Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους,καλή χρονιά με υγεία και ότι ποθείτε καταρχήν!
Λοιπόν έκανα αναβάθμιση και έχω το εξής πρόβλημα.
Αγόρασα τα εξής->CPU i3 3240
Mobo Gigabyte B75-D3V
Graphics Card Msi R6670 MD2GD3
Ram Corsair Vengeance 2x 4gb 1600mhz

Όλα καλά μέχρι που πάτησα το μπουτόν όπως έλεγε και κάποιος παλιός μου καθηγητής.
Το σύστημα λειτούργησε αλλά δεν bootare ποτέ και η οθόνη μαύρη σαν να είναι σε κατάσταση αναμονής,αφού έκανα την τυπική διάγνωση,κατέληξα στο ότι με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών το σύστημα ξεκίνησε κανονικότατα.
Δοκίμασα την κάρτα γραφικών σε άλλο σύστημα και δουλεύει αλλά με την μητρική μου δεν ταιριάζουν για κάποιο λόγο.
Το έψαξα λίγο και είδα ότι μπορεί να χρειαστεί να αλλάξω κάποια πράγματα στο Βiοs αλλά δεν ξέρω αν απενεργοποιήσω την ενσωματωμένη κάρτα τελικά θα δω φως ή απλά μετά δεν θα μπορώ να ξεπεράσω την μαύρη οθόνη...
Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις συμβουλές σας γιατί μόνος μου με το manual της μητρικής δεν βγάζω άκρη δυστυχώς.

Δημοσ.

Καλή χρονιά , 

μπες στο bios , αν μπαίνει με την 6670 και ρύθμισε σαν 1η επιλογή την pci κάρτα γραφικών , αν όχι βγάλε την , μπες με την onboard και ρύθμισε να παραβλέπει την onboard όταν υπάρχει εξωτερική 

Δημοσ.

Eννοείς  να την κάνω Disable την Onboard?
Ευχαρίστως απλά δεν γνωρίζω τι θα γίνει αν και τότε δεν αναγνωρίσει την κάρτα γραφικών και τελικά δεν ανοίγει η οθόνη μετά να αντιστρέψω τις ρυθμίσεις στο κανονικό γιατί όπως είπα και πριν δεν Bootarei ο υπολογιστής με την δική μου κάρτα.

Δημοσ.

Διάβασε το manual πως γίνεται και κανε ένα clear cmos όλα θα λειτουργήσουν μόνα τους..  Dvi σύνδεση έχεις έτσι ? και την έχεις επιλέξει και από μόνιτορ .. μην κάνεις εναλλαγή πάντα η οθόνη συνδεμένη στην κάρτα γραφικών.

Η ίδια είναι η λύση και για το ερώτημα σου αν την απενεργοποιήσεις απο bios πως θα την επαναφερεις αφού δεν θα έχεις εικόνα.

Δημοσ.

Moviemaker αυτό ακριβώς θα κάνω τώρα,gamerhd είπα στο αρχικό μήνυμα ότι η κάρτα λειτουργεί κανονικά την έχω δοκιμάσει σε άλλα δύο συστήματα και όσο για το τι χρησιμοποιώ,βάζω την οθόνη στην VGA θύρα και την τηλεόραση στην DVI οπότε μπορώ να δοκιμάζω εναλλάξ τι γίνετε σε περίπτωση που ήθελα να δω αν έχει πρόβλημα μία από τις δύο θύρες.

Σας πέτυχα online τώρα οπότε κάνω Clear Cmos και σας ενημερώνω το πολύ σε δέκα λεπτά,ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη!

Δημοσ.

Απλά αν την συνδέεις στην τηλεόραση μπορεί να είναι άλλα 5 πράγματα που σ'εμποδιζουν.. καλύτερα να βρεις ένα μονιτορ να φιξάρεις τις ρυθμίσεις σου και μετά να περάσεις στην Tv.. έστω και για 10 λεπτά από γείτονα..

Δημοσ.

Έβαλα την κάρτα μου, μόνο την VGA στην οθόνη που χρησιμοποιώ,όχι στην τηλεόραση.
Έκανα clear cmos έβγαλα το σύστημα από το ρεύμα αφαίρεσα το τζαμπεράκι,τροφοδότησα το σύστημα και τίποτα...
Χρησιμοποιώ πάλι την onboard αφού έχω βάλει και έχω βγάλει την άτιμη την κάρτα 4000 φορές μου έβγαλε μήνυμα ότι έγινε reset στα BIOS  κανονικά,bootare και να μαι πάλι εδώ...

Δημοσ.

κατσεε το vga ειναι πανω στη καρτα η πανω στη μητρικη . Ρε παιδια το jumperaki μπορω να το αγορασω η το εχουν ολες οι μητρικες πανω?

Δημοσ.

Στην κάρτα μου φίλε μου,όταν το βάζω στην μητρική λειτουργεί κανονικά.Όταν είναι πάνω η κάρτα όμως το σύστημα δεν bootarei καθόλου ακόμα και αν βάλω την VGA στην onboard και έχω απλά κουμπώσει την κάρτα χωρίς να την έχω συνδέσει.

Δημοσ.

Η κάρτα σου έχει υποδοχή για ρεύμα ? αν ναι την έχεις συνδέσει.. σωστά ?

Δοκίμασε να βάλεις στο δεύτερο Pci που έχεις την κάρτα σου γιατί το έχουμε δει και αυτό..

Δημοσ.

Moviemaker κατανοώ αυτό που λες άλλα οι γνώσεις μου γύρω από το αντικείμενο είναι αρκετές θα το έβλεπα αν είχε δική της τροφοδοσία.
Πραγματικά έχω ξεμείνει από ιδεές,μέχρι και στην μητρική κοίταξα μήπως έχει παροχή ρεύματος για την κάρτα γραφικών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...