Προς το περιεχόμενο

Remote shutdown


springer25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

εδώ και δύο μέρες προσπαθώ να κλείσω μέσω του lap top μου το desktop μου χρησιμοποιώντας την εντολή ' shutdown -s -f -t 10 -m \\192.168.***.*** ' και μου βγάζει 'access denied.<5>'.Οι δύο υπολογιστές είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους μέσω του modem.Έχω ψάξει στο google άλλα δεν βρήκα κάτι που να μου λύνει το προβλημα.

Μήπως έχει κανείς καμία ιδέα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Δεν θα πρεπει να δωσεις user και password του remote μηχανηματος? Ο οποιος user θα εχει επαρκη δικαιωματα για να μπορει να κανει shutdown.

Εαν θελεις παντως ριξε μια ματια στο psexec. Μεσω αυτου δηλωνεις user (-u springer25) και password (-p fakepassword), τρεχεις το c:\windows\system32\shutdown.exe, βαζεις οτι switches θελεις και εισαι ετοιμος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οντως με το psexec ειναι καλυτερα.

 

Διαφορετικα για να πετυχει θα πρεπει απο γραμμη εντολων να το τρεξεις με runas και μετα να δωσεις user/password οταν στα ζητησει. Ο δε χρηστης που θα δωσεις εχω την εντυπωση οτι πρεπει να υπαρχει και στα 2 μηχανηματα με το ιδιο password, και φυσικα να ειναι admin τουλαχιστον στο remote μηχανημα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το βρήκα παιδία http://en.kioskea.net/faq/9200-shutdown-wake-up-lan-turn-your-pc-on-off#top. Πάντως όταν το άλλο pc που θέλω να κλείσω δεν έχει password δεν με αφήνει να μπω, βάζω το username κανονικά και αφήνω το password κενό και μου εμφανίζει error 1326.Ευχαρηστώ για τις προηγούμενες απαντήσεις σας :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...