Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είμαι μεταξύ αυτών των δύο ultrabook,

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=compare.jsp&A=details&Q=&sku=891136&is=REG

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=compare.jsp&A=details&Q=&sku=891250&is=REG

και θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας. Βλέπω ότι το Asus φαίνεται να είναι καλύτερο, αλλά επειδή μου αρέσει πολύ περισσότερο το Samsung εμφανισιακά, θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι τεράστια η διαφορά τους

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το asus ειναι κορυφη!<br />Παρα πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, φωτιζομενο πληκτρολογιο, full hd οθονη με ips πανελ (!), πολυ καλος ηχος.

Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά παίρνεις το Asus Transformer Book σε λίγο που θα βγει, περίμενε λιγάκι ακόμη.  Τα τρώει για πρωϊνό και τα δύο που παρέθεσες.

Btw, από Νέα Υόρκη θα τα πάρεις; Ή απλά παρέθεσες τα λινκ από εκεί; Γιατί αν σκοπεύεις να το πάρεις από εδώ, με ενδιαφέρει η εγγύηση της Asus. Έχ μπερδευτεί και δνε ξέρω αν τελικά είναι αξιόπιστη ή όχι.

• Like 1
Δημοσ.

+1 για το transformer book,σ'αυτα τα λεφτά είναι μονόδρομος,προ στο παρόν!

Για το σέρβις της Asus,έχω ακούσει πολύ καλά λόγια,το μόνο κακό είναι ότι πρέπει να σταλεί Ελβετία ή Ιταλία,δε θυμάμαι ακριβώς!Αλλά όλα τα εξωδα αποστολής οταν είναι εντός εγγύησης,τα αναλαβανουν αυτοί!

Δημοσ.

Btw, από Νέα Υόρκη θα τα πάρεις; Ή απλά παρέθεσες τα λινκ από εκεί;

Ναι, θα τα πάρω από Νέα Υόρκη, και επειδή είναι πιο φθηνά από δω, θέλω να καταλήξω μεταξύ αυτών των δύο. Δηλαδή το Samsung δεν έχει καμιά ελπίδα; Δεν είναι καλό;

Δημοσ.

Δεν είπα αυτό, απλά στην ίδια τιμή το Asus που σου έδωσα στο λινκ είναι πολύ καλύτερο, και αναμένεται στην ίδια τιμή. Αν έχεις τν πολυτέλεια να περιμένεις, φυσικά. Για τα αλλά δεν έχω γνώμη.

Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ναι, θα τα πάρω από Νέα Υόρκη, και επειδή είναι πιο φθηνά από δω, θέλω να καταλήξω μεταξύ αυτών των δύο. Δηλαδή το Samsung δεν έχει καμιά ελπίδα; Δεν είναι καλό;

Το samsung ειναι ισως το καλυτερο ultrabook απο αποψη κατασκευης. Επισης ειναι παναλαφρο, πιο ελαφρυ και πιο λεπτο απο τα περισσοτερα αλλα ultrabooks.

Δημοσ.

Το samsung ειναι ισως το καλυτερο ultrabook απο αποψη κατασκευης. Επισης ειναι παναλαφρο, πιο ελαφρυ και πιο λεπτο απο τα περισσοτερα αλλα ultrabooks.

Αυτό πιστεύω κι εγώ, ότι είναι άριστο σε αυτόν τον τομέα. Όμως επειδή είναι και τα δύο στην ίδια τιμή, δεν ξέρω αν έχει πολύ μεγάλη διαφορά με το Asus όσον αφορά την απόδοση. Δηλαδή αυτό που θέλω είναι να τρενάρω την αντικατάσταση του σε 3-4 χρόνια και αυτό που νομίζω είναι ότι όσο πιο αποδοτικό είναι τόσο πιο πολύ θα κρατήσει...

Δεν ξέρω, είμαι σε δίλημμα

Δημοσ.

Δεν θα συμφωνήσω και τόσο με το Samsung, διότι πήρε ο αδερφός μου ένα το οποίο με την πρώτη ματιά δείχνει άψογο σαν κατασκευή αλλά τελικά δεν είναι. Π.χ. στο πληκτρολόγιο αν πατήσεις ένα πλήκτρο λίγο δυνατά "βουλιάζει" όλο το μπροστά μέρος. Γενικά τα Samsung φαίνονται ποιοτικά αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν είναι και τόσο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...