Προς το περιεχόμενο

Fail overclocking se Q6600


Psolek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδες ειμαι καινουριος στο θεμα overclocking και εχω το εξης προβλημα! Προσπαθω να ανεβασω τον Q6600 απο τα 2.4 στα 3.00 και καθε προσπαθεια αποτυγχανει γιατι εστω και 5fsb να ανεβασω δεν bootarei to pc! Θα γραψω παρακατω ακριβως απο τι αποτελειται το συστημα μου και ζητω εκ των προτερων συγγνωμη εαν δεν εθεσα σωστα το προβλημα μου!

 

 

MoBo -> Gigabyte GA-946GMX-S2

Cpu -> Intel core 2 Quad  Q6600

Ram -> 1x2gb + 1x1gb Adata και οι δυο στα 800Mhz

Gpu -> NVidia GeForce GTX 550Ti 1024MB GDDR5 (κατασκευαστης Palit)

Ψυξη -> Corsair H60 Hydro Series

PSU -> Arctic 430W

Σκληρος -> SSD Agility 3 OCZ Technology 120GB

 

Το προβλημα ξεκιναει απο το BIOS καθως με το που παω να κατεβασω το Frequency της Ram(μεσω Multiplier καθως η επιλογη Ram Frequency ειναι κλειδωμενη στα 667) ενω bootarei κανονικα το pc μολις μπω στα windows μου πεταει το εξης μηνυμα : "Please reboot in order to affect all changes". Κανοντας λοιπον reboot το Frequency της Ram ξαναγυριζει ΜΟΝΟ του στα 667Mhz! Δεν ξερω αν σας εδωσα να καταλαβετε τι εννοω αλλα προσπαθησα και οτι παραπανω πληροφορια χρειαζεστε ειμαι συνεχως εδω να κοιταω το Topic! Ευχριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η μητρική κλοκάρει τουλάχιστον μέχρι τα 3GHz που είχα κάνει εγώ, ίδιο setup πριν πολλά χρόνια. Για το πρόβλημα του TS δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα καταφερα ...τρεχω στα 3.00Ghx 333χ9 ! το προβλημα το εντοπισα στο οτι εβαζα το pci freq στο ASyc dld 100 fixed! Το αφησα στο Auto! Επισης εβγαλα το easytune που ηταν αυτο που μου ζητουσε να κανω ρεσταρτ για να γυρισει τις μνημες στο αρχικο freQ ...οποτε τωρα ειμαι κομπλε! Τωρα τι πρεπει να κανω για να δω αν ειμαι Stable? Δεν ξερω πως ακριβως να δουλεψω το prime95 ! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...