chill Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Στο μεσημβρινό δελτίο είδα πως αύριο θα συνεδριάσουν οι αρμόδιοι για την λήψη μέτρων σχετικά με το πρόβλημα. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ όπως πάντα λογικά από Δευτέρα θα μπει ένας φόρος ΝΑΑΑΑΑΑ που να αντικαθιστά την χασούρα από την μη κατανάλωση πετρελαίου. 1
AiWaaa Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Εσεις εκει στην αθήνα γιατί τόσα χρόνια δεν λέγατε κουβέντα ? Και μην μου πείτε γιατι ήταν η ατμόσφαιρα καθαρή. Η τώρα που κινδυνευει και καλά η υγεία σας ξυπνήσατε και κράζετε τα τζάκια ? Εγώ να το σβήσω το τζάκι κύριοι εσύ τι θα κάνεις για μένα ? Εγω που μεγάλωσα μέσα στην κάπνα στην πτολεμαίδα για να έχετε ρεύμα δεν ανέπνεα τα δικά σας σκατα ? Τοσοι άνθρωποι που μένουν στην πτολεμαιδα και στην κοζανη και στα γύρω χωριά τι αναπνέουν ? Αλλα βεβαια θα μου πείτε το ρεύμα ειναι αναγκαίο αγαθό η θερμανση τι είναι ? Μην τα βλεπετε όλα απο την οπτικη γωνία που σας συμφέρει. Ο κόσμος πεινάει δεν έχει λεφτά για πετρέλαιο πρέπει κάπως να ζεσταθεί. Και ο πιο οικονομικός τρόπος ειναι η καύση του ξύλου. Εγώ θυμάμαι απο παιδάκι να καίμε τα τζάκια στην πόλη μου. Και δεν είδα ποτέ αιθαλομίχλη. Βρήκαν νέο τρόπο να μας τα πάρουν και εσείς τους αφήνητε την πόρτα ανοιχτη. Χωρίς παραξήγηση όσα είπα απλά δεν άντεχα άλλο να ακούω παντού οτι οι κάτοικοι της αθήνας και της θεσσαλονίκης πνίγονται απο τα τζάκια και τις σόμπες. 1
Toxoman_UK Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Συμφωνώ κ γω με τον πόστερ που μιλάει για την υποκρισία της πολιτείας σε ότι αφορά τα αντιδραστικά αντανακλαστικά της.Αυτό που πραγματικά δε πιάνω είναι κατά πόσο όντως το τζάκι αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα στη θερμάνση.Δλδ ντεμί δουλειά κάνει κ ζεστένει έναν περιορισμένο χώρο.Ειδικά από ένα σημείο κ μετά όταν η θερμοκρασία πέσει αρκετά (κάτω από 5 βαθμούς πχ) δε κάνει τπτ.Πρέπει να είσαι από πάνω του φάση. Πάντως κ εμείς έχουμε τζάκι στο πατρικό μου στην Αθήνα αλλά περισσότερο για να καλύψει τις αισθητικές ανησυχίες της νεόπλουτης μπρουτζοβλαχιάς μας.Λέμε δε κάνει δουλειά ειδικά στο υψόμετρο που είμαστε (Δροσιά-Διόνυσος) που πιάνει κάτι κρύα από τα γερά κ πραγματικά πολύ σπάνια το χρησιμοποιούμε.
green gordon Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Εσεις εκει στην αθήνα γιατί τόσα χρόνια δεν λέγατε κουβέντα ? Και μην μου πείτε γιατι ήταν η ατμόσφαιρα καθαρή. Η τώρα που κινδυνευει και καλά η υγεία σας ξυπνήσατε και κράζετε τα τζάκια ? Εγώ να το σβήσω το τζάκι κύριοι εσύ τι θα κάνεις για μένα ? Εγω που μεγάλωσα μέσα στην κάπνα στην πτολεμαίδα για να έχετε ρεύμα δεν ανέπνεα τα δικά σας σκατα ? Τοσοι άνθρωποι που μένουν στην πτολεμαιδα και στην κοζανη και στα γύρω χωριά τι αναπνέουν ? Αλλα βεβαια θα μου πείτε το ρεύμα ειναι αναγκαίο αγαθό η θερμανση τι είναι ? Μην τα βλεπετε όλα απο την οπτικη γωνία που σας συμφέρει. Ο κόσμος πεινάει δεν έχει λεφτά για πετρέλαιο πρέπει κάπως να ζεσταθεί. Και ο πιο οικονομικός τρόπος ειναι η καύση του ξύλου. Εγώ θυμάμαι απο παιδάκι να καίμε τα τζάκια στην πόλη μου. Και δεν είδα ποτέ αιθαλομίχλη. Βρήκαν νέο τρόπο να μας τα πάρουν και εσείς τους αφήνητε την πόρτα ανοιχτη. Χωρίς παραξήγηση όσα είπα απλά δεν άντεχα άλλο να ακούω παντού οτι οι κάτοικοι της αθήνας και της θεσσαλονίκης πνίγονται απο τα τζάκια και τις σόμπες. Δηλαδη ειχαν κλεισει τις εξοδους της Πτολεμαιδας στρατιωτικες δυναμεις και δε σας αφηναν να φυγετε?
alldaynews Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 τα θετικα αυτου του φαινομενου ειναι πολλα για επαναφερει η κυβερνηση το προτερο στατους.οι πολιτες και περισοτερο οι ηλικιωμενοι, θα ψοφανε σαν τα κοτοπουλα ,ή απο το κρυο ή απο την πεινα ή απο την μποχα ,και θα μειωνεται ο αριθμος των συνταξιουχων.οι δε νεαροτεροι,θα πληρωνουν εισφορες μια ζωη ,και δεν προκειτε να παρουν συνταξη,αφου και αυτοι θα ψοφανε πολυ νωριτερα απο τα 70,οταν θα ειναι να βγουν στην συνταξη.αν λαβουμε υποψην και την υπογενητικοτητα στα ελληνικος ,υπολογιζω σε καμια 30αρια χρονακια να ψαχνω αυτην την ρατσα ,με τα κυαλια.για αυτον που θα πει οτι δεν τους συμφερει αυτο το σεναριο λογο του κοστους περιθαλψης(μουαχαχα....εχουμε δημοσια περιθαλψη....) και οποιος πει οτι δεν ειναι αποτελεσμα πολιτικων αποφασεων,αυτο που συμβαινει,ειναι μακρια νυχτωμενος.......ας αλλαξει πλευρο και ας συνεχισει τον υπνο του.....Μονο αποτελεσμα ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ειναι και τιποτα αλλο.Γιατι το πετρελαιο που εχουμε και πουλανε τα διυλιστηρια το εχουν αγορασει εδω και 2-3 χρονια με πολυ παλιες τιμες.Κερδος??απιστευτο.Δυστυχως και γω Αθηνα μενω και δυστυχως ο καρκινος τα επομενα χρονια θα θεριζει κανονικα.Οσο πιο γρηγορα φυγω απο εδω τοσο το καλυτερο αλιμονο στα παιδια μου που αν δεν φυγουμε νωρις θα εχουν πολλα προβληματα υγειας.Χθες η μικρη μου εβηχε λες και ειχε καπνισει μια κουτα τσιγαρα και δεν εχει προβλημα με το αναπνευστικο.Πρεπει ομως και οι πολιτες να εχουν και λιγη συνειδηση στο τι κανουν που φοβαμαι πως δεν υπαρχει
pournaras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Συμφωνώ κ γω με τον πόστερ που μιλάει για την υποκρισία της πολιτείας σε ότι αφορά τα αντιδραστικά αντανακλαστικά της.Αυτό που πραγματικά δε πιάνω είναι κατά πόσο όντως το τζάκι αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα στη θερμάνση.Δλδ ντεμί δουλειά κάνει κ ζεστένει έναν περιορισμένο χώρο.Ειδικά από ένα σημείο κ μετά όταν η θερμοκρασία πέσει αρκετά (κάτω από 5 βαθμούς πχ) δε κάνει τπτ.Πρέπει να είσαι από πάνω του φάση. Πάντως κ εμείς έχουμε τζάκι στο πατρικό μου στην Αθήνα αλλά περισσότερο για να καλύψει τις αισθητικές ανησυχίες της νεόπλουτης μπρουτζοβλαχιάς μας.Λέμε δε κάνει δουλειά ειδικά στο υψόμετρο που είμαστε (Δροσιά-Διόνυσος) που πιάνει κάτι κρύα από τα γερά κ πραγματικά πολύ σπάνια το χρησιμοποιούμε. Ειναι δεν ειναι πλεονεκτημα, ειναι η πιο φτηνη λυση, οταν με πετρελαιο θες το χρονο 2 τονους τουλαχιστον, αρα κοντα 3 χιλιαρικα στο χαλαρο, και αντιστοιχα σε ξυλα με τοσα λεφτα παιρνεις 20 τονους που καις για 3 χρονια, συν τα εξτρα απο το χωριο, απο το φιλο που καθαρισε το χωραφι κλπ, αναγκαστικα με τετοια κριση και με τοση ανεργια, θα πας στο ξυλο. Προφανως και η θερμανση με το πετρελαιο ειναι απειρως καλυτερη απο το απλο τζακι, αλλα, οταν εχεις φτασει να παιρνεις 4-5 κατοσταρικα μισθο, ητοι 5 χιλιαρικα το χρονο, ειναι αδυνατον να βγεις να δωσεις τα 2 τουλαχιστον για θερμανση. Τωρα οσον αφορα το δε ζεσταινει... ειναι αναλογα το πως συνηθιζουμε. Τοσα χρονια σε ολα τα ορεινα χωρια, μια χαρα μοναδικη θερμανση ειχαν το τζακι, αντε και καμμια μασινα, το πετρελαιο στα χωρια εκανε την εμφανιση του την τελευταια 15ετια.
alldaynews Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Εσεις εκει στην αθήνα γιατί τόσα χρόνια δεν λέγατε κουβέντα ? Και μην μου πείτε γιατι ήταν η ατμόσφαιρα καθαρή. Η τώρα που κινδυνευει και καλά η υγεία σας ξυπνήσατε και κράζετε τα τζάκια ? Εγώ να το σβήσω το τζάκι κύριοι εσύ τι θα κάνεις για μένα ? Εγω που μεγάλωσα μέσα στην κάπνα στην πτολεμαίδα για να έχετε ρεύμα δεν ανέπνεα τα δικά σας σκατα ? Τοσοι άνθρωποι που μένουν στην πτολεμαιδα και στην κοζανη και στα γύρω χωριά τι αναπνέουν ? Αλλα βεβαια θα μου πείτε το ρεύμα ειναι αναγκαίο αγαθό η θερμανση τι είναι ? Μην τα βλεπετε όλα απο την οπτικη γωνία που σας συμφέρει. Ο κόσμος πεινάει δεν έχει λεφτά για πετρέλαιο πρέπει κάπως να ζεσταθεί. Και ο πιο οικονομικός τρόπος ειναι η καύση του ξύλου. Εγώ θυμάμαι απο παιδάκι να καίμε τα τζάκια στην πόλη μου. Και δεν είδα ποτέ αιθαλομίχλη. Βρήκαν νέο τρόπο να μας τα πάρουν και εσείς τους αφήνητε την πόρτα ανοιχτη. Χωρίς παραξήγηση όσα είπα απλά δεν άντεχα άλλο να ακούω παντού οτι οι κάτοικοι της αθήνας και της θεσσαλονίκης πνίγονται απο τα τζάκια και τις σόμπες.Εχεις απολυτο δικιο.Ποτε δεν σκεφτηκαμε εμεις οι κατοικοι των Αθηνων τι συμβαινει σε αυτες τις πολεις γιατι ειτε δεν θελαμε ειτε μας βολευε.
Chrisxxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Εγω πάντως που πήγα φλωρινα λίγες μέρες τα είδα όλα... Οπότε έβγαινα απο το σπίτι το βράδυ ή όταν άνοιγμα παράθυρο καταλαβαινα μια πολυ έντονη μυρωδιά καμενου ξύλου, δεν ξέρω αν και πόσο χειρότερο είναι απο την αιθαλομιχλη αλλα δεν θέλω να φαντάζομαι τι θα συμβεί όταν πιάσει τα περσινα στάνταρ στο κρύο που έφταναν το -20... Sent from my iPhone using Insomnia
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδη ειχαν κλεισει τις εξοδους της Πτολεμαιδας στρατιωτικες δυναμεις και δε σας αφηναν να φυγετε? Πες μου ότι _πραγματικά_ δεν είσαι _ΤΟΣΟ_ ηλίθιος. Δηλαδή θα αφήσουν οι άνθρωποι τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους διότι φτιάξα_Μ_ε εκεί πέρα εργοστάσιο; Να το μεταφέρουμε λοιπόν στο δικό σου σπίτι να ξενιτευτείς εσύ και η οικογένειά σου. Συμφεροντολόγε βολεμένε "έλληνα". Λίγος σεβασμός έστω και για τους τύπους δε βλάπτει σε ανθρώπους που ΚΑΙ ΕΣΥ επιβαρύνεις για να βλέπεις τσόντα στον υπολογιστή σου... (που παρεμπιπτόντως δουλεύει με ρεύμα). Υ.Γ. Καλή χρονιά και καλά μυαλά... Για το πρώτο είμαι αισιόδοξος, για το δεύτερο με αυτά που βλέπω, δεν...
kostas_dr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Ήθελα να' ξερα αν πιάσει "πραγματικό" κρύο στην Αθήνα, τι έχει να γίνει; Χθες το βράδυ στην γειτονιά μου, μύριζε έντονα καμένο και η θερμοκρασία ήταν 11 βαθμοί! Κατά την γνώμη μου το πρόβλημα είναι ότι αρκετοί δεν καίνε μόνο ξύλο, αλλά στην κυριολεξία ότι βρουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Πες μου ότι _πραγματικά_ δεν είσαι _ΤΟΣΟ_ ηλίθιος. Δηλαδή θα αφήσουν οι άνθρωποι τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους διότι φτιάξα_Μ_ε εκεί πέρα εργοστάσιο; Να το μεταφέρουμε λοιπόν στο δικό σου σπίτι να ξενιτευτείς εσύ και η οικογένειά σου. Συμφεροντολόγε βολεμένε "έλληνα". Λίγος σεβασμός έστω και για τους τύπους δε βλάπτει σε ανθρώπους που ΚΑΙ ΕΣΥ επιβαρύνεις για να βλέπεις τσόντα στον υπολογιστή σου... (που παρεμπιπτόντως δουλεύει με ρεύμα). Υ.Γ. Καλή χρονιά και καλά μυαλά... Για το πρώτο είμαι αισιόδοξος, για το δεύτερο με αυτά που βλέπω, δεν... ήταν σαρκαστικό το post...
skiabox Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δυστυχώς η ανοργανωσιά τόσων δεκαετιών γίνεται δολοφονική πλέον.
Rabican Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/267004/terastios-kindynos-gia-tin-dimosia-ygeia-i-aithalomihli εβγαλε ανακοινωση και ο ιατρικος συλλογος. δε θελω να βλεπω παντου θεωριες συνομωσιας, αλλα τι διαολο; για το καπνισμα στους εσωτερικους χωρους εχουν βγαλει καμμια ανακοινωση;
brickoman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 για το καπνισμα στους εσωτερικους χωρους εχουν βγαλει καμμια ανακοινωση; Εδώ και κάτι δεκαετίες.......
bablyk Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Το σχόλιο περί τσιγάρου είναι από τα πλέον πετυχημένα σε αυτή τη συζήτηση. Ποιο το όφελος της λήψης μέτρων για τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα (εσωτερικών η εξωτερικών χώρων) όταν δεν έχει αντιμετωπιστεί το διαρκές και αναγνωρισμένο πρόβλημα του τσιγάρου? Μήπως ασχολούμαστε με 2-3 δεντράκια και αδιαφορούμε για το δάσος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα