drapanakis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μια ερωτηση. Μου δινουν εναν υπολογιστη σε πολυ καλη τιμη,(200 ευρω) με ι5 και 8 gb ram max .Σχεδον αχρησημοποιητος. Τον θελω για χρηση γραφειου. Τα 8 gb τωρα ειναι υπεραρκετα για αυτο που κανω.Αξιζει ομως να δωσω χρηματα για εναν υπολογιστη που δεν αναβαθμιζεται περαιτερω η μνημη του ? Μηπως σε 2-3 χρονια θα πρεπει παλι να ψαχνω για αλλο ? Αν ναι καλυτερα να παρω κατι πιο ακριβο τωρα. Ευχαριστω.
Heatspreader Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μόνο ο i5 και οι RAM έχουν παραπάνω από 200Ευρώ. Για χρήση γραφείου ποτέ δεν θα χρειαστείς παραπάνω. Αν μιλάμε για κουτί με όλα κομπλέ, τότε το παίρνεις με κλειστά τα μάτια. Αν μιλάμε μόνο για mobo + cpu + ram, το κουβεντιάζουμε λίγο αν και πάλι όπως είπα είναι καλό deal. 1
eSATA Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Ποια είναι ακριβώς τα specs του υπολογιστή; Τι προγράμματα θα χρησιμοποιείς συγκεκριμένα; Όταν λες 8gb ram max εννοείς ότι δεν υποστηρίζει παραπάνω το Mobo;
dragonver Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Για χρήση γραφείου θα είσαι άνετα. Τώρα το office 2019 αν το βάλεις άμεσα ίσως είσαι οριακά με τα 8GB RAM.
drapanakis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 οχι ,ολο το pc. Δεν εχει νομιζω dvdrw και ανεμιστηρακι το οποιο δεν ειχε βλαβη αλλα το εβγαλαν και το εβαλαν αλλου μιας και δεν το χρησημοποιουσαν ποτε. Βλεπω ομως οτι οι αναγκες σε ram ανεβαινουν πολυ γρηγορα. Μη θελω σε 2-3 χρονια αλλο pc. Το προυγουμενο το ειχα 9 χρονια. Να παρω κατι με δυνατοτητες αναβαθμησης μεγαλυτερες αν χρειαζεται. Η χρηση επαναλαμβανω γραφειου.
disqualified Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Σιγουρα σε 2-3 χρονια δε θα χρειαστει να τον αλλαξεις. Για το λιγοτερο 5 χρονια θα εισαι καλλυμενος και λιγα λεω, Θα τον κρατησεις οσο και τον παλιο ανετα. Αυτος που εχεις τωρα τι ειναι;
trek Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Φίλε μου, σου δίνουν τέτοιο μηχάνημα με 200ε και το συζητάς? "Tσίμπα" το και κλείσε και το κινητό για καμια εβδομάδα, μπας και το μετανιώσει ο πωλητής και στο ζητήσει πίσω . Μέχρι να φτάσεις στο σημείο να μην σε φτάνουν τα 8g ram για δουλειες γραφείου (σε μια δεκαετία δλδ), θα είναι ηδη για πέταμα ολο το pc. 1
benign Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Ολα σωστα οσα ειπαν τα παιδια,αλλα καλου κακου,μπορεις να μας πεις ακριβως απο τι αποτελειται?Επεξργαστης,μητρικη,καρτα γραφικων αν υπαρχει, ολα τα components?
drapanakis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Eυχαριστω για το ενδιαφερον,αλλα δε γνωριζω. Δεν ειμαι και πολυ σχετικος με τα pc. Τα βασικα ξερω. Μου ειπε ο ιδιοκτητης οτι το αρνητικο του ειναι οτι δε σηκωνει παραπανω μνημη.Γνωριζω οτι τωρα ακομα και με 2 ειναι καποιος περιπου ενταξει με τις εργασιες γραφειου. Αλλα βλεπω οτι οι αναγκες ανεβαινουν ραγδαια. Αλλα και εγω παραπανω απο 8 για τετοια χρηση δε νομιζω να χρειαστω. Ολος ο ντορος που γινεται με τις αναβαθμησεις τελικα ειναι για τα παιχνιδια ? Ενταξει και τρισδιαστατα προγραμματα αλλα πιο πολυ νομιζω παιχνιδια.
corrupted Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Φιλε μου, αν σκεφτομασταν το max της μνημης που παιρνει ενα μηχανακι, δεν θα αγοραζε κανεις laptop. Αντιθετα, τα laptops πουλανε σαν τρελλά!
άδικος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Από την άλλη αν δε ξέρεις και πολλά για τον υπολογιστή παίρνεις γουρούνι στο σακί. Το cpu και οι ram μόνο δε λένε τίποτα. Ούτε το "σχεδόν αχρησιμοποίητος". Έχε το νου σου μην σου φορτώσουν ελαττωματικό hardware... 1
drapanakis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Nαι θα το ψαξω παραπανω. Ευχαριστω.
z4rx07 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Γιατί βλέπω το επόμενο θέμα στο forum του Insomnia να είναι Απάτη, αλήτης κλέφτης- Προσοχή Προσεχε τι θα σου πασαρουν. Οι χαμηλές τιμές ορισμένες φορές πρέπει να είναι καμπανάκι ... Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2013 από z4rx07
adtakhs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μπας και είναι κανένας I5 πρώτης γενιά I5-750 πχ ? Αυτός δεν έχει πάνω απο 100€ μεταχειρισμένος ! Η μητρική του αν είναι με κανένα από τα βασικά τσιπάκια να έχει κανένα 25-30€ Οι μνήμες καινούριες έχουν 40€ άρα πες μεταχειρισμένες 25-30€ -------------------------------------------------------------------------------------------------- Σύνολο: 150-160€ Αν έχει κανένα τροφοδοτικό + κουτί oem και κανένα μικρό σκληρό δίσκο , παύει να είναι ευκαιρία .... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα