Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με λογαριασμό Facebook


caramelitsa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

ελπίζω κάποιος να μπορεί να βοηθήσει.

Λοιπόν είχα 2 λογαριασμούς στο facebook και έκανα το λάθος στις γενικές ρυθμίσεις λογαριασμού, στο tab email να προσθέσω (για να μου ερχονται οι ειδοποιήσεις σε εναν μονο λογαριασμο εμαιλ) και το email του δεύτερου λογαριασμού. Και από τότε όταν βάζω αυτό το email με συνδέει με τον καινουριο λογαριασμό και όχι με τον κανονικο μου. Εχετε καμια ιδέα τι μπορώ να κανω; Δεν μπορω να εχω καμία απολύτως προσβαση στο λογαριασμο μου γιατι οταν παω να συνδεθω και βαζω το email με συβδεει με αλλο λογαριασμο. SOS!

Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα πολύ.

Ευχαριστω για τον χρόνο σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν έχεις "φίλο" στον νέο λογαριασμό τον παλιό, μπες απο 'κει στο προφίλ του παλιού και πήγαινε στις πληροφορίες. Εκεί κάπου αναγράφεται το email επικοινωνίας του αντίστοιχου προφίλ και by default το facebook έχει ορίσει να φαίνεται ένα email που αντιστοιχεί στον λογαριασμό εναλλακτικά του ιδιωτικού (να το πω έτσι) και που χορήγησε το ίδιο το facebook. Δοκίμασε λοιπόν μήπως μπορείς να μπείς μ' αυτό (έχει τον ίδιο κωδικό).

 

Εν το μεταξύ, αυτό μάλλον συμβαίνει επειδή καταχώρισες τον ίδιο κωδικό πρόσβασης στο προφίλ και στον νέο λογαριασμό. Σε αυτή την περίπτωση μπες στον νέο και δοκίμασε (με κάθε επιφύλαξη) να αλλάξεις τον κωδικό (με το "έχω ξεχάσει τον κωδικό"), ώστε να έχεις διαφορετικό σε κάθε προφίλ. Ίσως πιάσει...

 

edit: Όσο περνάει η ώρα, τόσο μου κατεβαίνουν ιδέες! Δοκίμασε να προσθέσεις στο νέο προφίλ και του άλλου λογαριασμού το email.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...