Προς το περιεχόμενο

Breaking Bad : Season 5b [Spoiler free till season 5a]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 844
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Πολύ δυνατό επεισόδιο ήταν. Από όλα είχε και έκανε καταπληκτικό setup για την τελική ευθεία.

53 λεπτά καθαρός χρόνος τελικά.

Μέχρι και ο Todd έδωσε ρέστα ερμηνείας/creepiness. Πολύ καλές οι σκηνές με Lydia, και με Skyler νωρίτερα.

Κορυφαίο αυτό που κάνουν με τα τηλεφωνήματα στα τελευταία επεισόδια.

Πολλά callbacks και επιστροφές χαρακτήρων από πρώτες season (elliot, gretchen, η principal στο λύκειο), η ευχή του Flynn να πεθάνει ο Walt και να τους αφήσει ήσυχους (σε αυτή τη season (5α και 5β) Skyler, Hank, Marie και Flynn έχουν ευχηθεί στον Walt κατάμουτρα να ξεραθεί στον τόπο).

Και φυσικά το σχέδιο απόδρασης του Jesse δεν θα πετύχαινε. (Πολύ χαίρομαι btw που θα τον έχουμε και στο φινάλε, eat it haters). Μετά και την Andrea, ο Todd πρέπει να πάει από τα χέρια του Jesse. Ή αυτό εύχομαι.

Τέλεια ιδέα το soundtrack (main theme) που έβαλαν στη τελευταία σκηνή.

Λιγότερο από μια ώρα Breaking Bad μένει...

• Like 1
Δημοσ.

το μιξαρισμα με ακουστικους  ambient ηχους του soundtrack της εκπομπης που έπαιξε στα τελευταια 2 λεπτα και ο τροπος που μονταρεται με την εκφραση του Walt στο μπαρ, συνθετουν το πιο δυνατο σημειο του επεισοδιου.

Παρα πολυ πετυχημενη μιξη εδεσε απολυτα με τη στιγμη, και την ψυχολογια του θεατη.

Οσον αφορα το επεισοδιο, δεν εχω πολλα να πω, μπορει να παρει 9.9 στα ratings αλλα για μένα ειναι 10αρι. Το γιατι ειναι πολυ δυσκολοτερο να το εξηγησω σε σχεση με το προηγουμενο επεισοδιο

• Like 1
Δημοσ.

Για μένα αυτό το επεισόδιο αξίζει 10,χωρίς να υποτιμώ το προηγούμενο.Δεν μπορώ κι εγώ να εξηγήσω τι ακριβώς μου άρεσε σε αυτό το επεισόδιο τόσο πολύ.Ίσως το γεγονός πως ό,τι έγινε μου φάνηκε φυσική εξέλιξη των γεγονότων και τίποτα δεν με ξένισε,καμιά σκηνή δεν μου φάνηκε αχρείαστη,όλα κύλησαν σε φυσιολογικά πλαίσια χωρίς καμιά τρελή υπερβολή..έπαιξε και με τα συναισθήματα ωραία

• Like 4
Δημοσ.

μη πειτε δε σας το πα... :whistle:

φασεις που περναει ο γουωλτερ σε αυτο το επεισοδιο

Φαση 1. Επιβλητικος εν δυναμει αδιστακτος. Υψωνει το αναστημα απειλωντας σχεδον τον Σολ αλλα η αρρωστια του τον γονατιζει. Τον αποκαθηλωνει θα λεγαμε.

Φαση 2. Σκληρος. Διωχνει τον μεταφορεα απο το καταφυγιο που μενει ανοιγωντας του και τη πορτα και παιζοντας το αδιαφορος στην ατακα οτι ειναι ομορφα εδω νομιζοντας οτι δε θα κατσει πολυ

Φαση 3. Μαλθακος. Μετα απο 1-2 μηνες που μενει στο καταφυγιο δινει 10000 ευρω για 1 ωρα παρεα

Φαση 4. Ευαισθητος. Κλεινει το τηλεφωνο μην μπορωντας να ακουει το παιδι του να τον βριζει. Σε μια φαση ψυχικης πιεσης αποφασιζει να παραδοθει.

Φαση 5. Ολικη επαναφορα (heisenberg mode enabled). Αθελα της η Γκρετσεν λεγοντας οτι ο γλυκος Γουωλτ που ξεραμε δεν υπαρχει ποια, κανει τον Γουωλτ να καταλαβει οτι εχει δικιο και να τον επαναφέρει σαν ηλεκτροσοκ στη φαση 1

σας εφιστω τη προσοχη οτι στο spoiler υπαρχει σχεδον περιληψη του 15ου επεισοδιου...μην εχουμε κανα δραμα δε θελω να χαλαστει καποιος, προτελευταιο επεισοδιο

• Like 6
Δημοσ.

Για μένα αυτό το επεισόδιο αξίζει 10,χωρίς να υποτιμώ το προηγούμενο.Δεν μπορώ κι εγώ να εξηγήσω τι ακριβώς μου άρεσε σε αυτό το επεισόδιο τόσο πολύ.Ίσως το γεγονός πως ό,τι έγινε μου φάνηκε φυσική εξέλιξη των γεγονότων και τίποτα δεν με ξένισε,καμιά σκηνή δεν μου φάνηκε αχρείαστη,όλα κύλησαν σε φυσιολογικά πλαίσια χωρίς καμιά τρελή υπερβολή..έπαιξε και με τα συναισθήματα ωραία

συμφωνο απολυτος. Το επεισοδιο ηταν αριστο και βασικα δεν περιμενα κατι τετοιο. Για την εξελιξη μιλαω. Δλδ ενω γινεται ο γενικος χαμος (στο νετ) οτι θα γινει ο χαμος μεχρι το τελος, εχουμε ενα επεισοδειο που μοιαζει μεταβατικο και που δεν το περιμεναμε, διοτι ελεγα οτι θα ειναι με τσιτα το γκαζι, αλλωστε 2 επεισοδια μεινανε (πριν δω δλδ αυτο). Ομως ολα μοιαζουν δεμενα, μια φυσικη ουσιαστικη εξελιξη που εινα δωσμενη κινηματογραφικα. Ειναι ενα επεισοδειο αρτιστικο και βαρυ, θα ελεγα οτι μοιαζει με αυτο με την μυγα. Δεν βαρεθηκα ουτε δευτερολεπτο. 

Επισης τονιζω ξανα οτι τρελαινομαι και καταχαιρομαι για τον απιστευτο πατο που εχουν ποιασει οι χαρακτηρες. Ολα γυριζουν μπουμεραγκ και ερχοται αντιμετοποι με τις συνεπειες των πραξεων τους. Αυτο απο μονο του ειναι επανασταση στα τηλεοπτικα (δεν εχω δει σοπρανος, χμμμ εχω δει shield, και εκει the shit hits the fan). Δεν υπαρχει τιποτα γλυκοφορεμενο, ολλα χτυπουν αδιστακτα και σκοτεινα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...