαβάσει είχα λιώσει:

«Γιατί διαμαρτύρεστε; Η απόφαση για την κατεδάφιση του πλανήτη σας είχε δημοσιοποιηθεί εγκαίρως...» 

- Ναι! Η ανακοίνωση βρισκόταν στον πλανήτη τάδε...

«Εκεί βρίσκεται το τμήμα δημόσιων ανακοινώσεων τής γαλαξιακής πολεοδομίας.»

- ...μέσα σε μια κλειδωμένη αρχειοθήκη, χωμένη σε μια εγκαταλελειμμένη τουαλέτα, με επιγραφή στην κλειδωμένη πόρτα της: «Προσοχή! Η τίγρη δαγκώνει»... :lol:  :lol:  :lol:   

• Like 1
Δημοσ.
Αν είναι να φύγω, θα φύγω όπως μου αξίζει, σαν αυτοκράτορας. Στο θρόνο με ένα φύλλο του Πρωταθλητή στο χέρι.

Μπορει να μην ειμαι μαστορι στο photoshop αλλα για δουλεια 10' κατι βγηκε, μεγα αφεντη :P

2qw38sk.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...