Atallos1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Uhm ειναι down το game? Προσπαθω να κανω update κ μου λεει Warning : Failed to connect to update service Τι στο μπεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Τι class / tier παίζετε; Εγώ απ' όλα (εκτός των CVs), αλλά κυρίως είμαι BB fan και έχω φτάσει στο Nagato. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Απλά με το όνομα χρήστη και κωδικό του wargaming id δε μπαίνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Edit: Μκία είπα... Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2015 από GhostRiderLSOV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Αν δεν έχεις κλειδί, όχι.Στο μέιλ που έλαβα,δεν έχει κλειδί,μου λέει απλά κατέβασμα και σύνδεση με τα στοιχεία μου(ήμουν μπετα wot,woa,παίζω και κανονική έκδοση και blitz)παίζει γι'αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Ναι απλα σου εδωσαν access οπως κ σε μενα Κατεβαζεις κ παιζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 True, λάθος πληροφορία... Έχω συνηθίσει με κλειδιά, ενώ πράγματι δίνουν access. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Τι class / tier παίζετε; Εγώ απ' όλα (εκτός των CVs), αλλά κυρίως είμαι BB fan και έχω φτάσει στο Nagato. CA & DD μόνο. Τα BB ίσως στο μέλλον, τα CV τα θεωρώ βαρετά και χρειάζεται μόνο ένα AA CA που ξέρει να παίζει, για να σου κλείσει το σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Με τι προτεινετε να αρχισω? Εχω δει αυτα με τα torpedos ( Destroyers? ) . Φαινονται αρκετα fun αλλα το hp τους ειναι abysmal κ πρεπει να πας αρκετα κοντα για να κανεις ζημια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Τα DDs (Destroyers) γενικά έχουν τις τορπίλες για κύριο τρόπο ζημιάς. Τα αμερικάνικα πάντως έχουν και καλούτσικα κανόνια, αλλά η ζημιά που κάνουν οι τορπίλες είναι μεγάλη και δεν υπάρχουν τζούφιες όπως τύχαιναν κανονικά στον 2ο Παγκόσμιο.Πρέπει να σκέφτεσαι λίγο σαν Rogue / Ninja. Να κρύβεσαι πίσω από νησιά, να χτυπάς αυτούς που δεν σε βλέπουν και να φεύγεις. Βοηθάει και ο καπνός, αλλά αν τον ρίξεις από μακριά για να πλησιάσεις, θα κάθονται απέξω οι άλλοι και θα περιμένουν να βγεις. Θέλει μεγάλη προσοχή γενικά. Tip: Πάτα το P για να κλείσεις τα αντιαεροπορικά σου όταν θες να είσαι stealthy, γιατί αν πλησιάσει αεροπλάνο και του ρίξεις (είναι αυτόματα τα ΑΑ), θα ανέβει το detection σου. Το ίδιο και με τα κανόνια. Αν έχεις εμπλακεί, τότε οκ να ρίξεις αν είσαι κοντά, αλλιώς αν θες να ξεφύγεις, μην ρίξεις τίποτα (εκτός από τορπίλες). Aπό ένα tier και μετά (δεν θυμάμαι τώρα γιατί δεν είμαι σπίτι, μπορείς να δεις στο tech tree), και τα CAs (Cruisers) παίρνουν τορπίλες. Αν και πιο μετά τις χάνουν πάλι νομίζω, δεν έχω ασχοληθεί τόσο μαζί τους. Εdit: Επίσης ξαναβάζω το λινκ που βοηθάει τους νέους αρκετά, Ye quick beginners guide to World of Warships Και μην ξεχνάτε στα options να βάλετε keybind για το "Highlight target for allies" (κάπως έτσι) που βοηθάει για focus fire ή γενικά να δείξεις στην ομάδα ποιον στόχο βαράς / να προσέξουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Ρε παιδια δε συνδέεται,μια φορα τα καταφερα κι αυτο ηταν..Ολο ενα μου βγαζει άγνωστο σφάλμα κατα την σύνδεση.. αντιμετοπιζει κανεις παρόμοιο θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Που ακριβως κολλαει? Δοκιμασε να ανοιξεις το exe του παιχνιδιου κ οχι απο τον launcher αν εκει ειναι το προβλημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Που ακριβως κολλαει? Δοκιμασε να ανοιξεις το exe του παιχνιδιου κ οχι απο τον launcher αν εκει ειναι το προβλημα με το που μπαίνεις οταν πατάω να συνδεθώ,μου πετάει άγνωστο σφάλμα και δε συνδέεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 έχει κανείς πρόσκληση να μου στείλει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 και εδω επισης αν παιζει κανα invite/key οτιδηποτε,εχω ενα φιλο που θελει να το δοκιμασει απεγνωσμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα