Προς το περιεχόμενο

diet pills/fat burning pills ερώτηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν ξεκινήσουμε,να πω ότι γνωρίζω για κινδύνους από τέτοια χάπια/τροφές.

Κάποια fat burning pills.

Όμως με ενδιαφέρει αν κάποιος γνωρίζει ή έκανε χρήση παλιά για να κάψει λίπος και να τον βοηθήσουν να χάσει βάρος.

Δεν με ενδιαφέρει ο όγκος,βάρος και κιλά να χάσω θέλω,πηγαίνοντας ταυτόχρονα στο γυμναστήριο και προσέχοντας την διατροφή μου.

Ευχαριστώ

(1.84 και 115κιλ)

Δημοσ.

Για να παρεις το οτιδηποτε φαρκακευτικο θα πρεπει πρωτα να συμβουλευτεις εναν γιατρο ο οποιος θα σε παρακολουθει και θα σου δωσει το καταλληλοτερο φαρμακο για σενα. Επειδη οντως τα 115 κιλα ειναι πολλα θα σου προτεινα να πας στον γιατρο. Προτινε του για καποια χαπια αν και η απαντηση θα ειναι αρνητικη. Αν πας σε εναν καλο διατροφολογο θα σου φτιαξει μια παρα πολυ καλη διατροφη.

Δημοσ.

δεν έχω πολύ,ούτε 5μέρες..Το να πάω σε διατροφολόγο,θα εχει κάποια έξτρα έξοδα στα οποία θα δυσκολευτώ.Καταλαβαίνω ότι γιατρός πρέπει να μου πει,απλώς ήθελα να ξερω τ παιρνατε εσείς.Ώστε να ψαξω και να δω.

Δημοσ.

Δεν μας είπες πόσο λίπος έχεις αλλά η γνώμη μου είναι οτι εφοσον ξεκινάς τώρα δεν χρειάζεσαι λιποδιαλύτες (τουλάχιστον για αρχή).
Αν παράλληλα με το γυμναστήριο ξεκινήσεις και μια ελαφρώς υποθερμιδική διατροφή κάνοντας μικρά και συχνά γεύματα (πες τον γυμναστή να σου βγάλει ένα πλάνο διατροφής) και 3-4 φορές την εβδομάδα τρέξιμο για 40 λεπτά, θα δείς αποτελέσματα γρήγορα.

Αν αργότερα μείνεις στάσιμος και δυσκολευτείς να χάσεις κιλά, τότε το ξανασκέφτεσαι.

Δημοσ.

Συμφωνώ και εγώ, εφόσον είσαι στην αρχή ακόμα το καλύτερο είναι να συνεχίσεις με σωστή διατροφή και γυμναστήριο και θα δεις σε 1 μήνα μεγάλες διαφορές.... Όταν και αν στο 3ο-4ο "κολλήσεις" μπορείς να το ξαναψάξεις.

Αν και η γνώμη μου είναι πως όλα αυτά τα λιποδιαλυτικά είναι κυρίως για άτομα του επαγγέλματος (πχ bodybuilders) που θέλουν να κάνουν λίγο πιο εμφανή την γράμμωση τους και πλακώνονται πριν τους αγώνες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κανε εξετασεις αιματος πριν παρεις λιποδυαλιτες.

δεν θα τρεξεις μονο θα περπατας γρηγορα στον διαδρομο.

δεν θα κοψεις αποτομα ουτε το φαι ουτε θα αρχισεις να κοπανιεσε καθε μερα στο γυμναστηριο..ο σκοπος ειναι να αλλαξεις τον μεταβολισμο σου και οχι να χασεις γρηγορα κιλα.

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Δεν χρειάζεσαι λιποδυαλιτες φίλε. Κανε υπομονή και με προσπάθεια και σωστή διατροφή θα τα χάσεις χωρις να έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Αν τρως σωστά και πηγαίνεις και γυμναστήριο, μέχρι το πάσχα θα πρέπει να έχει χάσει 15 κιλά.  Τα πάντα είναι η διατροφή! Τα πάντα!

Δημοσ.

Όπως γράψανε και τα παιδιά από πάνω, ο σωστός τρόπος για να χάσεις τα κιλά που θες και να τα διατηρήσεις ταυτόχρονα είναι η σωστή διατροφή σε συνδυασμό με γυμναστική καύσης λίπους. Μπορείς να βρεις πολλά ενδεικτικά προγράμματα διατροφής σε αυτό το forum

http://forum.bodybuilding.gr/forumdisplay.php?71-%CE%94%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AD%CF%82-%CE%9C%CE%B5%CE%BB%CF%8E%CE%BD

Εμένα με είχε βοηθήσει αρκετά αυτό το πρόγραμμα διατροφής

http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?5420-%CE%94%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE-%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BB%CE%AF%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%82

Δημοσ.

Κοίτα, τελιώνοντας το πανεπιστήμιο είχα καταντήσει 122 κιλα με 1.82 ύψος.

Έπιασα ένα παλιό συμμαθητή και πρωταθλητή σε JJ (3ος Ευρώπη) που διατηρεί σχολή στην πόλη μου. Του ζήτησα να με λιώσει. ένα χρόνο μετά ζύγιζα 88 κιλά τρώγοντας τον καταπέτασμα.

τώρα απλά προσέχω και δεν σαβουριάζω τα πάντα, και με 1-2 αθλοπαιδιές την εβδομάδα (είτε γυμναστ΄ριο είτε χοκει κτλπ) πρόσθεσε και το σεξ κατάφερα να διατηρούμε στα 89 κιλα ( δεν είμαι τόσο σφικτός πλέον αλλά όκ δεν είμαι μπόγος)

Δεν χρειάζεται χάπια και @@, θέληση χρειάζεται.

• Like 1
Δημοσ.

Το σεξ είναι ευχάριστο και το συνιστώ ανεπιφύλακτα' επίσης, είναι καλή γυμναστική, ειδικά για την καρδιά.

Αλλά οι θερμίδες που καίει είναι ελάχιστες. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...