lambroszekis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Χαιρεται. Στις 17 του μηνος και ημερα Δευτερα παρεδωσα στο Βελγικο ταχυδρομειο 3 γραμματα με προορισμο και για τα 3 για ενα χωριο των Σερρων. Στην τελευταια επικοινωνια που ειχα με τους συγγενεις μου ειπαν οτι παρελαβαν στις 24 του μηνος μονο 1 εκ των 3 που ειχα στειλει. Με ανησυχει το γεγονος καθως υποτιθεται οτι ειναι πανε μαζι στην ιδια περιοχη.. Υπαρχει περιπτωση να χαθηκαν; Υπαρχει περιπτωση να παραπεσαν καπου ας πουμε στο κεντρο διαλογης και να ειναι ξεπεσμενα εκει μεσα; και να αποσταλλουν μια απο αυτες τις μερες;Ευχαριστω!
_chris_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 τίποτα δεν υποτίθεται. πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ελληνικά ταχυδρομεία. τα πάντα μπορεί να συμβαίνουν. υποθέτω δεν έχεις track no. κάνε λίγο υπομονή λογω των ημερών. πάντως γρήγορα το παρέλαβαν. 1
lambroszekis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 πάντως γρήγορα το παρέλαβαν. Ενα παιδι ειχε στειλει ενα γραμμα απο δω στις 20 του μηνος ημερα Πεμπτη και στις 24 ημερα Δευτερα το παρελαβαν οι δικοι του στη Θεσσαλονικη γι αυτο μου κανει εντυπωση περασαν τοσες μερες...αλλα τι να κανουμε...ετσι ειναι τα ΕΛΤΑ...
sphinxgr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 ναι είναι αρκετά πιθανό για αρκετούς παράγοντες. Τραβηγμένο μεν, αλλά παραγγέλνω απο κίνα διάφορα πράγματα. Αποστέλλονται την ίδια μέρα και φθάνουν με διαφορά ακόμα και 40 ημερών. Προφανώς όχι απο το ίδιο σημείο, αλλά και πάλι αδικαιολόγητη η καθυστέρηση.
lambroszekis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Ευχομαι ο νεος χρονος να φερει υγεια ευτυχια σε ολους και τα γραμματα μου στους παραληπτες τους.την επομενη φορα θα στειλω ευχες μεσω e-mail...ε μα ποιος στελνει γραμματα την σημερον ημερα... 1
brickoman Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 ε μα ποιος στελνει γραμματα την σημερον ημερα... Εγω σε συναδελφους απλα για να κρατησω μια υποσχεση που ειχα δωσει......
_chris_ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 φίλε μου δε ξέρω πως δουλεύουν τα ταχυδρομεία στη χώρα που είσαι αλλά στην ελλάδα τα πράγματα είναι ελαφρώς διαφορετικά. αν εγώ λάμβανα γράμμα μέσα σε 1 εβδομάδα που το λάβαν οι δικοί σου θα έκανα πάρτυ. αν κοιτάξεις στο φόρουμ θα δεις και θέμα με παράπονα που έχουν πολλοί με τα ΕΛΤΑ. και δε μιλάω για αποστολές από κίνα.. γράμματα εντός ελλάδας που έρχονται όποτε θυμούνται. λογαριασμοί που έχουν λήξει και βλέπεις τη σφραγίδα των ΕΛΤΑ στον φάκελο ένα μήνα πριν. οπότε χαλάρωσε και αν δεις ότι πλησιάζει Πάσχα και δε τα έχουν παραλάβει τότε μπορείς να ψιλο-ανησυχείς
lambroszekis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 οπότε χαλάρωσε και αν δεις ότι πλησιάζει Πάσχα και δε τα έχουν παραλάβει τότε μπορείς να ψιλο-ανησυχείς Να ξεκινησω να στελνω καρτες με Χριστος Ανεστη;; Μεχρι τοτε θα χουν φτασει... 2
Tenshi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Περιμένω δέμα απο UK.Αποστολή 14/12/12, απο το tracking είδα οτι έφτασε Ελλάδα στις 20 του μήνα, παρ'ολα αυτά ακόμα είναι στην φάση "is being processed for delivery". Τον παίζουν εκεί στα ΕΛΤΑ...τέλος. 2
Pantelwolf Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Χά! περιμένεις από τώρα; 3 small parcels από αθήνα προς δουβλίνο από 17 του μηνός έχει φτάσει μόνο το ένα. επίσης από δουβλίνο προς αθήνα/θεσσαλονίκη καμια 15ριά γράμματα , τα μισά με ένδειξη "early for christmas", με ημερομηνίες 16-25 δεκ, δεν έχει φτάσει κανένα. Από δουβλίνο προς δουβλίνο από τις 14 του μηνός μου ήρθε στις 20, Μή μιλήσω για Δουβλίνο- Μόσχα, που αγνοείται η τύχη και προς και απο. Νταξει μην τα θέλουμε και όλα, όλοι θυμούνται να στειλουν πακέτα ή γράμματα μέσα στις γιορτές..
