Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τιμή 1000Ε χωρις οθόνη. Αν μπορείτε προτείνετε συνθέσεις.

Απλά το θέλω και για livestreaming γιαφτό έλεγα να πάω για ι7

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτω : 1000Ε

Χρήση υπολογιστή : Gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Xsplit Broadcaster

Δεν χρειάζομαι οθόνη

Δεν χρειάζομαι ποντίκι ή πληκτρολόγιο
.

Μπορώ να συναρμολογήσω το σύστημα και μόνος μου.

Χωρίς λειτουργικό σύστημα.

Δημοσ.

- Ξέχνα το LitePower. Κακή επιλογή. Αν θες ΤΤ στα Germa-Series σε αυτήν την τιμή.

- Επίσης άκυρος ο 3770. Για gaming τον θέλει σαφέστατα καλύτερος ο 3570+7950.

- Seagate Μόνο ένας χρόνος εγγύησης. Υπάρχουν αντίστοιχοι Hitachi με 3

- Τα λέγαμε και την άλλη φορά (και μάλιστα εσύ το τόνισες). Ποτέ GB χωρίς UD στο τέλος. Κακής ποιότητας VRMs με ψεύτικες ψύκτρες πάνω (αν έχουν)

@IMPACTX

Επειδή τα λέγαμε στο άλλο topic, τελικά δεν βγαίνει με 3570+7970 στα χρήματά σου. Οπότε αναγκαστικά σε 7950. Η συγκεκριμένη GB που μπήκε στα συστήματα, δοκιμασμένα ανεβαίνει τρελά και παραμένει κρύα.

Σου έκανα κι εγώ μία παρόμοια με την 2η που σου έβαλε ο adtakhs, μόνο με λίγο πιο προσεγμένα υποσυστήματα πχ πέραν αυτών που γράφω παραπάνω, λίγο καλύτερο SSD, κουτί, RAM. Δεν συμπεριέλαβα ψύκτρα

post-71156-0-96395800-1357419674_thumb.png

EDIT:

Αυτό ήθελα να σου πω κι εγώ. Αν θες να πάμε σε 7970 θα πρέπει να δούμε FX

Δημοσ.

Γιατί έβαλες δυο SSD ? :whistle:

Δεν την ξαναανέβασαν την εγγύηση στους seagate??

Δεν έβγαινε στην τιμή  με UD  στο τέλος για 3770 και από την άλλη ήθελα τον +1 χρόνο εγγύησης !

Το 550Watt Θα ζοριστεί με την 7950 ! Κάτι σε LEPA την σεριά από ENERMAX πήγα να βάλω αλλά ούτε και αυτή χωρούσε!

Δημοσ.

Γιατί έβαλες δυο SSD ? :whistle:

LOL. Γιαυτό βγήκε τόσο ακριβά :). Κι έλεγα 1015 μου έβγαινε! Μισό το αλλάζω. ΤΝΧ

EDIT

Fixed

Δεν την ξαναανέβασαν την εγγύηση στους seagate??

Δεν έβγαινε στην τιμή  με UD  στο τέλος για 3770 και από την άλλη ήθελα τον +1 χρόνο εγγύησης !

Το 550Watt Θα ζοριστεί με την 7950 ! Κάτι σε LEPA την σεριά από ENERMAX πήγα να βάλω αλλά ούτε και αυτή χωρούσε!

Απ' όσο ξέρω ΟΧΙ

Οπότε πάμε στο Next-best-thing. Θα προτιμήσω ένα πολύ καλύτερο mobo και ας έχει -1 χρόνο εγγύησης. Νομίζω ότι πλέον η AsRock βγάζει εξαιρετικά προίόντα και η εν λόγω είναι κορυφαία

Seasonic από πίσω στα XFX. Θες να δούμε πόσα Α βγάζει αυτό και πόσα το LP? :-D Αλλιώς το 630αρι Berlin. Το XFX δίνει όμως 5 χρόνια εγγύηση και το Berlin 2. To ένα από την Seasonic το άλλο από την HEC...

(πληροφοριακά, 44Α το XFX-550, 45Α το Berlin-630. To LP-600P βγάζει 40Α αλλά είναι και μάπα ο σχεδιασμός του)

Δημοσ.

Το ξέρω βρε το XFX , από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του! Να βάζεις και την γήρανση ανά έτος μέσα. Είναι λίγο οριακά το συγκεκριμένο.

Από LEPA το G650-MAS πήγα να του βάλω που είναι enermax και όχι Cw.

Δημοσ.

Τι δεν καταλλλλαβαίνεις? (με χοντρό το Λ σαν την διαφήμιση μιας που είμαι και Σαλονικιός) B)

Το 550αρι XFX είναι αρκετά πιο δυνατό από το LitePower που έβαλες και ας έχει ονομαστικά περισσότερα Watt (μην με κάνεις τώρα να εξηγώ πόσο άχρηστη είναι η μέτρηση σε Watt... τα έχω πει τόσες φορές...).

Και πίστεψέ με ο σχεδιασμός είναι ΠΟΟΟΟΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ανώτερος από τα αλλα δύο αλλά και απ' όλα τα υπόλοιπα στην κατηγορία του, ώστε να αντέξει σωστά στην πορεία του χρόνου. Είναι το Seasonic S12-ii με άλλο casing. Περισσότερες πληροφορίες στο review στον JonnyGuru. Μην το μετατρέψουμε τώρα topic για τροφοδοτικά και του το χαλάσουμε του ανθρώπου :)

Νομίζω κάποια πράγματα πρέπει να θεωρούνται ως αξίες και να μην τις αναλύουμε. Δίπλα στην Seasonic θα βάζαμε τροφοδοτικά μόνο της Enermax άντε και άλλων 2-3 εταιριών (Superflower ή Delta ας πούμε). Αν και πάλι κορυφή η Seasonic θα πατούσε (μεταξύ ομοίων μοντέλων) :wub:

(έχω κεφάκια σήμερα, ελπίζω να μην με παρεξηγήσει κανείς για το υφάκι ...)

Δημοσ.

Ηλεκτρολόγος μηχανικός είμαι βρε τι να εξηγήσεις ! :-D

Σου είπα πως το thermalake ήταν το πρώτο που βρήκα μπροστά μου για να χαμηλώσω το κόστος γιατί στην πρώτη σύνθεση έβαλα αρχικά το G650-MAS της LEPA αλλά πήγαινε κανένα 100€ !! Οι υπόλοιπες συνθέσεις ήταν κόποια της πρώτης.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το XFX είναι καλύτερο από το Thermaltake απλά λέω μήπως χριεάζεται να πάει σε κάτι παραπάνω σε watt. 

Τι κατανάλωση έχει το συγκεκριμένο σύστημα?

EDIT: Χωρίς κλόκι 460Watt καίει σε load ! Αρα μια χαρά είναι !

capturexc.png

Πάρε και μια για 7970!

Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει! Μόνο με του κουτί έχω ενστάσεις, αλλά αυτό είναι και λίγο υποκειμενικό. Και μια μικρούλα αλλαγή τον 840 (τον απλό) με τον 830. Αν φυσικά ο τελευταίος είναι διαθέσιμος.

Αλλά απ' ότι φαίνεται για Intel είναι ψημένος.

Δημοσ.

Οτι και να πάρει καλό θα είναι ! Τόσα χρήματα δίνει.

nino δεν έβγαινε με καλύτερο κουτί σύνθεση, πήγαινε ψιλά η τιμή. Και μια ψύκτρα θα ήθελα να του βάλω αν και το vision  έχει σαχλαμάρες.

Δεν ξέρω αν παίζει ακόμα ο 830 στο vision ..  Είμαι σχεδόν νεκρός και δεν έχω κουράγιο για να ψάξω .... Είναι που μου έδωσαν άδεια απ`την δουλειά για ξεκουραση ... :-D

Δημοσ.

Τι θα λεγατε να αλλαξει ο 3570Κ και η mobo με τον 3470 + Asrock Pro4/MVP και με τα χρηματα της διαφορας να μπει η 7970? Χανει το OC αλλα δεν βλεπω που ειναι απαραιτητο. Στο gaming παντως θα μετρησει περισσοτερο η δυνατη καρτα.

Επισης nino η μνημη που εβαλες εχει CL10. Δεν ξερω αν το προσεξες και απλα τις προτιμας επειδη ειναι G.Skil, αλλα υπαρχουν στην ιδια τιμη απο Corsair και Kingston με CL9.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...