airmark Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Ως γνωστόν, το χαράτσι... ε... τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας αυξάνεται κλιμακωτά αυξανομένου του λογαριασμού. Έτσι για τα συμβόλαια με Στετ-70 και Στετ-130 χωρίς πολλά μηνύματα (άρα λογαριασμοί κάτω από 30 ευρώ) έρχεται στο 1.27ευρώ. Αν ενεργοποιηθεί το GPRS, τότε ο λογ/σμός ξεπερνάει τα 30 ευρώ, άρα και το Τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας πάει στα 2.54ευρώ, σωστά; Ή μήπως εξαιρείται από τον υπολογισμό του τέλους το πάγιο του GPRS? Αν δεν εξαιρείται (όπως φαντάζομαι), τότε το πρόσθετο κόστος για το GPRS είναι τελικά (με ΦΠΑ) περίπου 19 ευρώ... :?
dim_b Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Δεν ξέρω, αλλά θα μάθω πάρα πολύ σύντομα :wink: Ελπίζω να εξαιρείται, αλλά γνωρίζοντας την Ελληνική πραγματικότητα, πολύ φοβάμαι ότι δε συμβαίνει κάτι τέτοιο...
dim_b Δημοσ. 12 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2003 Χθες μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός και ναι..... το κερατιάτικο είναι 2.54+ΦΠΑ
airmark Δημοσ. 12 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2003 πριν λίγη ώρα έκανα την αίτηση για Τελεστετ 70. (Για το Siemens S55 με επιδότηση). Είχα ρωτήσει πριν 20 μέρες, είχε 66 ευρώ. Τώρα είχε 90!!! Τι να έκανα, θα το πληρώσω... Όλες οι απογοητεύσεις μαζεμένες. Θα μου στοιχίσει ακριβά το GPRS τελικά... (θα δίνω περί τα 45 ευρώ το μήνα, εκεί που θα έδινα 17-18).
dim_b Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Εγώ δεν πλήρωνα σχεδόν τίποτε γιά κινητό, αφού τους τελευταίους μήνες είχα σύνδεση Q, αλλά προκειμένου να τα δίνω στον ΟΤΕ μέσω της χρονοχρέωσης (έδινα περίπου 100 ευρώ το μήνα) προτίμησα να κάνω μιά νέα σύνδεση και να τα δίνω στην Telestet. Ο πρώτος λογαριασμός που είναι γιά 1 μήνα + 3 μέρες, μου ήρθε 42,74 στο Telestet 70 χωρίς καθόλου κλήσεις και SMS. Λογικά, τους επόμενους μήνες θα πρέπει να μου έρχεται λίγο κάτω από τα 40 ευρώ συν τα SMS (αν και γι'αυτά έχω την Q με πολύ καλύτερη χρέωση).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.