kfyros Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 "early for christmas" ? Αυτά νομίζω τα σφραγίζουν με την ένδειξη "sbutsam" για να πάνε πιο γρήγορα ! :D άντε καλή μας χρονιά ! 1
Pantelwolf Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Χαχα, την ένδειξη δεν τη βάζω εγώ, τη βάζουν οι ίδιοι σαν σφραγίδα αν το στείλεις πριν συγκεκριμένη ημερομηνία, πχ προς UK αν θυμάμαι καλά ήταν 18 και υποτίθεται εγγυώνται την έγκαιρη παράδοση. πέη μπλε.
Getta Robo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Περιμενω πακετο απο την Ιρλανδια (Δουβλινο), αποσταλμενο με general post office (GPO) απο της 12 του μηνα και ακομα τιποτα. Τα ελτα δεν μπορουνε να δουνε κατι. Με ποδηλατο να πηγαινα να τα παρω θα ειχα γυρισει ηδη με τα πραγματα πισω. Ευρωπαικη ενωση σου λεει μετα.. Το τραγικο της υποθεσης ειναι πως ηλπιζα (ξερω, ειμαι ονειροπολος ωρες και στιγμες) να τα εχω πριν της 25 Δεκεμβρη εδω. Κλασσικα, δεν φταιει κανεις παρα μονο εγω. Σκεφτομαι να κανω καταγγελεια στην ΕΕΤΤ. Οχι πως υπαρχει και περιπτωση να γινει κατι, αλλα μηπως και καποιος πλανητης ερθει σε ευθυγραμμιση με την Γη και ξυπνηση καποιος υπευθυνος. Γνωριζει κανεις αν δικαιουμαι να καταγγειλω το παραπανω γεγονος;
SPANK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Περιμενω πακετο απο την Ιρλανδια (Δουβλινο), αποσταλμενο με general post office (GPO) απο της 12 του μηνα και ακομα τιποτα. Τα ελτα δεν μπορουνε να δουνε κατι. Με ποδηλατο να πηγαινα να τα παρω θα ειχα γυρισει ηδη με τα πραγματα πισω. Ευρωπαικη ενωση σου λεει μετα.. Το τραγικο της υποθεσης ειναι πως ηλπιζα (ξερω, ειμαι ονειροπολος ωρες και στιγμες) να τα εχω πριν της 25 Δεκεμβρη εδω. Κλασσικα, δεν φταιει κανεις παρα μονο εγω. Σκεφτομαι να κανω καταγγελεια στην ΕΕΤΤ. Οχι πως υπαρχει και περιπτωση να γινει κατι, αλλα μηπως και καποιος πλανητης ερθει σε ευθυγραμμιση με την Γη και ξυπνηση καποιος υπευθυνος. Γνωριζει κανεις αν δικαιουμαι να καταγγειλω το παραπανω γεγονος; Φαντάζομαι οτι αφου έρχεται με το απλο ταχυδρομίο δεν σου έχουν δώσει tracking number ε ? Κοίτα επειδή ειναι γιορτές θα το καταλάβαινα να αργήσει κάποιο πακέτο λογω των ημερών αλλα απο τις 12 του μήνα ειναι παρα πολύ καιρός. Απο που έκανες την αγορά ebay, amazon η απλα περιμένεις πακέτο απο κάποιον γνωστό σου ?
Getta Robo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Φαντάζομαι οτι αφου έρχεται με το απλο ταχυδρομίο δεν σου έχουν δώσει tracking number ε ? Κοίτα επειδή ειναι γιορτές θα το καταλάβαινα να αργήσει κάποιο πακέτο λογω των ημερών αλλα απο τις 12 του μήνα ειναι παρα πολύ καιρός. Απο που έκανες την αγορά ebay, amazon η απλα περιμένεις πακέτο απο κάποιον γνωστό σου ? Δεν μου εστειλε καποια στοιχεια αλλα τον ρωτησα και περιμενω να μαθω. Η αποστολη εγινε στις 12 του Δεκεμβρη και η ολη φαση με τις γιορτες θα ελεγα πως ειναι περισσοτερο μια δικαιολογια εκ μερους τους παρα καποιο πραγματικο προβλημα. Δεν λαμβανω δωρεαν την υπηρεσια, πληρωσα για αυτην ωστε να ερθει σε ευλογο χρονικο διαστημα, πραγμα που δεν εγινε ουτε βλεπω και να γινεται.. Η αγορα εγινε απο σελιδα, συγκεκριμενα αυτην: http://www.primordialweb.com/index2.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα