alex00a Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 τι ειδους προγραμμα ειναι το winpcap και τι κανει;γιατι τωρα τελευταια μου κανει κατι κολπα...
corrupted Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν ειναι προγραμμα, ειναι βιβλιοθηκη που χρησιμοποιειται απο προγραμματα που κανουν packet capturing, sniffers μεταξυ αλλων. Ποια εφαρμογη που χρησιμοποιει το winpcap σου... κανει κολπα? Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2012 από corrupted
alex00a Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 δεν ξερω ποια την χρησιμοποιηει,παντως τωρα τελεταια μου κανει κατι κολπα ο chrome ειμαι στο fb και βλεπω φοτος και μαυριζει η οθονη toy chrome κλικαρω το κουμπι του πισω με βαζει πισω αλλα μετα απο 2 σεκ μου πεταει black scrn δεν το εγκατεστησα εγω το βρικα μεσω του προγραμματα και δυνατοτητες πηγα στην τοποθεσια progr files... υπαρχει ενα αρχιο exe το ανοιγω και μου λεει press ctrl+c to stop the server τι να κανω; http://imageshack.us/photo/my-images/600/97931417.png/
corrupted Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Καποια εφαρμογη που εγκατεστησες και σχετιζεται με δικτυο, σου εγκατεστησε το winpcap. Αν απεγκαταστησεις το winpcap δεν θα παιζει η συγκεκριμενη εφαρμογη. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως συμπερανες οτι υπαρχει σχεση μεταξυ winpcap και chrome... 1
alex00a Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 μπορει να μου ελεγχει το pc; το chrome εγκαταστιθικε μεσω του avast antivirus
corrupted Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 To winpcap απο μονο του, δεν κανει τιποτα. Η εφαρμογη που χρησιμοποιει το winpcap ειναι το θεμα. Εγκαθιστας μονο εσυ εφαρμογες στο pc? O chrome παντως, αποκλειεται να χρησιμοποιει winpcap. Ψαξε για τιποτ'αλλο...
alex00a Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 μονο εγω χρησιμοποιηω το pc απτα προγραμματα και δυνατοτητες βλεπω οτι εγκαταστιθηκε στις 15/12 http://imageshack.us...0/97931417.png/ τι να πατησω ;
corrupted Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Εχεις και αλλες εγκαταστασεις εκεινη τη μερα, και εφοσον βλεπω να εχουν μπει και drivers της Realtek εκεινη τη μερα, πιθανολογω οτι εκανες format στις 15/12. Αλλα και format να μην εκανες, το 15/12 απο μονο του, δεν ειναι επαρκες στοιχειο για να βγαλεις συμπερασμα.
alex00a Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 βρικα απτο google οτι ο χακερ χριαζετε το wincap to λεει κατω απτη ν 3η φωτο http://www.pcw.gr/Ar...6.html&pbreak=2
corrupted Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Ο χακερ χρειαζεται την εφαρμογη που χρησιμοποιει το winpcap... Το nmap για παραδειγμα που ειναι security εργαλειο για να σκαναρεις εναν host και να βρεις open ports και τι τρεχει ο host, ειναι ενα τυπικο παραδειγμα εφαρμογης που χρησιμοποιει το winpcap. Σου ξαναλεω πως το winpcap απο μονο του δεν ειναι επικινδυνο. Οποτε ψαξε για αλλα "υποπτα" πραγματα στο pc. 1
xristoss1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Μπορει κανεις να εξηγησει λιγο πολυ τι χρησιμοτητα εχει αυτο το wincap?τι προσφερει στο προγραμμα που το χρησιμοποιει?Θελω να το εγκαταστησω για ενα παιχνιδι(http://xifon.eu/mw3sa) αλλα ειμαι επιφιλακτικος γιατι δεν γνωριζω πολλα γιαυτο... ευχαριστω
darkheretic Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Το winpcap κανει αυτο που ειπε ο corrupted,μαζευει πακετα, και τα αποθηκευει.Το ιδιο κανει και το comview,το cain και αλλα πολλα ακομα.Με καποιο αλλο προγραμμα οπως το airhack-ng παιρνεις τα πακετα που αποθηκευσε το wincap και τα χρησιμοποιεις κυριως για να σπασεις κωδικους σε κλειδωμενα ασυρματα δικτυα(WEP-WPA) To ιδιο σαν προγραμμα ειναι ακινδυνο,ανοιχτος σε επιθεσεις εισαι αν χρισημοποιεις και εναν Torrent client ας πουμε,κι ομωσ ολη η υφηλιος κατεβαζει-ανεβαζει με torrent. Και παλι για να σου πιασει τα πακετα ενας χακερ πρεπει να εχεις ασυρματο δικτυο,και τα πιανει με το winpcap που εχει στο δικο του πισι,κι οχι με το winpcap που εχεις εσυ στο δικο σου Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2012 από darkheretic
johnis299 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 τι ειδους προγραμμα ειναι το winpcap και τι κανει;γιατι τωρα τελευταια μου κανει κατι κολπα... Είναι λογισμικό που ανιχνεύει πακέτα δικτύου . Π.χ μπορείς να βρίσκεις πληροφορίες από ιστοσελίδες που μπαίνει κάποιος άλλος στο δίκτυο αν είσαι ας πούμε σε κάποια καφετέρια που έχει ίντερνετ και μπαίνουν και άλλοι μέσα μπορείς να βρεις πληροφορίες σε ποιά sites μπαίνουν ακόμα να βρεις και usernames κωδικούς κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα