Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τοξοβόλε γίνε χρήσιμος και πες μας (ίσως ενδιαφέρει μεταγενέστερα και την τοπικ σταρτερ ) πώς είναι τα πράγματα από πλευράς ανεργίας στο UK ? Έχω ακούσει δραματικά πράγματα από  συγγενείς αλλά θέλω και άλλες απόψεις :).Όσον αφορά το main topic νομίζω ότι Harvard,MIT,Stanford,Yale και ίσως Cabridge και Οξφόρδη δεν σε δέχονται προπτυχιακό ακόμα και αν έχεις γράψει 20 σε όλα στις πανελλήνιες.Πχ το University of edimburgh που θεωρείται από τα καλά του UK θέλει σίγουρα πάνω από 17.5 οπότε άποψη μου είναι ότι πρέπει να δώσεις πανελλήνιες αν θέλεις να χτυπήσεις κάποιο καλό.Επίσης,αν πας Αγγλία ή USA θα πρέπει minimum να πληρώσεις προπτυχιακά 8000 ευρώ κάθε χρόνο ενώ μεταπτυχιακά πάνω από 10000 σίγουρα για ένα αξιοπρεπές πανεπιστήμιο (εκτός αν πας Σκωτία που είναι λίγο πιο φτηνά).Τώρα αν δεν έχεις χρήματα ή δεν μπορέσεις να μπεις σε κάποιο σχετικά καλό (πχ top 35 στο Uk από τα 140 που έχουν περίπου) τότε άποψη μου είναι να μην κάνεις καν δηλώσεις αφού πανεπιστήμια χαμηλού επιπέδου δεν θα σου δώσουν τίποτα παραπάνω από αυτά της Ελλάδος(Εκτός και αν δεν μπεις εκεί που θέλεις στην Ελλάδα οπότε αναγκαστικά θα επιλέξεις κάτι του εξωτερικού ακόμα και χειρότερο).Αλήθεια τι θέλεις να σπουδάσεις? :)

Δημοσ.

Την έκοψα κομματάκι τα ζωα μου αργά κ όσο να ναι δε συνίσταται το χρόνιο κάψιμο αλά μεντάλιτι  Ελλάδα.

Τι εννοεις με εκοψες κομματακι τα ζα μου αργα ?

Βασικά πάγια συμβουλή μου όλοι όσοι μπορούν την κανά από ελλαδιστάν κουμχουριέτ.Ειδικά οι νεότεροι.Να πιάσει τοπ 5αδα-10αδα unies δύσκολο εκτός αν είναι Τοξοβόλος επίπεδο οι λοιποί μέσοι όροι ή λίγο πάνω από το μέσο όρο να πιάσουν θέση σε 30αδα δεν είναι κάτι σουπερ ντούπερ.

Δεν εχω καταλαβει την αργκο...

Δημοσ.

Έγκλημα που ρώτησα.Για τιμωρία σπάμαρε μας 6-7 σελίδες τουλάχιστον :)

Δημοσ.

Καλά θα δω

Τέσπα κοπελιά τοπικ στάρτερ.Άνοιξε ένα θέμα κ τσουβάλιασε  τις βασικές ερωτήσεις σου να σου απαντάνε

Δημοσ.

Καλά θα δω

Τέσπα κοπελιά τοπικ στάρτερ.Άνοιξε ένα θέμα κ τσουβάλιασε  τις βασικές ερωτήσεις σου να σου απαντάνε

Οκε..

Δημοσ.

βασικά κ σε δευτερότριτο βρετανικό να πάει καλό θα της κάνει.

Επειδή μπορεί αυτές τις πίπες να τις πάρει κάποιος σοβαρά, είτε πας σε top πανεπιστήμιο στην Αγγλία, είτε πήγαινε σε άλλη χώρα της Ευρώπης αν θες ντε και καλά να φύγεις από Ελλάδα.

Το να έρθεις και να πληρώσεις στο Kaimartsalan University 30 χιλιάρικα επειδή οι Βρετανοί έχουν αρχίσει ξαφνικά και χαζεύουν επικίνδυνα είναι κάτι που δεν αξίζει.

• Like 2
Δημοσ.

Ας τα πάρουν σοβαρά.Από το να μείνουν στις προσλαμβάνουσες Ελλάδα προφανώς καλύτερα να έρθουν σε δευτερότριτο εδώ ακόμα κ οι πιο αδύναμοι το οποίο δευτερότριτο καλύτερο από τα πρώτα της Ελλάδας θα είναι βάση κ μόνο της καπήλευσης του μπραντνειμ UK.Πολιτισμικά θα ξεφύγουν από τη μιζέρια του ελλάντα κ που έτσι..Βρετανία που είμαστε τα αρχηγόπουλα της Ευρώπης.Εξάλλου το UK πολύ καλά κάνει κ πουλάει μούρη το συλλογικό επίπεδο της εκπαίδευσης στη Βρετανία.Μια χαρά μπίζνα για θυματάρες του ίματζ από το κάθε βλαχοχώρι.

Δημοσ.

Μια χαρά μπίζνα για θυματάρες του ίματζ από το κάθε βλαχοχώρι.

Α ετσι σε ψησανε εσενα? Σου ειπανε "γνωστο πανεπιστημιο να 'ναι τοξο και σ' οποιο αντιμειμενο θελει ας ειναι. Σουμεριες γραφες? ιστορια της τεχνης? ψυχολογια? φιλοσοφια της ιστοριας? Καλο brand name παλικαρι μου κι οπου τα καταφερεις."

Δημοσ.

Αγαπητή Pianomusic και όποιος άλλος ενδιαφέρεται:

Πέρα από το χρηματικό, που είναι προφανώς σημαντικό θέμα, αν έχεις να επιλέξεις μεταξύ ελληνικού και ξένου πανεπιστημίου (ξένο εννοώ δυτική Ευρώπη ή Βόρεια Αμερική), διάλεξε το ξένο με κλειστά μάτια. Προσωπικά έχω εμπειρία από προπτυχιακό και μεταπτυχιακό σε Ελλάδα και μεταπτυχιακό σε Αμερική, σε πανεπιστήμια με παρόμοιο πρεστίζ σε εθνικό επίπεδο (προφανώς καμία σχέση μεταξύ τους σε διεθνές επίπεδο).

Ο λόγος που σου προτείνω το ξένο δεν είναι οι γνώσεις που θα πάρεις. Και μόνη σου να ξημεροβραδιαστείς σε μια βιβλιοθήκη, μια χαρά επιστήμονας μπορείς να γίνεις. Οι διαφορές είναι βασικά στη νοοτροπία και στην ψυχική σου ηρεμία. Στην Ελλάδα θα μάθεις ότι οι καθηγητές είναι μαλάκες και θέλουν να σε κόψουν, άρα καλά θα κάνεις κι εσύ να κλέψεις στις εξετάσεις. Θα μάθεις ότι 1-2 μήνες κάθε χρονιά θα γίνονται καταλήψεις κι απεργίες, θα σου σπάνε τα νεύρα οι γραμματείες, το υπέρτατο ιδανικό του φοιτητή είναι τάβλι-καφές-γκόμενες κι άντε να πάρουμε το κωλόχαρτο, παντού θα βλέπεις να κυριαρχεί το μέσο, η βία και η διαφθορά και γενικά όλα τα καλά της ελληνικής κοινωνίας.  Στον "πολιτισμένο" κόσμο δεν είναι όλα τέλεια, αλλά θα βρεθείς σε ένα πολύ πιο υγιές ακαδημαϊκό περιβάλλον, όπου θα έχεις ευκαιρίες να αναπτύξεις την προσωπικότητά σου και να αφοσιωθείς στις σπουδές σου.

• Like 3
Δημοσ.

Τι να κλάσει να πούμε το γιουνιβέρσιτι οφ γκρις μπροστά στις βασικές σπουδές του Τόξου.

Τις εκτιμησανε δεοντως βαζοντας σε σε HR τμημα. Γιατι ξερεις ε? Σε μια εταιρια ολα τα elite μυαλα, στο HR τα μαζευουν. Αλλα σταματα το εδω, γιατι τωρα σε βαρεθηκα εγω.

Φιλλιπε σωστα αυτα που λες, το θεμα ομως δεν ειναι καλο πανεπιστημιο στη Γερμανια/Αμερικη ή Ελλαδα, δεν πεφτει συγκριση, το θεμα ειναι αν αξιζει να δωσεις 30 χιλιαρικα (αν δεν σου περισσευουν, αν σου περισσευουν φυγε χθες) για να πας σε οτι να 'ναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...