kobuzakos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα, σημερα αγορασα ενα μηχανημα(δυο για την ακριβεια - πομπος-δεκτης) τα οποια χρησιμεύουν για να μεταδιδουν την εικονα απο την μια τηλεοραση στην αλλη ασυρματα.Όμως προεκηψε προβλημα :Δεν δινει εικονα/ηχο στην δευτερη τηλεοραση.Οταν ομως δοκιμασα να συνδεσω το DVD απο την μια και την δευτερη τηλεοραση απο την αλλη πηρε σημα κανονικα(εικονα/ηχος).Μηπως ειναι για να στελνει εικονα/ηχο απο τετοιες συσκευες(DVD,Κάμερα κ.λ.π) ;Πάντος στο καταστημα μου ειπαν πως στελνη εικονα/ηχο απο την μια τηλεοραση στην αλλη.Τι να πω, μπερδευτηκα Υ.Γτο πραγματακι ονομάζετε: space master digital audio/video transmitter
samniotis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Ακριβως οπως φανταστηκες Ειναι για πηγες οπως tuner, dvd κτλ Η τηλεοραση εχει μονο εισοδους εικονας και οχι εξοδους για να δωσει σημα
ninos30 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Η τηλεοραση εχει μονο εισοδους εικονας και οχι εξοδους για να δωσει σημα Ακριβώς. Εσύ πως συνέδεσες την Τηλεόρασή σου στον πομπό?
kobuzakos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Συνδέω τα τρια χρωματιστα καλωδια(VCR) απο την τηλεοραση στον πομπό και το καλωδιο του ρευματος.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Φίλε πόσο το έχεις πάρει ? έχω το ίδιο και δουλεύει κομπλέ εκτός από κάτι μικροπαρεμβολές αν έχεις κοντά κινητά και οτιδήποτε εκπέμπει σήματα. Εγώ συνδέω αποκωδικοποιητή nova στην δεύτερη τηλεόραση!
TheELF Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Σε πολλές TV τα scart ή έστω μόνο ένα από αυτά είναι αμφίδρομα δηλαδή είναι και είσοδο αλλά και έξοδο, τα καλώδια A/V,τα βύσματα δηλαδή είναι πάντα μονόδρομα,πάρε ένα av σε scart http://images.marketplaceadvisor.channeladvisor.com/hi/68/68411/cpscrtad.1.jpg και δοκίμασε στης scart της tv σου.
thanosgen Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Πρέπει να βάλεις το καλώδιο στο scart 1. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα