Toxoman_UK Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Όλα έτοιμα,τσεκαρισμένα,σινιαρισμένα για το δικό σου Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν με οικοδεσπότη τον έναν,τον μοναδικό,τον αξιοθαύμαστο κ τρισμέγιστο Τόξο σας. http://myradiostream.com/toxomanradio Για άμεση επικοινωνία/τρολάρισμα μαζί μου στο τσατ εδώ όταν θα είμαι Live. http://chat.myradiostream.com/FSHs10p15688/ Το μενού θα έχει μουσικές επιλογές αλά Τόξο,πολύ μπλά μπλά,κουτσομπολιό,ξεκατίνιασμα κ ότι άλλο γουστάρετε.Παραγγελιές δε παίζουν (εκτός ίσως από μια λόγο favoritism).Δε θα με κάνετε ράκος να πούμε λολ Μπορείτε να σχολιάζετε κ εδώ, θα σας βλέπω την ώρα της εκπομπής.Κατά το μεσημεράκι/απόγευμα λέω όταν θα είμαι χαλαρός.Θα ενημερώσω καμιά ώρα πριν. Προς τους υπέροχους κ αξιαγάπητους μοντ (όπου ξέρετε πόσο πολύ σας λατρεύω όλους).Μη μου πειράξετε το τόπικ πριτι πληζ.Δώστε εορταστική χαρά στο κόσμο.
TwitterLover Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 lol, depends on the mood. What kind of music do you listen to?
slygeo87 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 lol, depends on the mood. What kind of music do you listen to? Τι είπες τώρα δα.
Aloyminas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Σίγουρα μία από τις αγαπημένες του επιτυχίες και λόγω τίτλου θα είναι το βάλε το μαύρο σου το string by Τάσος Μπουγάς και πάσης Ελλάδος και την δεύτερη μεγάλη επιτυχία του ίδιου καλλιτέχνη το πότε τον παίρνεις πότε τον τρως είναι λίγος ο μισθός
Toxoman_UK Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Κουμπάρε,περιμένουμε το intro σου!!! Σε καμια ώρα λέω.Ετοιμαστήτε bitches
insomniaK Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Σίγουρα μία από τις αγαπημένες του επιτυχίες και λόγω τίτλου θα είναι το βάλε το μαύρο σου το string by Τάσος Μπουγάς και πάσης Ελλάδος και την δεύτερη μεγάλη επιτυχία του ίδιου καλλιτέχνη το πότε τον παίρνεις πότε τον τρως είναι λίγος ο μισθός Με έκω ενεργοποιημένο, τοξοβόλε, να αφιερώσεις γκόινκ θρου - το πόσο μαλάκας είναι στον αλουμινά, απο τον ινσόμνιακ με αγάπη και φιλάκια. Ευχαριστώ.
frenzy Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Με έκω ενεργοποιημένο, τοξοβόλε, να αφιερώσεις γκόινκ θρου - το πόσο μαλάκας είναι στον αλουμινά, απο τον ινσόμνιακ με αγάπη και φιλάκια. Ευχαριστώ. δεν ισχυει για όλους τους αλουμινάδες έτσι; να μη γενικεύουμε.
Toxoman_UK Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Σε 5 λεπτά.Με ιντρο που απλά ΔΕΝ πρέπει να χάσετε.Επικοινωνιά μαζι μου απο το τσατ ή θα βλέπω ποστ σας εδώ.Λε πουλ
CtrlFreak Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Φοβερή η εκπομπή... και μεγάλη επίσης. Άντε και του χρόνου να πιάσει το 10λεπτο.
Toxoman_UK Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Το μαικ τα φτυσε,έπρεπε να κλείσω δε γινοτάν δουλειά.Του χρόνου τώρα Μετά από λαική απαίτηση παρακάτω το θεικό Intro της εκπομπής,το οποίο κ καθιερώνεται ως επίσημο Intro σε κάθε show μου. Το κρέντιντ παίρνει προφανώς ο κουμπάρος http://ge.tt/1FxPVVU/v/0 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα