Προς το περιεχόμενο

Thermaltake Berlin 630w

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια απορια. Το περιφημο αυτο τροφοδοτικο μεχρι ποια καρτα γραφικων μπορει να σηκωσει σε ενα συστημα σαν αυτο της υπογραφης μου και χωρις καθολου o/c; Για παραδειγμα μπορει να σηκωσει μια gtx 680?

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Την 680 ΝΑΙ άνετα. Την 690... εξαρτάται και από τα υπόλοιπα. Βγάζει 45Α στην 12αρα. Δεν θα το συμβούλευα για dual-κάρτες ή CF/SLI (μιλάω για high-end κάρτες και όχι πχ 2x7850). Καλύτερα πάνω από 60Α για τέτοια γούστα

Δημοσ.

Δηλαδη για 2x7870/660ti/670/7950 χλωμο ετσι;

7870/660Ti... Τι να σου πω. Μάλλον καλά θα είσαι.

Για 7950/670 δεν θα στο συνιστούσα. Ίσως αν ήταν ένα καλύτερο 650αρι. Το XFX-Pro-650 (χωρίς να είναι το καλύτερο) βγάζει 53Α στην +12V

Απλά πρέπει να καταλάβουμε κάποια πράγματα για τα τροφοδοτικά. Ακόμα και το ότι δίνει αρκετά Α ένα PSU δεν είναι αρκετό. Ειδικά για την ομαλή λειτουργία σε βάθος χρόνου. Έχει να κάνει με ένα σωρό άλλους παράγοντες επίσης...

Μην ξεχνάμε λοιπόν, πως η σειρά Germa-Series/Smart είναι ένα κλικ πάνω από την LitePower της Toughpower. Ικανά τροφοδοτικά, με πολύ καλό VFΜ αλλά μέχρι ενός ορίου. Δεν σημαίνει ότι επειδή είναι φθηνά και καλά, μπορούν να αντεπεξέλθουν στα πάντα. Μου θυμίζει το ρητό, "Βρήκαμε παπά να θάψουμε 2-3" :)

Για τέτοιες βαριές χρήσεις η ΤΤ έχει την σειρά Toughpower. Αν κάποιος έχει σκοπό για μελλοντικά γούστα, πρέπει να το φροντίζει από νωρίς, προτού προβεί σε αγορές. Γιαυτό μαλιάζει η γλώσσα μου για τα PSUs σε κάθε topic.

Δημοσ.

Χαχα. Το ξερω. Σε παρακολουθω. Δν εχω σκοπο να παω sli/cf. Αλλωστε η μητρικη μου δν το υποστηριζει. Απλα το ρωταω εντος πληροφοριακα μιας και μολις παρελαβα το συγκεκριμενο τροφοδοτικο. Σε ευχαριστω πολυ παντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...