Swimmer21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Η απαντηση ειναι 1 λεξη ή 1 αριθμός που θα βρείς κάπου στο ιντερνετ
bnvdarklord Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μ'αρέσει που λες και ευκολάκι, εγω απλα κοιτάω τις εικονες και ειναι ενα κενο 2
Swimmer21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 χαχα οντως ειναι ευκολο.. Καθε μια φωτογραφια αντιπροσωπευει μια λεξη ή φράση που αν την ακολουθησεις θα σε φτασει στην απαντηση.. Αντε και μια βοηθεια, η πρώτη φωτο αντιπροσωπεύει την λέξη: Γράψτε/γράψε
Swimmer21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Ρέμπους θα ηταν αν γραμματα απο καθε εικονα "κατασκευαζαν" την λυση.. Οι εικονες ειναι τα εργαλεια, οι οδηγιες για να φτασεις στην απαντηση
bnvdarklord Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 ΤΟ ΧΩ ΤΟ ΧΩ γράψε στο ιντερνετ pasteur, πάτα το 1ο link(το wikipedia βγάζει). Τωρα για το άλλο δεν ξέρω, ημερομηνία γέννησης; 1
trouFaki Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 ΤΟ ΧΩ ΤΟ ΧΩ γράψε στο ιντερνετ pasteur, πάτα το 1ο link(το wikipedia βγάζει). Τωρα για το άλλο δεν ξέρω, ημερομηνία γέννησης; καλα, αυτόν πώς τον αναγνώρισες? 1
nickmanak Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 ανα συμβολο: -γραψε -στο διαδικτυο -παστερ -1ο λινκ -καταπολεμηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα