Προς το περιεχόμενο

Εξωτερικό μικρόφωνο σε Videocamera


ManHunter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά καλησπέρα. Έχω μία Panasonic HDC-SD40 και θέλω να συνδέσω ένα εξωτερικό μικρόφωνο. Γίνεται? Η κάμερα είναι αυτή:  http://www.skroutz.gr/s/318878/Panasonic-HDC-SD40.html



Επίσης αν δεν γίνεται σε αυτήν την κάμερα, μπορείτε να μου προτείνεται σε κάποια που μπορεί?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

εχει υποδοχη πανω στην καμερα για να να βαλεις μικροφωνο?αν ναι μπορεις αν οχι δεν μπορεις.Σου ειπε καποιος οτι δεν εχει καλο εσωτερικο μικροφωνο ή το θελεις για καλυτερη χρηση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...

τυπικό mic θα έχει όπως όλες το θέμα που ρωτάει όμως έχει ψωμί, μιας και σε περίπτωση που υπάρχει Θόρυβος αρκετός τα αποτελέσματα δεν είναι καλά ,έχει δοκιμάσει κανείς με εξωτερικό να πει και εμάς...τι πρέπει να κάνεις για π.χ. καραβίσιο Θόρυβο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατι σε rode videomic ή πιο φθηνό?

Έλεγα για κάτι φθηνό μιας και μιλάω για κάμερα συμβατική ( δεν ξέρω καν αν μπορείς να προσαρμόσεις το πρώτο σε απλά μοντέλα).Γενικά ψάχνω οτιδήποτε που μπορεί να βγάλει καλύτερο αποτέλεσμα στον ήχο.

Επεξ/σία από maxdore217
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταλαβαίνεις ότι αν μιλάμε για εντονους θορύβους περιβάλλοντος όπως καράβι που λες φθηνή και καλή λύση δεν υπάρχει

Θα έλεγα να δοκιμάσεις κάποιο φθηνο σχετικά αξιόπιστο noise cancelling π.χ Olympus ME-52W και αν δεν σου κάνει να πας σε πιο σοβαρή αλλά και ακριβή λύση

 
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έχεις δίκαιο σε αυτό που λες, αλλά 2 είναι τα σημαντικά  κομμάτια  για μένα στην βιντεοσκόπηση ( λήψης σε σχετικά σκοτεινά σημεία και ήχος σε θόρυβο π.χ. μοτοσυκλέτας ή αντίστοιχο ,πάντως αυτό το πραγματάκι δεν το είχα ανακαλύψει θα το ψάξω λίγο γιατί το βλέπω χρήσιμο και πάνω απ'όλα  φορητό ...γενικά τα αρχεία μετά με τόσο Θόρυβο  δεν είναι εύκολο να τα διορθώσεις ακόμα και με πρόγραμμα μιας και το μόνο που κάνουν είναι να μειώνουν την ένταση και συνεπώς ότι άλλο μπορεί να είναι χρήσιμο από ομιλία  μέχρι ήχος μηχανής που ακούγετε σαν να είναι χαλασμένη.



αφού όμως σε βρήκα να σου κάνω και άλλες ερωτήσεις :   :)

έχεις βρει κάποιο αξιόλογο πρόγραμμα που να μπορεί να ξεχωρίσει κομμάτια ήχου και όχι να κόβει τα πάνω άκρα όταν αυτά είναι δυνατά και ξεφεύγουν ? 

Γενικά κάποια μοντέλα στο εμπόριο έχουν επιλογή από το εργοστάσιο για noise cancelling έχεις προσωπική εμπειρία επί του θέματος ( δηλαδή κάνουν αυτό που λένε ή τσάμπα δίνεις το κάτι παραπάνω ?)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχεις δοκιμάσει με audition και δεν σε βόλεψε? π.χ

http://www.youtube.com/watch?v=krjhT8Ct68Q

Δεν ασχολούμαι τόσο πολύ αλλά φαντάζομαι παραπάνω μιλάμε και τελείως επαγγελματικά εργαλεία

Επεξ/σία από TAKE5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να σου πω την αλήθεια έχω να κάνω δοκιμή προγράμματος από το περασμένο καλοκαίρι που είχα φτιάξει τις διακοπές αλλά αν δεν με απατά η μνήμη μου αυτό είχα κατεβάσει μιας και είχα διαβάσει καλά σχόλια  ,πάντως το πρόβλημα είναι ότι μετά την αποκοπή που κάνει στα ανώτερα όρια για να κόψει τα κομμάτια που έχουν έντονο θόρυβο δημιουργείτε  ένα τελικό αποτέλεσμα το οποίο έχει σημαντικές αλλοιώσεις όπως είπα και πάνω στην ομιλία ( δηλαδή ακούγονται όλα κάπως ποιο μουντά -μπάσα ) και αυτό γιατί δεν καθαρίζει απλά μόνο τον θόρυβο αλλά επηρεάζει όλο το wav.

βέβαια δεν το έψαξα και πολύ για να πω την αλήθεια αλλά δεν είχα όρεξη να χαλάσω μια μέρα απλά για να φτιάξω λίγο τον ήχο,  ήθελα κάτι αυτοματοποιημένο και σε αυτό δεν το βρήκα.

 

Όπως και να έχει, έχεις κάνει μια πολύ αξιόλογη πρόταση με το ME-52W την οποία σαν εναλλακτική δεν την είχα δει θα διαβάσω γενικά και μπορεί να το πάρω για δοκιμή 20€ δεν λέει κάτι και να μην κάνει τελικά ( από amazon που είδα λίγο έχει πολύ καλές κριτικές πάντως και νομίζω ότι το σφουγγαράκι κάτι θα κάνει τελικά ).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...