timoboll Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ίσως η καλύτερη σειρά ever τελειωσε παιδιά απίστευτο finale με γλυκόπικρη γεύση αλλα έγιναν όλα όπως έπρεπε.ακριβώς όμως είναι η μονη σειρά που δεν μας απογοήτευσε ποτε δεν άφησε ούτε μια απορία και όλα έδεσαν άψογα μετά το lost και το greek είναι η μονη σειρά που πιστεύω θα μου λείψει πραγματικά Ότι και να πω είναι λίγο για αυτό το αριστούργημα
linkin Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Πραγματικα η σειρα ειχε ενα φιναλε που της αξιζε. Στα ιδια επιπεδα ποιοτητας που κινηθηκε απο το πρωτο επεισοδιο. Συγχαρητηρια κ. Vince και λοιποι.... Το μεγαλυτερο ερωτημα ειναι.... και τωρα, τι θα βλεπουμε??
Kasrith Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Καταπληκτικό φινάλε. Τελειότητα. Και η πιο ταιριαστή call back σε Crawl Space τελική σκηνή σε Crawl Space αλλα και στην μαγνητική τομογραφία της διάγνωσης του πρώτου επ! ωχ δεν σε κατάλαβα ρε αλήτη με την αλλαγή avi 1
Fulgore1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Εδωσε μαθηματα σε αλλες σειρες(ονοματα δεν λεμε '''dexter''' ) ,για το ποσο πρεπει να κραταει μια σειρα(οχι extra αχρηστες season)και βεβαια ενα τελος οπως αρμοζει σε Series Finale. Και αυτο βεβαια το κοινο το βραβευει με http://www.imdb.com/title/tt2301455. Μπραβο στην σειρα ειδικα για το Finale και το ποσο ωραια κανανε την τελευταια season.
Zugzwang Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Απλά συγχαρητήρια, καταπληκτικό φινάλε. Κάθε σκηνή του επεισοδίου ήταν αριστουργηματική. edit: Ακόμα κι ο τίτλος είναι προσεγμένος και ψαρωτικός: Fe-Li-Na = Iron-Lithium-Sodium = Blood-Meth-Tears 1
Zugzwang Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εγώ μπήκα πρωί πρωί να δω τις αντιδράσεις για το επεισόδιο, αν είναι καλό ή όχι. Κι άλλοι μάλλον θα το κάνουν αυτό. Είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για δυο-τρεις μέρες να πληκτρολογείτε [/ spoiler]; Αν είναι δυνατόν δηλαδή! Και στο κάτω-κάτω timoboll ξέρεις να διαβάζεις ή μόνο να μιλάς με αγένεια; Τίτλος thread: Breaking Bad : Season 5b [spoiler free till season 5a] edit: Το τελευταίο πράγμα που έχω να πω για το θέμα των spoiler, και πολύ ασχολήθηκα, είναι ότι έκανα λάθος που είπα ότι πρέπει να γράφουμε με spoiler tags 2-3 μέρες μετά την προβολή του φινάλε. Το thread είναι spoiler free μέχρι την σεζόν 5a, οπότε πρέπει να υπάρχουν spoiler tags ακόμα κι αν έχουν περάσει 10 μήνες από την προβολή οποιουδήποτε επεισοδίου της 5b. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2013 από Zugzwang 2
Zugzwang Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δε διαβάζω παραπίσω. Θα μπω μόλις δω τα τελευταία 4 επεισόδια που έχω αφήσει. Παντού υπάρχει ένας μ.... Την καλύτερη δουλειά έκανες, δεν μπορείς να φανταστείς τι διαβάζουμε από κάποιους που δεν μπορούν να υπακούσουν κάποιους απλούς κανόνες.
SpirtouLisS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 τελος εποχής και στο breaking bad δε χρειαζεται να βαλω spoiler για να πω ενα ευχαριστω σε οσους την εμπνευστηκαν, και σε οσους την υποδυθηκαν. υ.γ και ενα ευχαριστω στα παιδια εδω στα threads που αφορουσαν τη σειρα που μου τη συστησαν. εξαλλου εδω τη γνωρισα και εδω πρωτοδιαβασα για αυτην πριν καν δω το 1ο επεισοδιο.
Fulgore1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Για να μην ξεφευγουμε εκτως θεματος και προς σεβασμο προς το forum, εχω ανοιξει αντιστοιχο topicγια αυτους που θελουν να σχολιασουν την τελευταια season χωρις spoilers εδω http://www.insomnia.gr/topic/501336-breaking-bad-season-5b-spoiler-free/. Ας μην χαλασουμε το παρον topic . 1
gavros10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Εκαναν κακο οι τεραστιες προσδοκιες που ειχαμε για το φιναλε μιας και περιμεναμε να καταντησει να πουλαει μεθ και σε αλλη αστροδιασταση Προσγειωμενο τελος, ηρεμα και ησυχα. Συγχαρητηρια vince 2
speedy23 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Συγκινηση που τελειωσε η σειρα. Ενα τελος που της αρμοζε απολυτα. Συγχαρητηρια σε δημιουργο και ηθοποιους για το διαμαντι που εφτιαξαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα