glambrakop Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα, Είμαι μεταξύ αυτών των δύο ultrabook, http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=compare.jsp&A=details&Q=&sku=891136&is=REG http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=compare.jsp&A=details&Q=&sku=891250&is=REG και θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας. Βλέπω ότι το Asus φαίνεται να είναι καλύτερο, αλλά επειδή μου αρέσει πολύ περισσότερο το Samsung εμφανισιακά, θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι τεράστια η διαφορά τους Ευχαριστώ
xristoforos89 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Το asus ειναι κορυφη!<br />Παρα πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, φωτιζομενο πληκτρολογιο, full hd οθονη με ips πανελ (!), πολυ καλος ηχος.
arxaggelos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Σε αυτά τα λεφτά παίρνεις το Asus Transformer Book σε λίγο που θα βγει, περίμενε λιγάκι ακόμη. Τα τρώει για πρωϊνό και τα δύο που παρέθεσες. Btw, από Νέα Υόρκη θα τα πάρεις; Ή απλά παρέθεσες τα λινκ από εκεί; Γιατί αν σκοπεύεις να το πάρεις από εδώ, με ενδιαφέρει η εγγύηση της Asus. Έχ μπερδευτεί και δνε ξέρω αν τελικά είναι αξιόπιστη ή όχι. 1
ektor7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 +1 για το transformer book,σ'αυτα τα λεφτά είναι μονόδρομος,προ στο παρόν! Για το σέρβις της Asus,έχω ακούσει πολύ καλά λόγια,το μόνο κακό είναι ότι πρέπει να σταλεί Ελβετία ή Ιταλία,δε θυμάμαι ακριβώς!Αλλά όλα τα εξωδα αποστολής οταν είναι εντός εγγύησης,τα αναλαβανουν αυτοί!
glambrakop Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Btw, από Νέα Υόρκη θα τα πάρεις; Ή απλά παρέθεσες τα λινκ από εκεί; Ναι, θα τα πάρω από Νέα Υόρκη, και επειδή είναι πιο φθηνά από δω, θέλω να καταλήξω μεταξύ αυτών των δύο. Δηλαδή το Samsung δεν έχει καμιά ελπίδα; Δεν είναι καλό;
arxaggelos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δεν είπα αυτό, απλά στην ίδια τιμή το Asus που σου έδωσα στο λινκ είναι πολύ καλύτερο, και αναμένεται στην ίδια τιμή. Αν έχεις τν πολυτέλεια να περιμένεις, φυσικά. Για τα αλλά δεν έχω γνώμη. Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App
haHa Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Ναι, θα τα πάρω από Νέα Υόρκη, και επειδή είναι πιο φθηνά από δω, θέλω να καταλήξω μεταξύ αυτών των δύο. Δηλαδή το Samsung δεν έχει καμιά ελπίδα; Δεν είναι καλό; Το samsung ειναι ισως το καλυτερο ultrabook απο αποψη κατασκευης. Επισης ειναι παναλαφρο, πιο ελαφρυ και πιο λεπτο απο τα περισσοτερα αλλα ultrabooks.
glambrakop Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Το samsung ειναι ισως το καλυτερο ultrabook απο αποψη κατασκευης. Επισης ειναι παναλαφρο, πιο ελαφρυ και πιο λεπτο απο τα περισσοτερα αλλα ultrabooks. Αυτό πιστεύω κι εγώ, ότι είναι άριστο σε αυτόν τον τομέα. Όμως επειδή είναι και τα δύο στην ίδια τιμή, δεν ξέρω αν έχει πολύ μεγάλη διαφορά με το Asus όσον αφορά την απόδοση. Δηλαδή αυτό που θέλω είναι να τρενάρω την αντικατάσταση του σε 3-4 χρόνια και αυτό που νομίζω είναι ότι όσο πιο αποδοτικό είναι τόσο πιο πολύ θα κρατήσει... Δεν ξέρω, είμαι σε δίλημμα
PaNtErAz Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Το samsung ειναι ισως το καλυτερο ultrabook απο αποψη κατασκευης. Επισης ειναι παναλαφρο, πιο ελαφρυ και πιο λεπτο απο τα περισσοτερα αλλα ultrabooks. Δεν θα συμφωνήσω και τόσο με το Samsung, διότι πήρε ο αδερφός μου ένα το οποίο με την πρώτη ματιά δείχνει άψογο σαν κατασκευή αλλά τελικά δεν είναι. Π.χ. στο πληκτρολόγιο αν πατήσεις ένα πλήκτρο λίγο δυνατά "βουλιάζει" όλο το μπροστά μέρος. Γενικά τα Samsung φαίνονται ποιοτικά αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν είναι και τόσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα