Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλη χρονια σε ολους

Θα αναφερω ενα περιστατικο που μου ετυχε σε σχεση με την εγγυηση προϊοντος.

Πριν απο 2 1/2 χρονια αγορασα απο το multirama Seagate external usb 2.0 HDD με 5 χρονια εγγυηση.Το ΔΕΚ 2012 επαψε να λειτουργει.Παω λοιπον στο μαγαζι και εχοντας την αποδειξη ζητω να μου γινει αλλαγη.Οι κυριοι μου λενε οτι απο την Seagate λογω πλυμμηρων περυσι η εγγυηση ειχε πεσει στα 2 χρονια και δεν γινοταν αλλαγη.

Αφου τα πηρα στο κρανιο στελνω email στην αντιπροσωπεια Seagate της Γερμανιας και τους τα ψαλλω κανονικα.Μου απαντουν πως το προιον εχει κανονικα 5 χρονια εγγυηση και μου δινουν οδηγιες για αλλαγη.Εγω εκτυπωνω την απαντηση απο Γερμανια και παω παλι στο multirama και τους δειχνω το χαρτι.Αφου συννεονουνται με τα κεντρικα της Αθηνας μου λενε οτι θα μου γινει αλλαγη.

Και ετσι μου εδωσαν ενα LG ext HDD usb 3.0 αξιας 85€.

Ολα αυτα τα γραφω ωστε σε παρομοια περιπτωση να απευθυνθειται στην ΚΕΝΤΙΚΗ ΠΑΝΤΑ εταιρεια και να μην ακολουθειται κατα γραμμα οτι σας λεει το καθε μαγαζι.

Να ειστε ολοι καλα.

• Like 4
Δημοσ.

Καλή χρόνια να έχουμε!

βασικά ούτε στην seagate χρειαζόταν να στείλεις μέιλ για να αποδείξεις στον υπάλληλο το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!

Οταν αγοράζεις κάτι όπως και όταν υπογράφεις ένα συμβόλαιο, πας με τους ΤΟΤΕ όρους.

Αγόρασες με 5 χρόνια εγγύηση; Εχεις 5 χρόνια εγγύηση. Τόσο απλά.

Ούτε πήγαινε έλα απο το σπίτι στο multirama, ούτε τίποτα.

καλορίζικος πάντως.

Δημοσ.

Θα προσθέσω ότι, σε αγορές δίσκων, καλό είναι να σημειώνουμε τα στοιχεία του δίσκου και τα χρόνια εγγύησης που έχει κατά το χρόνο της αγοράς, ώστε να τα έχουμε πρόχειρα σε περίπτωση που συμβεί κάτι στο δίσκο.

Δημοσ.

Μα το θεμα ειναι οτι τους εδωσα ολα τα στοιχεια και την εγγυηση και μου ελεγαν οτι πλεον τωρα η εγγυηση ειναι 2 χρονια και δεν γινοταν αλλαγη.Μπηκαν στο δικο τους site με το προιον και ειδα και εγω που εγραφε 2 χρονια.Τι να εκανα;Μηπως ηταν καμια π...... του multirama;

Δημοσ.

Δυστυχώς για αυτούς δεν έπεσες στην μπλόφα.Πάντως λογικά δεν τα βάζουν απο την τσέπη τους η εταιρεία το αντικαθιστά με κάποιο άλλο της προιόν ή δεν πάει έτσι γιατί παραξενεύτηκα που είδα Lg αλλιώς εχει νόημα που προσπαθούν να κοροιδέψουν τα πιθανά θύματα.

Δημοσ.

Παντως απο εδω και περα ετσι θα αντιδρω καθε φορα και συνιστω το ιδιο και σε εσας.

Αν τους τριξεις λιγο τα δοντια ερχονται στα νερα σου για διατηρησει του ονοματος τους.

Δημοσ.

Μα το θεμα ειναι οτι τους εδωσα ολα τα στοιχεια και την εγγυηση και μου ελεγαν οτι πλεον τωρα η εγγυηση ειναι 2 χρονια και δεν γινοταν αλλαγη.Μπηκαν στο δικο τους site με το προιον και ειδα και εγω που εγραφε 2 χρονια.Τι να εκανα;Μηπως ηταν καμια π...... του multirama;

Ναι είναι 2 χρόνια για τα προιόντα όμως που αγοράζονται τώρα. Αυτό έπρεπε να τους πεις. Αλλαγή εγγύησης μετά την αγορά προϊόντος δεν γίνεται για προϊον που αγοράστηκε. Στην τιμή που το αγόρασες συμπεριλαμβάνεται και η εγγύηση. 

Ακόμη και η seagate να σου έλεγε ότι δεν ισχύει εσύ θα πήγαινες στο INKA και θα δικαιωνόσουν 100%

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...