Προς το περιεχόμενο

ακουστικά για skype


ms13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσφατα πηρα καινουριο desktop αλλα δεν ειχα τη δυνατοτητα να συνομιλω στο skype γιατι δεν ειχα τα απαραιτητα.

Οποτε θα ηθελα να μου προτεινεται σε φθηνες τιμες (δεν χρειαζομαι και τελεια ποιοτητα, για απλη χρηση τα θελω) headphones (που να μπορω να τα χρησιμοποιω και στο mp3 μου), video-cam, και (νομιζω) και ενα μικροφωνο.

Budget γυρω στα 30€.

 

 

 

ΥΓ: Συγγνωμη αν το εβαλα σε λαθος σημειο, δεν εβρισκα με μια γρηγορη ματια καπου καλυτερα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλή χρονιά :)

 

Δες μια πρόταση:

Χρησιμοποιώ το playstation eye μαζί με επιτραπέζια ηχεία . Aυτό επειδή έχει κάμερα και μικρόφωνο ενσωματωμένα σε μια συσκευή και το κυριότερο, δεν χρειάζεται να κουβαλάει κάτι το κεφάλι μου. Δίνει την αίσθηση της ελευθερίας κινήσεων, που σημαίνει ότι μπορώ να κάνω οτιδήποτε (πχ να συγυρίζω το σπίτι :P ) ενώ συνομιλώ στο skype. Όταν πρόκειται για ιδιαίτερες συζητήσεις, βάζω στα ηχεία κοινά ακουστικά για .mp3.

 

14,90ευρώ το playstation eye (μέσω internet) + 8,60ευρώ τα ακουστικά με ενσωματωμένο woofer (μέσω internet) + 7,90ευρώ τα ηχεία (μέσω internet) = 31,40ευρώ.

 

 

 

 

 

Υ.Γ. Σωστή ενότητα

Επεξ/σία από sargio01
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηχεια εχω και μαλιστα καλα.

Το playstation eye σαν ιδεα μου φαινεται τελειο.

Απλα ακουστικα εχω, ηθελα να παρω απο τα αλλα τα μεγαλα (δεν ξερω πως να τα πω :-D ).

 

Καλη χρονια και σε σενα!

Επεξ/σία από ms13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από ότι βλέπω το Playstation Eye δεν έχει κλιπ για την οθόνη (που βολεύει πολύ) οπότε δεν βλέπω τί το διαφοροποιεί από μια οποιαδήποτε άλλη επιτραπέζια webcam (δηλαδή έχει αλλά πωλείται έξτρα) άρα δεν καταλαβαίνω γιατί να το προτιμήσει κάποιος από μια κλασική webcam. Προσωπικά θα σου πρότεινα μια δοκιμασμένη μάρκα σε τέτοιου είδους περιφερειακά, όπως τη Logitech, την Creative και την Microsoft.  Από κάμερα μπορείς να δεις την Logitech C170 ή την λίγο ακριβότερη Creative Live! Socialize, με μικρόφωνο και κλιπ και οι δύο.  Βεβαιώσου ποιό κλιπ ταιριάζει καλύτερα στην οθόνη σου, αν και από ότι βλέπω και οι δύο ανοίγουν αρκετά.  Στα συν της Logitech  η υποστήριξη MacOS, η creative δεν ξέρω (στην παλιά μου LiveCam Notebook δεν έδωσε ποτέ οδηγούς για Mac).

 

Από ήχο, όταν λες στο mp3 σου τί εννοείς; Φορητό player; Γιατί όταν λες ότι θέλεις να τα βάζεις στο mp3 δεν βλέπω πως βολεύουν τα μεγάλα ακουστικά, εκτός αν μιλάμε μόνο για μέσα στο σπίτι.  Προσωπικά για ελευθερία κινήσεων θα έπαιρνα ένα bluetooth headset αλλά δεν ξέρω αν κάνει για την περίπτωσή σου.

Επεξ/σία από arxaggelos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι κυριως για μεσα στο σπιτι, αλλα και γιατι οχι και εξω...Λογικα δεν θα εχουν καλυτερο ηχο απο τις "ψειρες"?

Θα ελεγα μαλλον οχι σε bluetooth για λογους ακτινοβολιας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η ακτινοβολία του BT είναι απο μηδενική εώς εντελώς αμελητέα, αλλά το πρόβλημά σου είναι άλλο εκεί: δεν νομίζω ότι ένα BT μπορεί να αποδωσει την ίδια πιστότητα ήχου με ένα καλό σετ ακουστικά (για καλό λέμε ε, τα φθηνά σάπια ακουστικά τα σκίζει στη μέση ένα καλό BT headset).  Απλά για έξω από το σπίτι  επανέρχομαι σε αυτό που σου είπα πριν: δεν ξέρω πόσο βολεύει ένα μεγάλο σετ.  Παρεμπιτπόντως, το μέγεθος δεν κάνει τη διαφορά απόμόνο του στην ποιότητα, υπάρχουν ψείρες με εξαιρετική ποιότητα ήχου, και αντίστοιχα, μεγάλα ακουστικά που είναι αίσχος.  Για Skype, πίστεψέ με, δεν υπάρχει λόγος να πάρεις κάτι ακριβό. Για μουσική εξαρτάται πόσο εξασκημένο και απαιτητικό αυτί έχεις.  Εγώ ας πούμε είμαι άρχοντας με τα Sony Ericsson MW600 και μέσα και έξω από το σπίτι, αλλά ο κολλητός μου που είναι κιθαρίστας, ακούει τη διαφορά και θέλει κάτι πιό ποιοτικό (και πολύ ακριβότερο).

 

Για κάμερα πάντως μην ξοδευτείς, δεν αξίζει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις δοκίμασα το MW600 με το skype και από ότι φαίνεται αρνείται να δουλέψει ξαφνικά το μικρόφωνο! Ο ήχος περνάει κανονικά από τα ακουστικά, και για μουσική κλπ (το πλήκτρο ελέγχου μουσικής ανοίγει το Media Player αλλά φαντάζομαι ότι αυτό αλλάζει) αλλά δεν παίρνει ήχο από το μικρόφωνο.  Είχα πάρα πολύ καιρό να το δοκιμάσω, και είπα να το κάνω τώρα που το συζητούσαμε. Ε λοιπόν ενώ παλιότερα δούλευε, τώρα αρνείται πεισματικά.  Από ότι διαβάζω στο ιντερνετ είναι γενικό θέμα με το μικρόφωνο των BT και το Skype μετά από κάποιο πρόσφατο update του Skype.  Στο μεταξύ δεν είχα προλάβει να το διαπιστώσω μόνος μου. Απλά ενημερωνω για να ξέρεις.

 

Η μόνη λύση (που βλέπω από τα δεδομένα σου) για μικρόφωνο χωρίς καλώδια είναι να είναι ενσωματωμένο στην κάμερα.  Οπότε για εισερχόμενο ήχο, από εκεί και πέρα, διαλέγεις εάν θέλεις BT ή απλό ζευγάρι ακουστικών.  Τα παιδιά εδώ συζητάνε για καλά και φθηνά ακουστικά ψείρες στην τιμή που ψάχνεις. Και στις δύο περιπτώσεις (καλώδιο - BT) δεν μπορείς να απομακρυνθείς από τον υπολογιστή, επειδή εκεί είναι η κάμερα με το μικρόφωνο (και άντε η κάμερα, αλλά χωρίς μικρόφωνο; :) ).  Πάντως η ελευθερία κινήσεων πάλι είναι σαφώς μεγαλύτερη με ένα BT.   Το άλλο συν στο BT Headset είναι ότι μπορεί να σου μείνει και για το κινητό, οπότε εάν πας εκεί, να προτιμήσεις ένα multipoint (που υποστηρίζει πολλές συσκευές ταυτόχρονα).  Το μείον του ΒΤ είναι ότι έχει μεγαλύτερη διαδιακσία να το συνδέσεις από ότι ένα ακουστικό που απλά θα το βάλεις στο 3.5 jack.

 

(Για την ιστορία, το MW600 υποστηρίζει μέχρι 3 συσκευές, αλλά μόνο η μία μπορεί να είναι για κλήσεις.  Δηλαδή εάν συνδέσεις και δεύτερο κινητό τηλέφωνο, το ένα από τα δύο θα υποστηρίζεται μόνο ως media player).

Επεξ/σία από arxaggelos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...