Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κυνήγι Θησαυρού "Σπάσε τον Κώδικα"

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ.

20/7/2013

Έπαθλο

Όσοι καταφέρουν και ολοκληρώσουν το παιχνίδι μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013, ώρα 23:59:59 θα κερδίσουν custom title στο forum (ευγενική χορηγία του κ. Lucifer). Δεν έχω σκεφτεί κάποιο καλό custom title, οπότε μπορείτε να προτείνετε κάποιο εσείς εδώ.

Κανόνες/Οδηγίες

1. Μην δίνετε λύσεις/hints σε αυτό το thread, αν κολλήσετε κάπου και χρειάζεστε βοήθεια, στείλτε μου pm.

2. Το παιχνίδι αποτελείται από διάφορους γρίφους τους οποίους πρέπει να λύσετε. Όλοι αυτοί οι γρίφοι σας δίνουν link για να μεταβείτε στον επόμενο και κάποιο επιπλέον στοιχείο που θα χρειαστεί στο τέλος.

3. Για την ολοκλήρωση του παιχνιδιού χρειάζονται κάποιες γενικές και κάποιες τεχνολογικές γνώσεις που θεωρώ ότι οι περισσότεροι κατέχουν(τεχνολογικό forum είμαστε εξάλλου) ή είναι ευκολο να βρεθούν στο google.

4. Επίσης όλα τα κείμενα του παιχνιδιού είναι στα αγγλικά, ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα με αυτό. Όπως και να 'χει αν υπάρχει κάποιος που θέλει να παίξει, χωρις να εχει ιδέα απο αγγλικά, μπορεί να με ρωτήσει ότι χρειαστεί μέσω pm.

5. Όταν ολοκληρώσετε το παιχνίδι θα με ενημερώσετε μέσω pm, με τρόπο που θα εξηγηθεί μέσα από το παιχνίδι.

Ελπίζω να μην έχω ξεχάσει κάτι. Αν και το έχω τεστάρει, αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, ή διαπιστώσετε ότι κάτι δεν πάει καλά, ενημερώστε με, καλύτερα μέσω pm.

Ανοίξτε το spoiler για να ξεκινήσετε.

Βασικά άκυρο, πάμε για Link.png Site: http://i.imgur.com/WgEq0RK.jpg?vu5KEWK.jpg">ψάρεμα ;

• Like 3
Δημοσ.

Ποσα επιπεδα εχει?

Επισης, γινεται ενα επιπεδο να εχει 2 αποτελεσματα-λυσεις, αλλα ενα να ειναι το σωστο? (δηλαδη το ενα να σε βγαζει σε αδιεξοδο..)

Δημοσ.

Οταν φτάσεις στο τελος θα το καταλαβεις.

Επισης, γινεται ενα επιπεδο να εχει 2 αποτελεσματα-λυσεις, αλλα ενα να ειναι το σωστο? (δηλαδη το ενα να σε βγαζει σε αδιεξοδο..)

Ολα τα επιπεδα εχουν 2 λύσεις, και οι δυο χρειάζονται. (βλ οδηγία 2.). Τα επιπεδα ειναι αριθμημένα.

• Like 1
Δημοσ.

Wow ο browser μπορεί να φορτώσει ένα site με 5048 εικόνες...

Wow το imgur δεν σε κάνει ban...

Wow η λύση ήταν πολύ κοντά σε αυτό που δοκίμαζα πριν μπω στον πειρασμό να φτιάξω crawler...

Δημοσ.

Wow ο browser μπορεί να φορτίσει ένα site με 5048 εικόνες...

Wow το imgur δεν σε κάνει ban...

Wow η λύση ήταν πολύ κοντά σε αυτό που δοκίμαζα πριν μπω στον πειρασμό να φτιάξω crawler...

Τι εννοεις?

Βρηκες το account του στο imgur? :P

Δημοσ.

όχι... απλός οι αναγραμματισμοί ενός επιπέδου ήταν λίγοι και μπήκα στον πειρασμό να τους δοκιμάσω όλους.   :P

Έπρεπε νομίζω να προσέχω στο σχολείο στην ώρα της μουσικής ;)

Πολύ καλά δουλειά bnvdarklord!!

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ξερετε που κολλησα? Εκει που ανοιγεις το σποιλερ και λεει ''ψαρεμα''. Καταλαβατε που λεω? Στην αρχη.

• Like 2
Δημοσ.

Σοβαρα θα με τρελανει το 2ο (οι κατω παρενθεσεις), το παλευω κανα 2ωρο!

Είναι πιο εύκολο μην ψάχνεις για διαφορικές εξισώσεις κλπ.. 

Κανε ένα διάλυμα και δες το ξανά από την αρχή..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...