πανηλειακός Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Όπως όλοι ξέρουμε το antivirus μπορείς να το κατεβάσεις και απο το ιντερνετ...τουλαχιστον πριν λιγο καιρο η ακομα και τωρα... το θέμα είναι όμως προστατεύουν πλήρως το σύστημα η έχουν κάποια κενά?? και αν ναί ποιό πιστεύετε ότι είναι πιο καλό....το antivirus η το norton αν τα αγοράσεις! (είναι και πολύ ακριβά!) Δέν ξέρω αν είναι το σωστό εδώ που το έγραψα
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 το καθε ενα εχει την χαρη του.."καλυτερο" δεν υπαρχει...μπορει πχ να βαλεις το kaspersky (ενα απτα καλυτερο και ισως το καλυτερο οπως λες) και να βρει εναν ιο που για παραδειγμα το avira η το avast να μην τον βρουνε...το καλυτερο antivirus εισαι εσυ....απλα να προσεχεις που ακριβως μπαινεις και τι κανεις...προσωπικα να αγορασεις antivirus ειναι χασιμο χρηματων για εμενα...απλα τα περισσοτερα σου προσφερουν κατι παραπανω (οπως τειχος προστασιας) που καποια αλλα δωρεαν δεν το εχουν... 4
Beerloah Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 +1 στο φίλο απο πάνω. Να προσθέσω οτι τα free δεν έχουν κενά και τα pro antivirus, το μόνο πλεονέκτημα τους συνήθως ειναι η επιπλέον προστασία για τις τραπεζικές συναλλαγές. Εχω το avast free εδώ και δυο χρονακια περίπου, κορυφαίο και στο προτείνω ανεπιφύλακτα. Sent from my iPhone using Insomnia
Crazy Priest Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ μόνο ESET Smart Security. Όλα τα άλλα είναι περιττά...(μακρυά από Norton, Avira, Avast)
salonika91 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Avast απο 'μενα.Το εχω περιπου 2 χρονακια και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος.(εχω το IS )
makfil Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Χρησιμοποιώ ESET Smart Security από αρκετά χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος, με τις εντολές που του έχω βάλει. Πριν από 1,5 μήνα εκμεταλλεύτηκα την προσφορά της Norton για το Internet Security ($4,99 για 1 χρόνο, με 3 άδειες !!!) και το ενεργοποίησα προ ημερών επειδή μου εμφάνισε κάτι περίεργα ο υπολογιστής αλλά δεν ήταν θέμα ιού, όπως αποδείχτηκε. Έχω επέμβει ελαφρά στις ρυθμίσεις του και γενικά βλέπω ότι είναι συμπαθητικό αλλά εάν δεν δώσει και νέα προσφορά του χρόνου δεν βλέπω να το κρατάω. Προ ημερών το έδωσε το Amazon.co.uk στις 14 λίρες, αν θυμάμαι καλά. Ένας φίλος μου το αγοράζει κάθε χρόνο με 35 ευρώ περίπου!!!
z4rx07 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δεν θα σου πρότεινα να προβείς στην αγορά antivirus, είμαι και γω της άποψης ότι είναι πεταμένα λεφτά. Προσωπικά όμως αγορασα το Panda Internet Security στα 16 ευρώ από τα Public για 1 pc για ενα ολοκληρο ημερολογιακό έτος. Πολύ ευχαριστημένος εχω μείνει και το θεωρώ το πιο αξιόπιστο.
vasiliskamagr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 εγώ έχω το avg αλλά το θέμα είναι ότι δεν υπέρ το να βάζω antivirus γιατί αν δεν υπήρχαν οι ιοί δεν θα υπήρχαν τα antivirus.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Είναι καλύτερο να συνεχίσετε τη συζήτησή σας στο ήδη υπάρχον θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις