Προς το περιεχόμενο

Αγορά DVD/BluRay Player


halobump

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιο DVD ή BluRay player που (φυσικά να παίζει 1080p) να μπορώ να παίζω από αυτό ταινίες οι οποίες βρίσκονται στο pc μου ασύρματα, καθώς θα είναι σε άλλο δωμάτιο και δεν θα μπορώ να συνδέσω ethernet καλώδιο. Αν δεν γίνεται αυτό τουλάχιστον κάποιο άλλο που να έχει δικό του σκληρό ενσωματωμένο το οποίο να μην ξεπερνάει τα 100 euro. Πάντα μιλάω για αγορά από Ελλάδα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδή έχεις να προτείνεις κάτι συγκεκριμένο? Δεν με πειράζει τόσο το να μην παίζει δισκάκια, αλλά αυτό που θέλω οποσδοίποτε να αποφύγω είναι η αγορά σκληρού δίσκου εξωτερικού. Απλά αν έχει wifi στα χαρακτηριστικά θα μπορώ να παίζω ασύρματα τις ταινίες με ξεχωριστούς ελληνικούς υπότιτλους από το pc που είναι σε άλλο δωμάτιο αρκεί να είναι ανοιχτό?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Samsung BD ES6100

LG BP420

Έχει DLNA και κάνεις steaming τις ταινίες σου ασύρματα. Δεν σου εγγυώμαι οτι θα εχει απόδοση dedicated media player αλλα παιζει σχεδόν τα πάντα απο αρχεία.

To LG δεν ξέρω εαν εχει WI-FI. Το Samsung εχει και είναι δοκιμασμένο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γενικά όσα μου δείξατε ξεφεύγουν, εγώ μιλάω στο 70άρι αν γίνεται. Όταν λέμε max 100 ξεκινάμε από όσο το δυνατόν φθηνότερο με σκοπό να μην τα φτάσουμε κι όχι στα 100 :). Ευχαριστώ πάντως θα τα έχω υπόψιν μου, ας κοιτάξω πρώτα να έχει wifi για να παίζει ασύρματα.

 

graphist83 αν μπορείς να μου εξηγήσεις κάπως μερικά πράγματα περί αυτού που θέλω (πως λειτουργεί? streaming ή όχι και πρεπει να έχει ανοιχτό pc?, θέλει κάποιο πρόγραμμα ή κάποια ρύθμιση στο pc?) επειδή βλέπω ότι ασχολείσαι με τέτοια θέματα θα σου ήμουν ευγνώμον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To BD-E6100 κοστίζει περι τα 130€. Θεωρώ ετσι και αλλιώς την ύπαρξη ενος blueray σημαντική για κάθε κάτοχο HD TV,

 

Κάνει ακριβώς αυτο που ζήτησες στο ποστ σου.

 

Ειναι συμβατό με τεχνολογία DLNA αλλα και Direct. Μπορείς δηλαδή μεσω του pc σου η κάποιού smartphone, tablet κτλ , στέλνεις αρχεία ήχου, εικόνας και βίντεο στο blueray.

 

Ναι ο υπολογιστής πρέπει να ειναι ανοιχτός  Στην ουσία κανει δίκτυο με το blueray το οποίο θα τραβάει τα δεδομένα απο κάποιο κοινόχρηστο φάκελο. Απαιτείται κάποιο DLNA λογισμικό, Η samsung παρέχει το δικό της δωρεάν. Το εγκαθιστάς και παίζει αυτόματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες που ήταν πολύ σημαντικές. Άρα απλά να γράφει wifi στα χαρακτηριστικά και είμαι καλυμένος. NoisePollution μπες στο scroutz.gr και στην κατηγορία media players βάλε δεξιά φίλτρο wifi και θα δεις ότι ξεκινάνε από 65 ευρώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά κατέληξα σε αυτό http://www.philips.gr/c/blu-ray-dvd/built-in-wifi-hdmi-usb-2.0-hmp5000_12/prd/;jsessionid=226BC266C60FFC0109F683FE81DCE8DE.app101-drp1?t=specifications

 

Στα 69 ευρώ από το Public και έχει και PC DLNA Media Link για να παίζω περιεχόμενα από το pc ασύρματα. Πιστεύω είμαι κομπλέ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...