Προς το περιεχόμενο

Facebook: Φωνητικά μηνύματα στην εφαρμογή Messenger για Android και iOS


z4rx07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στην ενσωμάτωση δυνατότητας φωνητικών μηνυμάτων στην εφαρμογή Messenger προχώρησε η δημοφιλής υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, το facebook.Συγκεκριμένα οι εφαρμογές iOS και Android Messenger διαθέτουν πλέον εκτός από τις επιλογές για κάμερα και φωτογραφία ένα νέο κουμπί, που δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να εγγράψουν γρήγορα φωνητικά μηνύματα στα πρότυπα των εφαρμογών HeyTell και Voxer. Αν για οποιοδήποτε λόγο ο χρήστης δεν επιθυμεί την καταγραφή του μηνύματος, συνεπώς θελήσει να το ακυρώσει, μπορεί να το κάνει εύκολα με μια απλή κίνηση του χεριού στην οθόνη της συσκευής τους.

 

Ενώ η υπηρεσία voice messaging αν και αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες επικοινωνούν με τους φίλους τους, το Facebook δήλωσε ότι δοκιμάζει την διάθεση και μιας νέας VoIP υπηρεσίας μέσω του iOS Messenger app, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργήσουν μια peer-to-peer σύνδεση μεταξύ τους και να επικοινωνήσουν.

 

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι την υπηρεσία φωνητικών κλήσεων (τα μηνύματα θα είναι διαθέσιμα σε όλους) θα μπορούν να την χρησιμοποιούν αρχικά μόνο οι χρήστες στον Καναδά ενώ για την πραγματοποίηση φωνητικών κλήσεων θα πρέπει να έχουν εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση της εφαρμογής στην συσκευή τους.

 

Πρόσφατα, αξίζει να σημειωθεί, ότι το Facebook μείωσε τις απαιτήσεις πρόσβασης , επιτρέποντας στους χρήστες του Android Messenger να πραγματοποιήσουν log-in μόνο με το όνομά τους και με τον αριθμό τηλεφώνου, κάνοντάς την χρήση του πιο ελκυστική από άτομα που δεν επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το facebook, αλλά μόνο τις αξιόπιστες υπηρεσίες messaging.

 

Link.png Site: http://thenextweb.com/facebook/2013/01/03/facebook-updates-ios-and-android-messenger-apps-adds-voice-messaging-and-voip-calls-but-only-for-ios-users-in-canada/[/url]']thenextweb.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μες στην καινοτομία πάλι το fb. Ενσωματώνει τεχνολογίες του 2000 και τις πουλάει για σούπερ ουάου νέο feature, όπως τα καθρεφτάκια στους ινδιάνους.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απολυτα θετικό είναι ότι σιγά σιγά δίνει τέτοιες υπηρεσίες το fb. καλό το viber και τα άλλα παρόμοια προγράμματα αλλά θα προτιμώ το fb messenger επειδή το χρησιμοποιούν πολλοί περισσότεροι και εκτός των άλλων, προτιμώ να έχω ένα πρόγραμμα για όλα και όχι 3-4 διαφορετικά. άλλο για μυνήματα, άλλο για βιντεοκλήσεις, άλλο για κλήσεις κλπ κλπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 5 εβδομάδες αργότερα...

Για ολους ειναι το συγκεκριμενο update. Το χρησιμοποιησα σε IOS 6.1 και Jelly Bean και εναι παρα πολυ καλο, αρκει να κατεβασετε την τελευταια εκδοση facebook

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...