Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ασε τα πες και τα πετρελαια.. Και εσυ θες να μην πληρωνεις φορο για κερδη κατω απο 100 ευρω ετσι δεν ειναι;

Τι μου βαζεις υπολογισμους στο τι θα παρεις απο το ενα ευρω αν κερδισεις ή αν χασεις. Η ουσια ειναι οτι ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΦΟΡΟ. Οτι και να γραψεις αυτη ειναι η ουσια. 

λες οτι να νε,

αν αυριο αυτο το μαφιοζικο κρατος,γιατι σαν μαφια λειτουργει,ειδικα και στη σχεση του με τον οπαπ..(το κρατος υποτιθεται οτι πρεπει να διασφαλιζει τα συμφεροντα των πολιτων και οχι να λειτουργει σαν τοκογλυφος)

και ξαναλεω αν ερθει αυριο το μαφιοζικο αυτο κρατος και πει βγαζω νομο να μου δινεται το 100% των χρηματων που βγαζεται,εσυ θα θες να πληρωνεις τον φορο??(ακραιο το παραδειγμα αλλα μονο ετσι θα το πιασεις)

φανταζομαι οχι..θες να ερθω καινα σου πω τοτε εγω "ασε τα νουμερα εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι δεν θες να πληρωνεις φορους"?

μπαινει ο καθενας και γραφει την μπαρουφα του και το παιζει και εξυπνος..

το κρατος παιρνει ειδη πολυ μεγαλο φορο απο τον οπαπ(ετσι οπως τα εχουν κιμιασει μεταξυ τους για να διατηρουν το παρανομο μονοπωλειο τους) και σου λεει θα φορολογησω το καθαρο κερδος..πιο καθαρο κερδος ρε??γελαει ο κοσμος..οταν εχεις 30% rake στο κινο..δεν γινεται να εχει κανεις καθαρο κερδος..προκυτε για μια ζημιογονα για το παιχτη δραστηριοτητα..και πολυ ζημιογωνα μαλιστα..και ερχεσαι και μου λες θα σε φορολογησω στα καθαρα κερδοι.. γελαει ο κοσμος ξαναλεω..

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λες οτι να νε,

αν αυριο αυτο το μαφιοζικο κρατος,γιατι σαν μαφια λειτουργει,ειδικα και στη σχεση του με τον οπαπ..(το κρατος υποτιθεται οτι πρεπει να διασφαλιζει τα συμφεροντα των πολιτων και οχι να λειτουργει σαν τοκογλυφος)

και ξαναλεω αν ερθει αυριο το μαφιοζικο αυτο κρατος και πει βγαζω νομο να μου δινεται το 100% των χρηματων που βγαζεται,εσυ θα θες να πληρωνεις τον φορο??(ακραιο το παραδειγμα αλλα μονο ετσι θα το πιασεις)

φανταζομαι οχι..θες να ερθω καινα σου πω τοτε εγω "ασε τα νουμερα εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι δεν θες να πληρωνεις φορους"?

το κρατος παιρνει ειδη πολυ μεγαλο φορο απο τον οπαπ(ετσι οπως τα εχουν κιμιασει μεταξυ τους για να διατηρουν το παρανομο μονοπωλειο τους) και σου λεει θα φορολογησω το καθαρο κερδος..πιο καθαρο κερδος ρε??γελαει ο κοσμος..οταν εχεις 30% rake στο κινο..δεν γινεται να εχει κανεις καθαρο κερδος..προκυτε για μια ζημιογονα για το παιχτη δραστηριοτητα..και πολυ ζημιογωνα μαλιστα..και ερχεσαι και μου λες θα σε φορολογησω στα καθαρα κερδοι.. γελαει ο κοσμος ξαναλεω..

Άστο αδερφέ δεν ξέρουμε εμείς..ο Πάπι ξέρει καλύτερα από όλους μας ότι όλα τα """""κέρδη"""""" από τον τζόγο πρέπει να φορολογούνται και μεις που δεν θέλουμε να φορολογούμαστε για αυτά είμαι λαμόγια...ανίκητη η ημιμάθεια..εδώ ακούσαμε σε αυτό το θέμα ότι φορολογούνται τα κέρδη απτα καζίνο...πείτε μου έναν που πήγε με 100 ευρώ στο καζίνο κέρδισε 300-400-500-600 και φορολογήθηκε...ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟΡΩ??????/

• Like 1
Δημοσ.

λες οτι να νε,

Δηλαδη για να καταλαβω, το επιχειρημα σου για το αφορολογητο ειναι στο οτι ο παιχτης ειναι χαμενος;

@Backpacker Τι εγινε guru δεν μπορεις να σταυρωσεις επιχειρημα και πας στο plan b, δηλαδη στο να με λες βλακα κλπ; Δημοτικο, δημοτικο;

Δημοσ.

ηρακλειο δε βρηκα ανοιχτο πρακτορειο τουλαχιστον κεντρο και τη μιση πολη που εκανα βολτα σημερα. μονο σε ενα κεντρικο ειδα ενα πηγαδακι μεσα με τα φωτα κλειστα (ποιος ξερει ισως επαιζαν κινο στα μουλωχτα σα τα καφενεια τις γιορτες :devil: )

εχω την εντυπωση παντως οτι θα υποχωρησουν στον οπαπ και ειδικα αν η απεργια συνεχισει το σκ (εκει θα δουμε τι @@ εχουν οι πρακτορες). γιατι τα εκατομμυριακια που θα χαθουν μαζι με οσα χαθηκαν την εβδομαδα που περασε πονανε πολυ. παρα πολυ

Δημοσ.

πρακτορες του ΟΠΑΠ αγωνιστες για το δικιο του Ελληνα...εμπρος ξεκινηστε την επανασταση !

Καλα ειναι γνωστο οτι υπαρχουν συμφεροντα αλλα και εμενα σαν παικτη δεν με συμφερει αυτο που παει να γινει.

Οταν παιρνω 1 ευρω στο κινο θα μου κραταει 10 λεπτα αρα στην ουσια δεν θα παιρνω ποτε τα λεφτα μου πισω ορα ειμαι μια ζωη χαμενος.

Δημοσ.

Καλα ειναι γνωστο οτι υπαρχουν συμφεροντα αλλα και εμενα σαν παικτη δεν με συμφερει αυτο που παει να γινει.

Οταν παιρνω 1 ευρω στο κινο θα μου κραταει 10 λεπτα αρα στην ουσια δεν θα παιρνω ποτε τα λεφτα μου πισω ορα ειμαι μια ζωη χαμενος.

Ενω πριν το φορο θα κερδιζες....

• Like 2
Δημοσ.

οχι, θα επαιρνε πισω τα λεφτα που επαιξε αρα θα ρεφαρε. ουτε χαμενος, ουτε κερδισμενος, απλως θα εμενε με το αρχικο μικροποσο με το οποιο ξεκινησε να παιζει.

και ναι ειναι ξεφτιλα αυτο που προσπαθει να κανει το κρατος με την φορολογηση απο το πρωτο ευρω. εντελει δεν θα χασει μονο ο παικτης αλλα και το κρατος.

αν δεν κανω λαθος τον ιδιο νομο δεν πηγαν να τον περασουν παλι πριν μερικα χρονια, το 2009?

• Like 1
Δημοσ.

αν δεν κανω λαθος τον ιδιο νομο δεν πηγαν να τον περασουν παλι πριν μερικα χρονια, το 2009?

εχεις δικιο.  αλλα τοτε ακουσαν τους πρακτορες παλι που τους ξεστραβωσαν...αλλιως θα ισχυε απο τοτε

και οσον αφορα τα αν εισαι κερδισμενος απο το κινο μην ειστε απολυτοι γιατι υπαρχει κοσμος που χωρις να λιωνει ειχε αρκετες επιτυχιες. οι χαμενοι βεβαια ειναι σιγουρα πολυ περισσοτεροι αλλα ετσι ειναι η ζωη. μηπως στο τζοκερ ο οπαπ πληρωνει τον νικητη του 5+1? οι χαμενοι της καθε κληρωσης των πληρωνουν και ο οπαπ περνει το στανταρ μεριδιο του. αυτο το γνωριζει πριν παιξεις και δεχεσαι σε ολα τα τυχερα παιγνια εκ προοιμιου

Δημοσ.

Ενω πριν το φορο θα κερδιζες....

Οπως ειπε ο φιλος KilliK επισης μου εχει τυχη να παιζω μια ωρα και με τα ιδια λεφτα δεν κερδισα αλλα ουτε εχασα και περασα ευχαριστα την ωρα μου ενω τωρα αν περασει αυτο θα ειμαι χαμενος, σκεψου να παιζεις 10 ευρα σε δυαδες και να πιανεις ενα τι χαζουρα θα εχεις.

Δημοσ.

Σε λιγο θα βγαλουμε οτι το προβλημα του κινο ειναι η επιπλεον φορολογηση και οχι η εντελως lol γκανιοτα...

Δεν θα πω οτι ο xtra φορος ειναι λογικη ιδεα αλλα ο οπαπ ειναι ετσι και αλλιως ο νταβας της τυχης στην Ελλαδα.

Το να ριξει το κερδος του καθε παικτη ειναι μια αποφαση εντελως λογικη οταν μιλαμε για μια εταιρεια που λειτουργει ληστρικα εδω

και δεκαετιες....

Κατα τη γνωμη μου οι πρακτορες θα επρεπε να ξεσηκωθουν εδω και χρονια απεναντι στον οπαπ για τη γκανιοτα στο στοιχημα

και στα υπολοιπα.

Η κριση εφερε φτωχεια,και η φτωχεια φερνει γκρινια thats all...

Δημοσ.

Σε λιγο θα βγαλουμε οτι το προβλημα του κινο ειναι η επιπλεον φορολογηση και οχι η εντελως lol γκανιοτα...

Δεν θα πω οτι ο xtra φορος ειναι λογικη ιδεα αλλα ο οπαπ ειναι ετσι και αλλιως ο νταβας της τυχης στην Ελλαδα.

Το να ριξει το κερδος του καθε παικτη ειναι μια αποφαση εντελως λογικη οταν μιλαμε για μια εταιρεια που λειτουργει ληστρικα εδω

και δεκαετιες....

Κατα τη γνωμη μου οι πρακτορες θα επρεπε να ξεσηκωθουν εδω και χρονια απεναντι στον οπαπ για τη γκανιοτα στο στοιχημα

και στα υπολοιπα.

Η κριση εφερε φτωχεια,και η φτωχεια φερνει γκρινια thats all...

Τι σχέση έχει ο ΟΠΑΠ?Το κράτος βάζει τον φόρο όχι ο ΟΠΑΠ.Όσο για την γκανιότα έχεις δίκιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...