Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2013 14,99 ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απλα ειναι μαπα το καρπουζι φετος πολλα παραπονα κ ακομα το διορθωνουν ,αν επιτελους το διορθωσουν θα το ξεκινησω ,το εχω παρει εδω κ ενα μηνα κ περιμενω να βγει κανα update της προκοπης ωστε να εχουν διορθωθει τα περισσοτερα ,βεβαια γιαυτο ριξανε κ τη τιμη αλλα για 15ε οκ λες δε γαμιεται αλλα αλλη φορα προσωπικα δεν ...εκτος αν φιλοτημηθουν ΠΟΤΕ Κ ΒΑΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ κ επειδη δε το κοβω ασε τα αγγλακια να πανε να μαμηθουνε ...

Δημοσ.

Παίζω FM13 εδώ και πάρα πολλά χρόνια και μόνο φέτος δεν το είχα πάρει λόγω του ότι 50 ευρό για 2-3 αλλαγές είναι αρκετά!

Με 15ε όμως είναι value και εκεί που θα είχαμε ένα,τώρα πήραμε 3 άτομα και μας έμεινε και ένα 5ε για βενζίνη!!

Δημοσ.

Ολοι εχουμε μια ιστορια...επαιζα championship manager στην amiga αν αντιλαμβανεσαι τι εννοω...απλα εχω βαρεθει την ιδια κοροιδια σχεδον καθε χρονο αποτην συγκεκριμενη εταιρια για 15ε καλα ειναι κ πολλα ειναι το φετινο κ για παραπανω δεν ειναι .

Δημοσ.

Ναι για την προσφορά μιλάω alexzzzz

Anubis13 μπορείς να μου πεις τον λόγο φίλε μου ?

Θα σου πω τον λογο. Η Match Engine πρέπει να ξαναγραφεί από την αρχή. Δεν διορθωνεται με hotfixes. Και αυτο δεν ειναι δουλεια ενος μηνα αλλα 6 μηνων.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

επειδή έπαιξα ενα πρωταθληματάκι την πρώτη μέρα κυκλοφορίας είχε θεματάκια αλλα είναι πολύ ωραίο παιχνίδι .

Φυσικά το περσινο ειναι πιο ολοκληρωμένο αλλα είχε και ενα σωρό updates πάνω του..

Τωρα εχουν περάσει μερικά updates νομίζω και θα είναι πολύ καλό..επίσης εχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας απο το περσινό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...