Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι προγραμμα, ειναι βιβλιοθηκη που χρησιμοποιειται απο προγραμματα που κανουν packet capturing, sniffers μεταξυ αλλων.

Ποια εφαρμογη που χρησιμοποιει το winpcap σου... κανει κολπα?

Επεξ/σία από corrupted
Δημοσ.

δεν ξερω ποια την χρησιμοποιηει,παντως τωρα τελεταια μου κανει κατι κολπα ο chrome ειμαι στο fb και βλεπω φοτος και μαυριζει η οθονη toy chrome κλικαρω το κουμπι του πισω με βαζει πισω αλλα μετα απο 2 σεκ μου πεταει black scrn

δεν το εγκατεστησα εγω το βρικα μεσω του προγραμματα και δυνατοτητες πηγα στην τοποθεσια progr files... υπαρχει ενα αρχιο exe το ανοιγω και μου λεει press ctrl+c to stop the server τι να κανω;

http://imageshack.us/photo/my-images/600/97931417.png/

Δημοσ.

Καποια εφαρμογη που εγκατεστησες και σχετιζεται με δικτυο, σου εγκατεστησε το winpcap.

Αν απεγκαταστησεις το winpcap δεν θα παιζει η συγκεκριμενη εφαρμογη.

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως συμπερανες οτι υπαρχει σχεση μεταξυ winpcap και chrome...

• Like 1
Δημοσ.

To winpcap απο μονο του, δεν κανει τιποτα.

Η εφαρμογη που χρησιμοποιει το winpcap ειναι το θεμα.

Εγκαθιστας μονο εσυ εφαρμογες στο pc?

O chrome παντως, αποκλειεται να χρησιμοποιει winpcap.

Ψαξε για τιποτ'αλλο...

Δημοσ.

Εχεις και αλλες εγκαταστασεις εκεινη τη μερα, και εφοσον βλεπω να εχουν μπει και drivers της Realtek εκεινη τη μερα, πιθανολογω οτι εκανες format στις 15/12. Αλλα και format να μην εκανες, το 15/12 απο μονο του, δεν ειναι επαρκες στοιχειο για να βγαλεις συμπερασμα.

Δημοσ.

Ο χακερ χρειαζεται την εφαρμογη που χρησιμοποιει το winpcap...

Το nmap για παραδειγμα που ειναι security εργαλειο για να σκαναρεις εναν host και να βρεις open ports και τι τρεχει ο host, ειναι ενα τυπικο παραδειγμα εφαρμογης που χρησιμοποιει το winpcap.

Σου ξαναλεω πως το winpcap απο μονο του δεν ειναι επικινδυνο.

Οποτε ψαξε για αλλα "υποπτα" πραγματα στο pc.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει κανεις να εξηγησει λιγο πολυ τι χρησιμοτητα εχει αυτο το wincap?τι προσφερει στο προγραμμα που το χρησιμοποιει?Θελω να το εγκαταστησω για ενα παιχνιδι(http://xifon.eu/mw3sa) αλλα ειμαι επιφιλακτικος γιατι δεν γνωριζω πολλα γιαυτο...

ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το winpcap κανει αυτο που ειπε ο corrupted,μαζευει πακετα, και τα αποθηκευει.Το ιδιο κανει και το comview,το cain και αλλα πολλα ακομα.
Με καποιο αλλο προγραμμα οπως το airhack-ng  παιρνεις τα πακετα που αποθηκευσε το wincap και τα χρησιμοποιεις κυριως για να σπασεις κωδικους σε κλειδωμενα ασυρματα δικτυα(WEP-WPA)

To ιδιο σαν προγραμμα ειναι ακινδυνο,ανοιχτος σε επιθεσεις εισαι αν χρισημοποιεις και εναν Torrent client ας πουμε,κι ομωσ ολη η υφηλιος κατεβαζει-ανεβαζει με torrent.

Και παλι για να σου πιασει τα πακετα ενας χακερ πρεπει να εχεις ασυρματο δικτυο,και τα πιανει με το winpcap που εχει στο δικο του πισι,κι οχι με το winpcap που εχεις εσυ στο δικο σου

Επεξ/σία από darkheretic
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τι ειδους προγραμμα ειναι το winpcap και τι κανει;γιατι τωρα τελευταια μου κανει κατι κολπα...

Είναι λογισμικό που ανιχνεύει πακέτα δικτύου .

Π.χ μπορείς να βρίσκεις πληροφορίες από ιστοσελίδες που μπαίνει κάποιος άλλος στο δίκτυο αν είσαι ας πούμε σε κάποια καφετέρια που έχει ίντερνετ και μπαίνουν και άλλοι μέσα μπορείς να βρεις πληροφορίες σε ποιά sites μπαίνουν ακόμα να βρεις και usernames κωδικούς κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...