Προς το περιεχόμενο

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ  

136 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι θα κάνετε την ερχόμενη Παρασκευή?

• Με όλη την οικογένεια μαζί, θα πεθάνουμε βλέποντας σε επανάληψη το Παρα Πέντε.
    • Μπύρα και φαγητό απο έξω παρέα με τους φίλους.
    • Ότι πιο τρελό υπάρχει. Θα πάρω ναρκωτικά, θα δοκιμάσω πρωκτικό, θα κάνω ελεύθερη πτώση, ετσέτερα...
    • Τίποτα το ιδιαίτερο. Facebook, insomnia, θα ποστάρω τα τελευταία μου ποστς.
    • Δουλεύω μέχρι αργά την Παρασκευή, δεν θα κάνω τίποτα.
    • Άλλο, που δεν το σκέφτηκες εσύ να το γράψεις εδώ, και θα το γράψω εγώ στο κυρίως θέμα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ως γνωστόν, η Ελλάδα είναι το κέντρο του κόσμου.

Άρα αν είναι να γίνει κάτι, εδώ θα γίνει! :-D

Τι να μας πει η Αυστραλία τώρα;

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χαχαχχ σωστό και αυτο,

Να κάνω και μια ερώτηση αν έρθει το τέλος του κόσμου (για ελλάδα πάντα) σβήνονται και ολα τα χρέη μας ? :P :P

• Like 1
Δημοσ.

Καλά ρε θεριά ανήμερα! Ακόμα στα φόρουμ καθούστε και τομπαίζετε; Ολόκληρους Μάγια στα παπάργια σας, δηλαδής; Δεν κάνει...

(Εγώ ειμ' άλλο! Τώρα λέμε για σας...)

Δημοσ.

οι μάγια ήταν μάγοι ? πως προέβλεπαν το το μελλον ? μήπως είμαστε θύματα καλοστημένης απάτης ? ποιος μας λέει οτι το τρολάρισμα ανακαλύφθηκε στις μέρες μας και δεν ήταν δική τους ανακάλυψη ????!

Ε?!

Δημοσ.
Ω! τωρα επιασα και την αλλη εκδοχη... πρασινος ειναι?

Όχι, κόκκινος. Απλά τι άλλο να διαβάσω εκεί μέσα;

• Like 1
Δημοσ.
Ε τότε είσαι γνήσιος απόγονος των Μάγιας
δεν είμαι ινδιάνος .

η σχέση μου με τα ζώα βέβαια είναι τέλεια και επικοινωνώ μαζί τους. μια φορά που είχα περίπολο κοίταζα μια προβατίνα λιγα μέτρα απο εκεί που περνούσα και της λέω "μπεεεε" και με κοίταζε λες και κατάλαβε τι ήθελα να πω. καμια φορά μπορώ και επικοινωνώ και με γαλονάδες , σπάνιο φαινόμενο αλλα αφήνει τους πάντες έκπληκτους

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
πάντως πριν λίγο που μπηκα σπίτι απο έξω και πήγα και έβαλα τα χέρια μου στο καλοριφέρ ένιωσα ηλεκτρισμό!

λέτε τελικά να είχαν δίκιο αυτοί που έλεγαν οτι δεν θα τελειώσει ο κόσμος αλλα θα τελειώσει όπως τον ξέρουμε και θα αλλάξει? λέτε να αποκτήσουμε δυνάμεις! ? ? :o

Όχι, απλά τρίβεσαι με το fleece και ανακάλυψες τον στατικό ηλεκτρισμό. :P

http://www.youtube.com/watch?v=_HkY83JRlmQ

Δημοσ.

απλα σε 9 ωρες γραφω προοδο Στατιστικη , μαλλον γιαυτο εβαλαν το τελος του κοσμου σημερα .

Δημοσ.
Στατιστικη

Κάθε φορά που έδινα στατιστική παρακαλούσα να είναι το τέλος του κόσμου.Καλά την έχεις,μη μιλάς καθόλου.

Δημοσ.
Ως γνωστόν, η Ελλάδα είναι το κέντρο του κόσμου.

Για κάποιο λόγο όμως αυτό είναι γνωστό μόνο σε όσους μένουν στην Ελλάδα. !?!!!

Επίσης κάποια στιγμή σήμερα στις ειδήσεις θα ανέβει θέμα που συνδέεται στενά με τη σημερινή ημέρα, πρόκειται για ένα σαφές προμύνημα.. Αναμένατε στις οθόνες σας..

Δημοσ.
Κάθε φορά που έδινα στατιστική

Πόσες φορές κόπηκες ρε, νόμιζα ότι στα πανεπιστήμια εξωτερικού δεν είναι τόσο χαλαροί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...