codesix Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Είμαι σε δημόσιο Ι.Ε.Κ και ο διευθηντής δεν μας εκδίδει φοιτητικό πάσο για τα ΜΜΜ . Σε άλλα όμως δημόσια ΙΕΚ έχουν βγάλει κανονικά.. Γιατί τα πήγαινε - έλα βγαίνουν πολύ ακριβά. Πού πρέπει να απευθυνθώ βρε παιδιά ??
Pintsie Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Σε εμάς μας βγάλανε. Τους τα πρήζαμε όλη την ώρα και μίλησαν με το υπουργείο και μας έβγαλαν. Πρήξτε τους κι εσείς.
arxaggelos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Τί πάει να πει σε δημόσιο ΙΕΚ ο διευθυντής δεν σας βγάζει πάσο; Στο χέρι του είναι; Αν το δικαιούστε, το παίρνετε. Στο περσινό σχετικό ΦΕΚ λέει ότι δικούνται πάσο οι σπουδαστές ιδιωτικών και δημοσίων ΙΕΚ μέχρι την ηλικία των 22 ετών, αλλά επειδή ενδεχεται να άλλαξε αυτό φέτος, καλύτερα πάρε ένα τηλέφωνο στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ ή στο γραφείο αρωγής για το πάσο να ρωτήσεις,
Pintsie Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Τί πάει να πει σε δημόσιο ΙΕΚ ο διευθυντής δεν σας βγάζει πάσο; Στο χέρι του είναι; Αν το δικαιούστε, το παίρνετε. Στο περσινό σχετικό ΦΕΚ λέει ότι δικούνται πάσο οι σπουδαστές ιδιωτικών και δημοσίων ΙΕΚ μέχρι την ηλικία των 22 ετών, αλλά επειδή ενδεχεται να άλλαξε αυτό φέτος, καλύτερα πάρε ένα τηλέφωνο στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ ή στο γραφείο αρωγής για το πάσο να ρωτήσεις,Αυτό ισχύει και φέτος. Αλλά στην αρχή ενώ πχ τα ιεκ του πειραιά είχαν, κάποια άλλα ιεκ δεν είχαν! και πήραν "την απόφαση του υπουργείου" όπως μας είπαν πριν από κάτι μέρες. αλλά τους πρήζαμε κάθε μέρα "το πάσο" και "το πάσο". Μόνοι τους δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ!!!! Ας πάνε καλύτερα το ΦΕΚ στον διευθυντή γιατί μάλλον είναι βλακάκος κι αυτός.....
codesix Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Κατάλαβα οπότε ότι κάνουμε μόνοι μας ε ??
DrLo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Προσωπικά δεν είμαι πολύ υπέρ του παρακαλιτού. Αν είναι νόμιμο δικαίωμά σας και του το είπατε μία-δύο, στείλτε του ένα εξωδικο με κοινωποίηση σε καμιά ανώτερη αρχή. 2
Pintsie Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Προσωπικά δεν είμαι πολύ υπέρ του παρακαλιτού. Αν είναι νόμιμο δικαίωμά σας και του το είπατε μία-δύο, στείλτε του ένα εξωδικο με κοινωποίηση σε καμιά ανώτερη αρχή. Από ότι κατάλαβα δεν φταίνε αυτοί. Είχαν στείλει τα ονόματά μας στο υπουργείο από την πρώτη μέρα και περιμέναμε 2 μήνες. Τη μία τους έλεγαν ότι τα δημ.ιεκ δεν δικαιούνται φέτος, την άλλη ότι δικαιούνται κτλ κτλ.. Σκέψου ότι στο μετρό που πήγε να βγάλει μία συμφοιτήτριά μου κάρτα απεριορίστων διαδρομών, ο κύριος στο γκισέ της είπε ότι δεν μετράει πλέον αυτό το πάσο και άλλα τέτοια!!!!!!! και έπαιρναν τηλέφωνα μέχρι να "ενημερωθεί" ότι πρέπει να το δέχεται! τα έχουν κάνει σκατά φέτος!
aris1986 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 πες του παω σε αλλο ΙΕΚ που εκδιδουν πασο. Θα τα ακουμπησω εκει τα λεφτα μου. Ποιος ειναι μαζι μου; :-P
sphinxgr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Είναι δημόσιο οχι ιδιωτικό. Χέστηκε και όλοι να φύγουν. Εγώ λέω ότι πήρε τα πασα και τα πουλάει ενα κατοστάρικο έκαστος στη μαυρη. Αυτός μπορεί να αποδείξει το αντίθετο? Καλά θα κάνει να βρει πάσα asap
DrLo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Από ότι κατάλαβα δεν φταίνε αυτοί. Είχαν στείλει τα ονόματά μας στο υπουργείο από την πρώτη μέρα και περιμέναμε 2 μήνες. Τη μία τους έλεγαν ότι τα δημ.ιεκ δεν δικαιούνται φέτος, την άλλη ότι δικαιούνται κτλ κτλ.. Σκέψου ότι στο μετρό που πήγε να βγάλει μία συμφοιτήτριά μου κάρτα απεριορίστων διαδρομών, ο κύριος στο γκισέ της είπε ότι δεν μετράει πλέον αυτό το πάσο και άλλα τέτοια!!!!!!! και έπαιρναν τηλέφωνα μέχρι να "ενημερωθεί" ότι πρέπει να το δέχεται! τα έχουν κάνει σκατά φέτος! Δεν έχει σημασία αν φταίνε ή όχι. Εσύ του ζητάς το δικαίωμά σου (αν υπάρχει) και είναι ένα μέτρο πίεσης να προσπαθήσει περισσότερο αυτός και οι άλλοι, ο πολιτισμένος τρόπος να του πεις "κόψε το λαιμό σου" ...
Cryptic Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Είναι δημόσιο οχι ιδιωτικό. Χέστηκε και όλοι να φύγουν. Στα δημόσια ελληνικά ΙΕΚ πληρώνεις δίδακτρα.
sphinxgr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Στα δημόσια ελληνικά ΙΕΚ πληρώνεις δίδακτρα. τα οποία δεν πάνε όμως στη διοίκηση - διδακτικό προσωπικό και φυσικά η προσφορά μαθητών ειναι μεγαλύτερη απο τη ζήτηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα