Simos805 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Πώς ξέρω αν ο επεξεργαστής μου είναι 3ης γενιάς?
Simos805 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 τι διαφορά έχουν οι δεύτερης από τρίτης γενιάς?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Οι τρίτης είναι πιο καινούριοι. Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα?
Simos805 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Οι τρίτης είναι πιο καινούριοι. Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα? Όχι απλά τώρα έμαθα ότι υπάρχουν γενιές και θέλω να μάθω αν είναι πραγματικά θεαματική η διαφορά μεταξύ 2ης και 3ης γενιάς όπως μου είπε κάποιος.
Simos805 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 αυτός μου είπε ότι είναι έως και 75% ποιο γρήγοροι
Millennium Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 αυτός μου είπε ότι είναι έως και 75% ποιο γρήγοροι trololol
Piggosa Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Άμα ήταν να είχαμε τόσο μεγάλη διαφορά από γενιά σε γενιά, τύφλα να είχαν οι Xeon και οι Opteron... Από πρώτη σε δεύτερη είχαμε μια καλή αύξηση επιδόσεων, που μπορεί να ξεπερνούσε και το 30%. Από δεύτερη σε τρίτη και το 10% που γράφτηκε παραπάνω, ευοίωνο αρκετά το βρίσκω
baskon Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Ο φιλος του φιλου που το ανεφερε δε ξερουμε τι του ειπε..Αν ανεφερε διαφορα cpu ή ενσωματωμενης Gpu Ο επεξεργαστης δεν εχει σοβαρη διαφορα. Αυτο δεν ισχυει για τα ενσωματωμενα γραφικά όμως όπου η διαφορά μπορεί να ξεπεράσει το 50% αναλογα το Benchmark.. Οπότε εξαρτάται τι του είπε ο φιλος του και αν στο συστημα του εχει ενσωματωμενα γραφικά και οχι εξωτερική gpu.. Ισχυει ότι αν παιζει παιχνιδια και εχει μονο ενσωματωμενη vga τότε ένας τριτης γενιας θα εχει μεγαλη διαφορα. ΑΝ δε παιζει παιχνιδια ή εχει και εξωτερική καρτα γραφικών τότε η διαφορα ειναι ελαχιστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα