Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με WD caviar black 1terra


giannisTsi7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια!Σημερα παρελαβα εναν caviar black 1terra!H μητρικη μου υποστηριζει sata 2 αλλα τον πηρα και για μελλοντικο σκληρο!Στο θεμα μας τωρα!Τον εβαλα κανονικα τον σκληρο μαζι με ενα dvd rom sata και αυτοδεν εχω κατι αλλο μεσα ουτε σε sata ουτε σε ide!Οταν τον συνδεσα εβαλα το cd των 7 για format!Aμεσως κατα την εκκινηση μου εβγαλε μηνυμα για bootmgr πραγμα το οποιο  δεν το εχβ ξαναδει!τεσπα εβαλα να bootarei απο το cd ξεκινησε η εγκατασταση στον σκληρο και ξαφνικα διακοπηκε βγαζοντας σφαλμα για αρχεια οτι λειπουν!Αφου εκανα πολλες επανεκινησεις με τα πολλα ολοκληρωθηκε η διαδηκασια του format!Εδω να πω οτι εκανα format χωρις να εχω κανει διαμορφωση στον δισκο!Τεσπα ενω ξεκινησα να περναω antivirus κολλαει η διαδικασια στην μεση και αρχιζει η κεφαλη του δισκου να κανει  τακ τακ!συγκεκριμενα 5 ηχους σε τακτα χρονικα διαστηματα μετα σταματιμα και μετα παλι το ιδιο!Κλεινω τον υπολογιστη και αυτο ηταν !Απο εκεινη την ωρα μονο μεσω bios βλεπω τον δισκο!Προσπαθησα να κανω format ξανα και κολλαει στην εγκατασταση!Εβαλα τον παλιο πανω και τον καινουργιο και το λειτουργιο απο τον παλιο εκανε 300 ωρες να ανοιξει αφου ανοιξε μου εβγαλε μηνυμα για check disk!Ekan check βρηκε σφαλματα αλλα παλι τα ιδια!θελω να μπω να κανω φορματ ξανα και δεν με βαζει!Πιστευεται οτι εχει προβλημα ο δισκος η φταις εγω σε κατι ???Μολις τον ξεσυνδεσω ο παλιος ανοιγει κανονικοτατα!Μολις τον βαλω πανω ολο γινοντε υπερβολικα αργα!Αυτον τον θορυβο ομως δεν μου τον εχει ξανακανει!please help παιδια...να τον παω πισω η μπορω να κανω κατι??????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικα καταφερα να διαγραψω τα windows απο τον καινουργιο δισκο ομως πατωντας διαμορφωση περιμενω ωρα δεν κανει κατι κ μετα απο λιγο μου λεει οτι η διαδικασια απετυχε!Επισης format δεν με αφηνει να κανω τωρα γιατι αναφερει οτι ο δισκος θα παρουσιασει σφαλματα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχώς αν σου βγάζει σφάλματα (bad sectors) ο δίσκος δεν δουλεύει και θέλει αλλαγή. Δεν έχει σημασία οτι είναι καινούριος, αυτά συμβαίνουν. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό.

Πάντως αν θέλεις να είσαι 100% σίγουρος βάλε τον και σε άλλο μηχάνημα. Αν το κάνει και εκεί, φταίει ο δίσκος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τον αγορασα απο e-shop το θεμα ειναι τωρα μην μου πουνε τιποτα οτι το ειδε ο τεχνικος μας κ ηταν οκ γιατι σιγουρα δεν προκειτε να μου το δουνε κ επιτοπου!πφφφ..κριμα παντως..θα κοιταξω να ξαναπροσπαθησω μηπως κ καταφερω κατι!επισης κατι αλλο αν γνωριζετε!η μητρικη μου ειναι sata 2 o σκληρος sata 3!πρεει να βαλψ jumperaji για να ριξω την ταχυτητα;κανονικα αυτοματα δεν το κανει;επειδη ετσι γραφει πανω στον δισκο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικά δεν έχει καμία διαφορά αν είναι sata2 ή 3. Δεν έχω δει ως τώρα κάποιον δίσκο που να χρειάζεται jumper για να λειτουργήσει και δεν βλέπεις και ιδιαίτερη διαφορά στην ταχύτητα, τουλάχιστον σε μηχανικούς δίσκους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν χρειάζεται να πείραξε θα τίποτα. Η μητρική θα τρέχει τους δίσκους σου με sara2 ταχύτητα απο μονή της.

 

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι αυτο ηξερα!Τεσπα...πηγα σημερα πισω τον δισκο εξηγησα στον υπαλληλο εκει ολα τα μηνυματα που μου εβγαζε και τα σφαλματα στα συνεχομενα format και στις διαμορφωσεις και μου ειπε να τον κοιταξει ο τεχνικος και να με παρει τηλ αν ειναι να αλλαχτει...(ελπιζω μην μου πεταξει κανενα οτι ο δισκος ειναι μια χαρα)...κριμα παντως...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...