Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Χαιρετώ άπαντες,χρόνια πολλά σε όλους με υγεία! Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα.Η πεθερά μου θέλει να αγοράσει ένα επικλινόμενο νοσοκομειακό κρεβάτι για τον πατέρα της ο οποίος είχε πρόσφατα ατύχημα,όπου χτύπησε στην μέση.Κάθε γνώμη ή βοήθεια δεκτή γιατί είμαστε άσχετοι με το θέμα. Να διευκρινίσω πως επειδή το μπάτζετ είναι περιορισμένο κοιτάμε μόνο για χειροκίνητα.
REDODIN7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Χαιρετώ άπαντες,χρόνια πολλά σε όλους με υγεία! Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα.Η πεθερά μου θέλει να αγοράσει ένα επικλινόμενο νοσοκομειακό κρεβάτι για τον πατέρα της ο οποίος είχε πρόσφατα ατύχημα,όπου χτύπησε στην μέση.Κάθε γνώμη ή βοήθεια δεκτή γιατί είμαστε άσχετοι με το θέμα. Να διευκρινίσω πως επειδή το μπάτζετ είναι περιορισμένο κοιτάμε μόνο για χειροκίνητα. Επιδη το τελευταιο χρονο ημουν δυστηχως συνεχος στα νοσοκομειο και τα ξερω αρκετα καλα δεν σε συμφερει να το αγορασεις αλλα να το νοικιασεις αμα ειναι για μικρο διαστημα. Τωρα αμα θες για αγορα υπολογιζε γυρω στα 150 ευρω, επισης πολυ πιθανον να χρειαστεις και αεροστρομα για να μην κανει κατακλησεις οποτε υπολογιζε αλλα 120 ευρω.
pavlinara Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 εμείς γιατί πήραμε με 700 ευρώ και τελικά μάλλον δεν θα το χρειαστούμε;
brickman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 εμείς γιατί πήραμε με 700 ευρώ και τελικά μάλλον δεν θα το χρειαστούμε; Πηρατε τα ανατομικα.........
insomniaK Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 εμείς γιατί πήραμε με 700 ευρώ και τελικά μάλλον δεν θα το χρειαστούμε; Είναι απο μαόνι και έχει ψαρόσουπα για όλους. 2
REDODIN7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 εμείς γιατί πήραμε με 700 ευρώ και τελικά μάλλον δεν θα το χρειαστούμε;Για κρεβατι μιλας η αεροστρομα ? Παντος γενικα η τιμες παιζουν αλλο το απλο κρεβατι και αλλο το ηλεκτρικο. Αλλα το απλο αεροστρωμα και αλλο το αεροστρομα για κατακλησεις 3-4 βαθμου. Οπως καταλαβαινεις η τιμες διαφερουν αρκετα.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Επιδη το τελευταιο χρονο ημουν δυστηχως συνεχος στα νοσοκομειο και τα ξερω αρκετα καλα δεν σε συμφερει να το αγορασεις αλλα να το νοικιασεις αμα ειναι για μικρο διαστημα. Τωρα αμα θες για αγορα υπολογιζε γυρω στα 150 ευρω, επισης πολυ πιθανον να χρειαστεις και αεροστρομα για να μην κανει κατακλησεις οποτε υπολογιζε αλλα 120 ευρω. Πέραν του αεροστρώματος υπάρχουν κάποια άλλα άμεσα έξοδα γύρω από την αγορά του κρεβατιού;Και κάτι άλλο,για ενοικίαση ξέρεις που μ πορεί να απευθυνθούμε;
pavlinara Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 δεν ξέρω ρε παιδιά ένα άσχημο κρεβάτι είναι
stratigos24 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 δεν ξέρω ρε παιδιά ένα άσχημο κρεβάτι είναι Χαχαχαχαχ.... Περα απο τη πλακα και εγω οταν ειχα ενα ατυχημα και χρειαστηκα, νοικιασα ενα για περιπου 150 ευρω 2 μηνες, αν θυμαμαι καλα.
REDODIN7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Πέραν του αεροστρώματος υπάρχουν κάποια άλλα άμεσα έξοδα γύρω από την αγορά του κρεβατιού;Και κάτι άλλο,για ενοικίαση ξέρεις που μ πορεί να απευθυνθούμε;Εξαρτατε αμα ειναι καθιλομενος θα θελει παμπερς, υποστροματα, παπιες κλπ. Εισης αμα δεν μπορει να τον κανει μπανιο θα χρειαστει λεκανιτσα με σφουγγαρι και πρασινο σαπουνι, υπαρχουν και αφροι αλλα το πρασινο σαπουνι ειναι το καλυτερο. Μπορεις να βρις σε μαγαζια με ορθοπεδικα, στο νοσοκομειο αλλα και στο ιντερνετ, να εγω βρηκα αμεσως 2-3. http://goo.gl/YfaHF http://goo.gl/HCgrc
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Εξαρτατε αμα ειναι καθιλομενος θα θελει παμπερς, υποστροματα, παπιες κλπ. Εισης αμα δεν μπορει να τον κανει μπανιο θα χρειαστει λεκανιτσα με σφουγγαρι και πρασινο σαπουνι, υπαρχουν και αφροι αλλα το πρασινο σαπουνι ειναι το καλυτερο. Μπορεις να βρις σε μαγαζια με ορθοπεδικα, στο νοσοκομειο αλλα και στο ιντερνετ, να εγω βρηκα αμεσως 2-3. http://goo.gl/YfaHF http://goo.gl/HCgrc Κοίταξα κι εγώ για ενοικίαση και από ότι κατάλαβα δεν πολυαξίχει για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί.Η ερώτηση περί ενοικίασης,στόχευε στην πρόσφατη εμπειρία που είχες.Δεν τα θέλω έτοιμα.Μία κατεύθυνση περισσότερο ζητώ.
REDODIN7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Κοίταξα κι εγώ για ενοικίαση και από ότι κατάλαβα δεν πολυαξίχει για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί.Η ερώτηση περί ενοικίασης,στόχευε στην πρόσφατη εμπειρία που είχες.Δεν τα θέλω έτοιμα.Μία κατεύθυνση περισσότερο ζητώ.Αμα δεν το θες για λιγο τοτε αγορασε το μπορει να σου χρειασθει αργοτερα επισης αν μπορεις να παρεις χαρτι απο γιατρο οτι ειναι καθηλομενος τοτε θα παρεις και ενα σεβαστο ποσο απο το ταμειο του για αυτα που θα δωσεις. Τωρα τι αλλο θες να σου πω αμα ξερω ευχαριστος να στο πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα