DrLo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 απαντησα ηδη πανω σε αυτο, μην λεμε παλι τα ιδια. comprende? Μ' αρέσει που του την "λες" με usted (για να ξεκινήσω το 1ο resolution)
REDODIN7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Να βρω επιτέλους δουλειά και να σταθώ στα πόδια μου.
pournaras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Να προσπαθήσω να μην συμμετέχω σε μαλακίες συζητήσεις. Δεν ξεκινας καλα... 6
-nick- Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 δεν ηξερα οτι ειναι λαθος να χρησιμοποιεις την αγγλικη ορολογια μιας επιστημης. Το 'τοπικ' ορολογια επιστημης? Μμμμμ 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 και engreek? ψόφος... 4
KilliK Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Το 'τοπικ' ορολογια επιστημης? Μμμμμ το ιντερνετικο φορουμ (ουπς) , με τα τοπικς (ουπς) και τους μοντς (ουπς) του τι ειναι; μαγιονεζα; (ουπς)
Toxoman_UK Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Επίσης να ανακαλυφθεί σουπεργουαου μέθοδος αποτρίχωσης ολόκληρου του ανδρικού σώματος σε 2 λεπτά κ να είμαι ο πρώτος στον πλανήτη να τη χρησιμοποιήσω.
brickoman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Επίσης να ανακαλυφθεί σουπεργουαου μέθοδος αποτρίχωσης ολόκληρου του ανδρικού σώματος σε 2 λεπτά κ να είμαι ο πρώτος στον πλανήτη να τη χρησιμοποιήσω. Πλάκα κάνεις, ε;
basilis222 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Καταρχας, να ρίξω την Γκομενα. Επισης θα πάρω το καλοκαιρι μια Piagio Beverly Και αν θελει ο θεος και κερδισω κανενα τζοκερ θα πάρω και Scirocco. Aα! Και ενα κότερο. Αυτά. 1
brickoman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Καταρχας, να ρίξω την Γκομενα. Επισης θα πάρω το καλοκαιρι μια Piagio Beverly Και αν θελει ο θεος και κερδισω κανενα τζοκερ θα πάρω και Scirocco. Aα! Και ενα κότερο. Αυτά. Το ιδιωτικό τζετ ξέχασες......
pappous_soulis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Και αν θελει ο θεος και κερδισω κανενα τζοκερ θα πάρω και Scirocco. Είμαι σίγουρος πως ο θεός θέλει αυτό πάνω απ'όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα