FilipposMD Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα. Έχουμε ένα κινητό HTC Touch2 T3333, το οποίο έχει έξοδο HTC extusb. To καλώδιο κόπηκε και δεν μπορώ με τίποτα να βρω άλλο! Το πρόβλημα είναι επείγον, γιατί δεν μπορούμε ούτε να το φορτίσουμε. Μήπως τα τσακάλια του insomnia μπορούν να με βοηθήσουν να βρω κανένα μαγαζί που να πουλάει; Σε ebay και τέτοια δεν έψαξα, γιατί δεν υπάρχει περιθώριο χρόνου για αποστολές με ταχυδρομεία. Ευχαριστώ!
mphxths Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Απο οτι δειχνει εδω http://www.tech65.org/2009/04/23/htcs-extusb-actually-supports-mini-usb-too/ η υποδοχη δεχεται και mini-usb ανετοτατα..οποτε χτυπας κανα plaisio/multirama/eshop/<αγαπημενο σου καταστημα> ζητας ενα mini usb - usb καλωδιο και εισαι αρχοντας. Εκτος και αν εχεις τετοιο καλωδιο οποτε εισαι πιο αρχοντας ακομα
FilipposMD Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δυστυχώς το έχω δοκιμάσει και δεν δουλεύει το ρημάδι. Κι εγώ το είδα αυτό και χάρηκα, αλλά όσο κι αν προσπάθησα, το mini usb δεν κάνει τίποτα! Οπότε ψάχνω extusb...
codesix Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Έχω να σου δώσω αν θές αν είναι το καλώδιο που νομίζω.. Το έχω απο το Sony Ericson Spiro.. Αν είναι αυτό στείλε μου ένα PM
FilipposMD Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Έχω να σου δώσω αν θές αν είναι το καλώδιο που νομίζω.. Το έχω απο το Sony Ericson Spiro.. Αν είναι αυτό στείλε μου ένα PM To τσέκαρα, αλλά δεν είναι το ίδιο. Ευχαριστώ πολύ πάντως!
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 FilipposMD δεν ξερω αν εισαι απο Αθηνα, αλλα στην Ομονοια επι της Πανεπιστημιου εχει 3-4 καταστηματα με αγοραπωλησιες κινητων. Το ενα λεγεται Καιζερ, το αλλο MrMobi και καποια αλλα που δε θυμαμαι. Εχουν διαφορα παρελκομενα εκει και θεωρω πως θα βρεις καποιο να κανεις τη δουλεια σου. Παρεμπιπτοντως δεν ξεχωριζω αυτα τα δυο καταστηματα απο τα αλλα, απλως αυτα θυμαμαι οποτε μπορεις να βρεις τηλεφωνα στο ιντερνετ και να ρωτησεις αν δε θελεις να πηγαινεις αδικα
FilipposMD Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 stormrain, καλή η σκέψη σου, παραλίγο να βρω στον Mr.Mobi, αλλά έδωσαν το τελευταίο πριν λίγες μέρες. Ακόμα στο ψάξιμο είμαι. Μάλλον θα πέσει amazon και χρήση κάποιας μπακατέλας μέχρι να έρθει. Κοίτα να δεις μπελά για ένα καλώδιο...
corfiatis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Είχα και εγώ κάποτε το touch Cruise alla με τον ίδιο φωρτηστη, αλλά μου δούλευε και με τον απλό mini usb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα