Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Το πρόβλημα που έχω είναι το εξής:

Ξαφνικά το pc δεν μπαίνει στα Windows.Την ώρα που πάει να εμφανίσει το "καλώς ορίσατε" κάνει επανεκκίνηση...!!Πήγα να μπω από safe mode αλλά και πάλι επανεκκίνηση.Βάζω να κάνω ένα repair στα windows με το cd τους αλλά μου λέει ότι δεν βρίσκει το σκληρό δίσκο.Έκανα ένα διαγνωστικό στο δίσκο και στη μνήμη αλλά όλα οκ. Απενεργοποίησα την αυτόματη επανεκκίνηση και μου πετάει μπλε οθόνη με ένα σωρό κινέζικα και την ένδειξη STOP: 0x0000007B (0xB84C3528, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000). Τρέχω τα mini XP από Hirens'Boot αλλά δουλεύουν μια χαρά.Που είναι ρε παιδιά το πρόβλημα;

Δημοσ.

Μαλλον ο δισκος καπουτ

κλεισε τα ρευματα βγαλε την μπαταρια της μητρικης για 30δευτ ξαναβαλτην μπουταρε απο cd win xp

και κανε τον σταυρο σου

• Moderators
Δημοσ.
Πως είναι ο δίσκος;Αφού έκανα διαγνωστικό για bad sector με HDAT 2 και όλα οκ μου τα έβγαλε.

Και που να το ξερει ο george απο τη στιγμη που δεν το αναφερεις στο αρχικο ποστ?

Στο θεμα μας, τις μνημες με τι τις ελεγξες και για ποση ωρα?

Απο ποτε σου εμφανιζει το προβλημα? Αλλαξες κατι (hardware/software)? To εκανε καποια στιγμη παλαιοτερα?

Eιναι μονιμα το ιδιο προβλημα, ιδιος stopcode? 

Εαν ναι, STOP: 0x0000007B

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα εμφανίστηκε ως εξής:

Άλλαξα σήμερα το τροφοδοτικό με ένα άλλο και όταν μπήκα κολλούσε το σύμπαν.Είδα ότι διάβαζε 512 mb από τα 1,5 που έχω σύνολο.Κλείνω το pc(και επειδή μου το έχει ξαναπαρουσιάσει αυτό το πρόβλημα) τις έβγαλα και τις ξαναέβαλα και τις διάβασε.Αλλά από κει και ύστερα τα Windows γιοκ.Το θέμα είναι πως δεν βλέπει καθόλου το σκληρό από το CD των XP.

Τις δοκίμασα με memtest για περίπου 10 λεπτά(μεχρι να ολοκληρωθεί το τεστ)

• Moderators
Δημοσ.
Άλλαξα σήμερα το τροφοδοτικό με ένα άλλο και όταν μπήκα κολλούσε το σύμπαν.

Με το προηγουμενο τροφοδοτικο ειχες αντιστοιχα προβληματα? Ο λογος που το αλλαξες?

Δημοσ.

Ναι είχα παρόμοια προβλήματα αλλά σπάνια.Δεν είναι θέμα τροφοδοτικού!!!Μήπως χάθηκε κανένα αρχείο των Windows ή χτύπησε κανενας ίός και δεν ανοιγουν γι'άυτό;

Ο γόγος που αλλαξα ήταν οτι είχε πρόβλημα στο ανεμιστηράκι και θωρηβούσε και γι'αυτό το άλλαξα.

• Moderators
Δημοσ.
Ο γόγος που αλλαξα ήταν οτι είχε πρόβλημα στο ανεμιστηράκι και θωρηβούσε και γι'αυτό το άλλαξα.
Το τροφοδοτικο με το οποιο εκανες την αντικασταση ειναι της προκοπης? Εαν μπορεις δωσε μας τα στοιχεια του, μαζι με τα specs του μηχανηματος σου.

Ναι είχα παρόμοια προβλήματα αλλά σπάνια.Δεν είναι θέμα τροφοδοτικού!!!Μήπως χάθηκε κανένα αρχείο των Windows ή χτύπησε κανενας ίός και δεν ανοιγουν γι'άυτό;
Αυτο παμε να εντοπισουμε, ξεκινωντας με τον ελεγχο του προφανους, δηλαδη την πρωτη αλλαγη που εκανες στο συστημα πριν αρχισει το προβλημα. Δοκιμαζεις, απορριπτεις εαν οντως συνεχιζεται το προβλημα και με το προηγουμενο psu και συνεχιζουμε. Ιος δεν ειναι.
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά το πρόβλημα λύθηκε.Καθώς έβανα και έβγαζα RAMs διαπίστωσα ότι στο ένα slot δημιουργούσε πρόβλημα.Έτσι άφησα μόνο το δεύτερο και τώρα ανοίγει απροβλημάτιστα τα Windows χωρίς μπλε οθόνες!

Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια σας.!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...