Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αυξημενη τεστοστερονη προκαλει τριχοφυια. Ποσες φαπ-φαπ ριχνεις τη βδομαδα; (αν εισαι κατω απο 6-7, αυξησε τες!)

xD

Για πες και εγώ ενδιαφέρομαι. Δεν έχω ξανακούσει ότι μισούμε το μούσι...

Και εγώ βγάζω λίγο. Και είμαι 22. Στα 20 πήγα ενδοκρινολόγο και το περίεργο ήταν πως όχι μόνο ήμουν ΟΚ αλλά ήμουν παραπάνω και από ΟΚ. Η τέστο (τεστοστερόνη) στα ύψη πάνω από το μέσο όρο τότε...

Είναι στον οργανισμό του καθενός...

Πάντως αυτά τα διάσπαρτα και αρεά γένια (λίγο εδώ λίγο εκεί) είναι πιο εκνευριστικά...

ακριβώς, τα διασπαρτα και αραια μαζι ειναι..

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγώ δεν έχω πολλά γένια, τώρα αρχίζουν να βγαίνουν σιγά σιγά. 21 χρονών είμαι. Πήγα ενδοκρινολόγο δεν έχω τίποτα μου είπε. Αντιθέτως φίλοι μου πρότειναν να τα ξυρίζω συνεχως για καποιο διάστημα και επειτα να τα αφησω να μεγαλωσουν. Αμα δεν ικανοποιηθώ απο το αποτελεσμα να το ξανακανω παλι. :)

Δημοσ.

Και εγώ δεν έχω πολλά γένια, τώρα αρχίζουν να βγαίνουν σιγά σιγά. 21 χρονών είμαι. Πήγα ενδοκρινολόγο δεν έχω τίποτα μου είπε. Αντιθέτως φίλοι μου πρότειναν να τα ξυρίζω συνεχως για καποιο διάστημα και επειτα να τα αφησω να μεγαλωσουν. Αμα δεν ικανοποιηθώ απο το αποτελεσμα να το ξανακανω παλι. :)

Δεν ισχύει αυτό με το ξύρισμα, είναι μύθος. Το πόσα γένια βγάζει κάποιος και πότε είναι καθαρά βιολογικό.

• Like 7
Δημοσ.

Δεν ισχύει αυτό με το ξύρισμα, είναι μύθος. Το πόσα γένια βγάζει κάποιος και πότε είναι καθαρά βιολογικό.

οντως δεν ισχυει

αν διαγνωστεις με χαμηλα επιπεδα τεστοστερονης, μετα λαμβανεις βιταμινες? τι γινεται?

• Like 2
Δημοσ.

Παίρνεις τεστοστερόνη σε χάπια ένεση ή τζελ και είσαι και τυχερός που θα στη συνταγογραφήσουν γιατί θεωρείται από τους μποντιμπίλντερ το καλυτερο αναβολικό για να κάνεις σώμα...

Δημοσ.

Η αυξημενη τεστοστερονη προκαλει τριχοφυια. Ποσες φαπ-φαπ ριχνεις τη βδομαδα; (αν εισαι κατω απο 6-7, αυξησε τες!)

Bασικά εγω ξέρω πως συμβαίνει το αντίθετο. Γενικά το φάρμακο για την αντιμετώπιση της φαλάκρας ειναι ο ευνουχισμός :P (δε κάνω πλάκα, κάπου το χα διαβάσει)

Φιλαράκι, μην αγχώνεσαι. Εγω μέχρι να πάω φαντάρος δεν έβγαζα τρίχα (22 ετών). Με τα πολλά υποχρεωτικά ξυρίσματα εκεί (ακόμα και αν δεν είχαμε μας αναγκαζαν να ξυρίσουμε το χνουδι), άρχισαν να βγαίνουν.(δε ξέρω τι λένε τα παιδιά εδω, αλλά εγω εκει ρίχνω το γεγονός πως κατά τη διάρκεια της θητείας άρχισα να βγάζω περισσότερα)

Μούσι δε μπορώ να έχω ακόμα και αυτη τη στιγμη γιατι θα ήταν καχεκτικό, αλλά το καθημερινό ξύρισμα επιβάλλεται πλέον και πίστεψέ με ειναι σπαστικότατο. Να μην αγχώνεσαι για το θεμα σου παντως

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι εχεις λογο να ανησυχεις γιαυτο το θεμα απτα 18. Πολλοι ανεπτυξαν πληρη τριχοφυια στο προσωπο μετα τα 20.

Δημοσ.

Δε ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ είμαι 24 και έχω πολυυυ αραιό. Στα 20 δεν είχα τίποτα σχεδόν, τώρα τουλάχιστον έχω το outline του μουσιού. Οπότε cool, σε κάποιους αργεί πιο πολύ, ειδικά αν είσαι και ξανθός.

Δημοσ.

Ζηλεύω αφόρητα τους από φυσικού τους άτριχους άνδρες.Εδώ να πούμε χαλάω περουσίες για να πετύχω το τεχνητό αποτέλεσμα.Παρακαλώ όπως μπανάρετε εφεξής όσους διαμαρτύροντε ότι δεν έχουν τρίχοφυια.Κάνει κακό στο τσι μου

• Like 4
Δημοσ.

Που φτάσαμε οι τριχωτοί να ζηλεύουν τους άτριχους...

Ά ρε πως αλλάζουν τα πράγματα...

Παλιά τους άτριχους τους κοροιδεύανε και θεωρούνταν η τρίχα ως σημάδι ανδρισμού...

Πάντως εδώ που φτάσαμε:

http://www.pharmacy4u.gr/medisana-epilquick-p-4129.html

Δημοσ.

Είναι πολύ ντεπασε η τρίχα χρυσέ μου,πως να γίνει.Αν κ το facial έχει κ τα merits του.

Πάντως κ αυτό θα το αντάλλαζα με τον τόπικ στάρτερ.Ποιός νορμάλ άνδρας ψήνεται να ξυρίζεται κάθε μέρα?Ειδικά εμείς οι βαρβατέ δασύτριχοι αντρουά κουραζόμαστε με αυτή τη ρουτίνα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...