Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή όλες οι χώρες είναι παράλογες..μου θυμίζεις το ανέκδοτο με τον τρελό που πήγαινε στην εθνική κόντρα στο ρεύμα και νόμιζε ότι όλοι οι άλλοι πήγαιναν λάθος..χαχχαχαχαχα

Τι αλλο θα γραψεις αγορινα μου εσυ για να με πεισεις οτι ειναι λογικο ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΦΟΡΟ ΑΠΟ ΚΕΡΔΗ ΤΖΟΓΟΥ

Οσο και να προσπαθεις να βγεις απο το θεμα, τοσο θα στο κοπαναω. 

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το οτι εχουμε πολυ ανεβασμενη φορολογια το ξερουν και οι τοιχοι. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να πληρωσει ο καθενας τους φορους του. Ετσι οπως εγω πληρωνω τους δικους μου, ετσι θελω κι εσυ και ο καθενας οτι ειδους δουλεια κανει, να τους πληρωνει.

Ξαναδιάβασε το αρχικό ποστ γιατί δεν κατάλαβες τίποτα...δεν πληρώνουν φόρους οι προπατζήδες.εμείς οι παίκτες θα πληρώνουμε για κέρδη του 10ευρου και του 20 ευρου

Τι αλλο θα γραψεις αγορινα μου εσυ για να με πεισεις οτι ειναι λογικο ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΦΟΡΟ ΑΠΟ ΚΕΡΔΗ ΤΖΟΓΟΥ

Οσο και να προσπαθεις να βγεις απο το θεμα, τοσο θα στο κοπαναω. 

χχαχαχαχ συνέχισε να τρολάρεις..τελευταία απάντηση μου ήταν αυτή.

Δημοσ.

Ξαναδιάβασε το αρχικό ποστ γιατί δεν κατάλαβες τίποτα...δεν πληρώνουν φόρους οι προπατζήδες.εμείς οι παίκτες θα πληρώνουμε για κέρδη του 10ευρου και του 20 ευρου

Ναι, και επαναλαμβάνω ότι έτσι όπως εγώ πληρώνω τους φόρους από τις αποδοχές μου, έτσι να πληρώνει και ο παίκτης από τα κέρδη του, αλλά και ο προπατζής από τις απολαβές του.

Δημοσ.

χχαχαχαχ συνέχισε να τρολάρεις..τελευταία απάντηση μου ήταν αυτή.

Τρολαρω; Ειναι ψεματα οτι επιμενεις στο να μην ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ φορο για κερδη κατω απο 100 ευρω (ποσο ειναι). Πες μου, ειναι ψεματα;

Δημοσ.

Τρολαρω; Ειναι ψεματα οτι επιμενεις στο να μην ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ φορο για κερδη κατω απο 100 ευρω (ποσο ειναι). Πες μου, ειναι ψεματα;

Αυτος (σαν παιχτης), θα συνεχισει να μην πληρωνει φορο, γιατι θα στραφει στο ιντερνετικο, η ακομη και στο παρανομο. Αυτος που θα χασει ειναι ο προπατζης και κατα συνεπεια το ιδιο το κρατος.

Δημοσ.

Έχει πολύ πλάκα ο Backpacker.

Κατηγορεί για ξερολοίαση όλους τους άλλους, επειδή δούλεψε για ένα διάστημα σε ΠΡΟ-ΠΟ. Άρα αυτό τον κάνει εξπερ.

Επίσης αναφέρεις ότι το 80-90% βγάζουν μεροκάματο. Ποιός είναι ο ορισμός του; 15 ευρώ, 50, 100;

Δημοσ.

Όλοι μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ σαν μια γροθιά από την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013 με ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ. 

5e9.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Σε όλες τις χώρες του κόσμου..όπως και σε αυτή που έχω την τιμή να ζω το μεγαλύτερο κομμάτι του χρόνου μου (Ισπανία) υπάρχει σε κάθε είδους απολαβή (μισθός,τζόγος,νοικι και οτιδήποτε άλλο) ένα ποσο αφορολόγητο...ποικίλει το πόσο είναι αυτό αλλά παντού υπάρχει...τώρα στην Ελλάδα που είναι χώρα καταγωγής μου δυστυχώς βλέπω ότι αυτό δεν υφίσταται σε τίποτα από όλα αυτά..αν εσέις θεωρείτε ότι δεν πρέπει να υπάρχει αφορολόγητο σε τίποτα τότε τι να πω...άξιοι της μοίρας σας.

Δημοσ.

Και να συνεχίσω για να δεις πόσο "παράλογα" είναι τα πράγματα σε άλλες σώρες.

Στις ΗΠΑ, φορολογείσαι για εισοδήματα, κέρδη, λαχεία κτλ που απέκτησες σε άλλη χώρα, ασχέτως αν είναι και χώρα διαμονής σου. Είναι τρελοί αυτοί οι γαλάτες...

Δημοσ.

Σε όλες τις χώρες του κόσμου..όπως και σε αυτή που έχω την τιμή να ζω το μεγαλύτερο κομμάτι του χρόνου μου (Ισπανία) υπάρχει σε κάθε είδους απολαβή (μισθός,τζόγος,νοικι και οτιδήποτε άλλο) ένα ποσο αφορολόγητο...ποικίλει το πόσο είναι αυτό αλλά παντού υπάρχει...τώρα στην Ελλάδα που είναι χώρα καταγωγής μου δυστυχώς βλέπω ότι αυτό δεν υφίσταται σε τίποτα από όλα αυτά..αν εσέις θεωρείτε ότι δεν πρέπει να υπάρχει αφορολόγητο σε τίποτα τότε τι να πω...άξιοι της μοίρας σας.

Βρε παιδί μου, ελληνικά δεν μιλάω; Εγώ παίρνω έναν Χ μισθό και από αυτόν τον Χ μισθό καλούμαι να πληρώσω το Υ% λόγω φορολογίας. Το ότι ήταν μισθός μου και όχι κέρδος από τυχερά παιχνίδια αλλάζει κάτι; Πάλι χρήματα δεν παίρνω; Δεν πρέπει να φορολογηθώ από αυτά;

Δημοσ.

Αυτος (σαν παιχτης), θα συνεχισει να μην πληρωνει φορο, γιατι θα στραφει στο ιντερνετικο, η ακομη και στο παρανομο. Αυτος που θα χασει ειναι ο προπατζης και κατα συνεπεια το ιδιο το κρατος.

Πουρναρε η δικαιολογια ειναι της πλακας. Μιλαμε για 10% (τριχες για ποσα κατω απο 100ε που ειναι και το θεμα) στα κερδη.

Εχεις προβλημα με το διαβαζμα; Σε ρωτησα τι κανει ο Ισπανος;

Η ερωτηση αποτελειται απο λιγες λεξεις

"Ειναι ψεματα οτι επιμενεις στο να μην ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ φορο για κερδη κατω απο 100 ευρω (ποσο ειναι). Πες μου, ειναι ψεματα;"

Και η απαντηση που περιμενει ειναι ενα ΝΑΙ ή ενα ΟΧΙ.

Δημοσ.

Και να συνεχίσω για να δεις πόσο "παράλογα" είναι τα πράγματα σε άλλες σώρες.

Στις ΗΠΑ, φορολογείσαι για εισοδήματα, κέρδη, λαχεία κτλ που απέκτησες σε άλλη χώρα, ασχέτως αν είναι και χώρα διαμονής σου. Είναι τρελοί αυτοί οι γαλάτες...

Από τι ποσό και πάνω όμως?Δεν είναι για 10ευρα και 20 ευρω πίστεψε με.

Βρε παιδί μου, ελληνικά δεν μιλάω; Εγώ παίρνω έναν Χ μισθό και από αυτόν τον Χ μισθό καλούμαι να πληρώσω το Υ% λόγω φορολογίας. Το ότι ήταν μισθός μου και όχι κέρδος από τυχερά παιχνίδια αλλάζει κάτι; Πάλι χρήματα δεν παίρνω; Δεν πρέπει να φορολογηθώ από αυτά;

Στο καζίνο πληρώνεις τίποτα φεύγοντας κερδισμένος?Όσο για τον μισθό σου όχι μέχρι ένα ποσό δεν πληρώνεις φόρο.Σου απάντησα?

Δημοσ.

Πουρναρε η δικαιολογια ειναι της πλακας. Μιλαμε για 10% (τριχες για ποσα κατω απο 100ε που ειναι και το θεμα) στα κερδη.

Ναι βρε συ, αλλα εγω σαν παιχτης, οταν ξερω οτι πλεον ακομη και το 50αρικο θα μου το φορολογει το κρατος, θα μειωσω τις επισκεψεις μου στο τοπικο προπατζιδικο, και θα αυξησω τα login μου στο ιντερνετικο.

Δημοσ.

Από τι ποσό και πάνω όμως?Δεν είναι για 10ευρα και 20 ευρω πίστεψε με.

Δηλαδή, κερδίζεις 101 ευρώ στην Ισπανία, και φορολογείσαι στην Ελλάδα. Σου φαίνεται λογικό; Και όμως συμβαίνει.

Δημοσ.

Ναι βρε συ, αλλα εγω σαν παιχτης, οταν ξερω οτι πλεον ακομη και το 50αρικο θα μου το φορολογει το κρατος, θα μειωσω τις επισκεψεις μου στο τοπικο προπατζιδικο, και θα αυξησω τα login μου στο ιντερνετικο.

Πουρναρε, οποιος κανει login απλα δεν παει οπαπ. Ασε που δεν μιλαμε για χρηματιστηριο που ψαχνεις το 2-10%, μιλαμε για 1 000% και πανω, επιμενω οτι το 10% στα 1 000% ειναι τριχες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...