vasioula1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 γεια σας εχω usb πληκτρολόγιο θέλω να κάνω φορμάτ, αλλά με το usb όταν πρέπει στην επανεκκίνηση να πατήσω ένα πλήκτρο για να κάνει boot από το cd δεν το κάνει. σαν να μην έχει προλάβει να πάρει τροφοδοσία κάποιος μου είπε ότι έπρεπε να εχω το πληκτρολόγιο με την άλλη υποδοχή (που δεν ξέρω πως την λένε :Ρ) δηλαδή με το usb δε μπορώ να κάνω κάτι; μήπως υπάρχει καμιά ρύθμιση στο bios; ευχαριστώ
nike1600 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Τι mobo εχεις? πρωτη φορα ακουω τετοιο προβλημα....
Ntinaras Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 μεσα απο το bios Πιθανοτατα εχει μια επιλογη που να ενεργοποιει το usb keyboard kai mouse απο το bios και οχι μονο μεσα στο λειτουργικο ψαχτο και βρες το και ενεργοποιησε το!
nikos_alfa Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 μπες στο bios καπου εκει νομιζω λεει usb fuction for dos ενεργοποιησε το και θα δουλεψει. στο δικο μου τουλαχιστον ετσι λειτουργουσε
Antwni Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Ό,τι είπε ο Ntinaras...και πληροφοριακά η άλλη υποδοχή λέγεται ps/2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα