Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε φθηνότερα εγώ προσωπικά προτείνω δύο πληκτρολόγια, αλλά χωρίς με φωτισμό στα πλήκτρα:

https://www.skroutz.gr/s/396663/Trust-GXT-18-Gaming-Keyboard.html

Ενημερωτικα:

Το πηρα προσφατα. Αρκετα καλο, μαρεσει και στην οψη, υποστηριζει χωρις λαθη το πατημα μεχρι και 8 πληκτρων ταυτοχρονα χωρις error, τα χρωματιστα πληκτρα δεν ειναι σαν τα υπολοιπα πλαστικα αλλα καπως πιο μαλακα (λαστιχε....ωραια λεξη :)) με ''μπιμπικακια'' (αλλη ωραια λεξη) πανω για να μη γλιστραει το χερι την ωρα που παιζεις, αλλα εκει ερχεται και το προβλημα στο γραψιμο, διοτι δυσκολα γλιστραει το δαχτυλο σου στο απο αυτα σε αλλο γραμμα που ειναι διπλα τους και θες να πατησεις.

Δημοσ.

Παρε ενα πληκτρολογιακι ομορφο,με καπιες συντομευσεις που ισως σε βοηθησουν απανω στο παιχνιδι.Απο κει και περα εγω διαφορα σε gaming πληκτρολογιο δεν εχο δει.Στη θεση σου(παιζεις fps game) θα επερνα ενα τουμπανο ποντικι,που εκει θα δεις πραγματικες διαφορες.

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε λίγο να ασχοληθείς και με τα βασικά πάνω στον υπολογιστή

Δεν γνωρίζω την ηλικία σου άλλα οτιδήποτε πάνω από τα 14-15 νομίζω ειναι ΟΚ

... Ελπίζω να μην το έχεις μόνο για gaming και να αφιερώνεις και λίγο χρόνο για άλλα πραγματάκια.

Εμένα μου δίνει περισσότερη χαρά να κάτσω να ασχοληθώ να φτιάξω το pc μου παρά από το ίδιο το αποτέλεσμα.

Έτσι θα μπορείς να έχεις μια γνώση περί τίνος πρόκειται... θα μπορείς να φτιάχνεις το δικό σου pc 100% όπως εσύ το θέλεις... με δικά σου περιφερειακά που θα βρίσκεις πάντα στην πιο καλή τιμή χωρίς περιορισμούς επαρχίας και χαζομάρες .. ( απο Γιάννενα είμαι )

Κάνοντας αυτό θα έχεις και την χαρά της δημιουργίας και επίσης το ιδανικό pc κατά τις ανάγκες σου...

Υπάρχουν πλέον ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ video και guides στο ΝΕΤ που το κάνει ο οποιοσδήποτε...

Για το συγκεκριμένο θεματάκι ... αν θες ένα πληκτρολόγιο φτηνό / καλό / καλοφτιαγμένο και ΔΕΝ έχεις κάποια ΑΝΑΓΚΗ για ένα μηχανικό... το SideWinder X4 που λένε τα παιδιά είναι JUST FINE ...

Στα 80* περίπου ευρώ υπάρχει και το Logitech G110 Gaming Keyboard (Black, Wired) αν και εγώ προσωπικά έχω μια αντιπάθεια στην Logitech... (παρόλο που ομολογώ η C920 Camera που έχω πάρει είναι απλά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ)

*Αν σκέφτεσαι να "ξεφύγεις" λιγάκι πάνω από τα 80 τότε προτείνω ανεπιφύλακτα ( https://www.skroutz.gr/s/2225883/SteelSeries-6Gv2.html?from=drop ) εκτός τον άλλον πας και σε Cherry Black switches που είναι ιδανικά για τα games που παίζεις.

**ΥΓ... Αν έχεις αγοράσει ήδη...  Μεγειά σου  :)

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε λίγο να ασχοληθείς και με τα βασικά πάνω στον υπολογιστή

Δεν γνωρίζω την ηλικία σου άλλα οτιδήποτε πάνω από τα 14-15 νομίζω ειναι ΟΚ

... Ελπίζω να μην το έχεις μόνο για gaming και να αφιερώνεις και λίγο χρόνο για άλλα πραγματάκια.

Εμένα μου δίνει περισσότερη χαρά να κάτσω να ασχοληθώ να φτιάξω το pc μου παρά από το ίδιο το αποτέλεσμα.

Έτσι θα μπορείς να έχεις μια γνώση περί τίνος πρόκειται... θα μπορείς να φτιάχνεις το δικό σου pc 100% όπως εσύ το θέλεις... με δικά σου περιφερειακά που θα βρίσκεις πάντα στην πιο καλή τιμή χωρίς περιορισμούς επαρχίας και χαζομάρες .. ( απο Γιάννενα είμαι )

Κάνοντας αυτό θα έχεις και την χαρά της δημιουργίας και επίσης το ιδανικό pc κατά τις ανάγκες σου...

Υπάρχουν πλέον ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ video και guides στο ΝΕΤ που το κάνει ο οποιοσδήποτε...

Για το συγκεκριμένο θεματάκι ... αν θες ένα πληκτρολόγιο φτηνό / καλό / καλοφτιαγμένο και ΔΕΝ έχεις κάποια ΑΝΑΓΚΗ για ένα μηχανικό... το SideWinder X4 που λένε τα παιδιά είναι JUST FINE ...

Στα 80* περίπου ευρώ υπάρχει και το Logitech G110 Gaming Keyboard (Black, Wired) αν και εγώ προσωπικά έχω μια αντιπάθεια στην Logitech... (παρόλο που ομολογώ η C920 Camera που έχω πάρει είναι απλά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ)

*Αν σκέφτεσαι να "ξεφύγεις" λιγάκι πάνω από τα 80 τότε προτείνω ανεπιφύλακτα ( https://www.skroutz.gr/s/2225883/SteelSeries-6Gv2.html?from=drop ) εκτός τον άλλον πας και σε Cherry Black switches που είναι ιδανικά για τα games που παίζεις.

**ΥΓ... Αν έχεις αγοράσει ήδη...  Μεγειά σου  :)

Ειμαι 24. Σαφως και δεν θελω το pc μονο για παιχνιδι , δεν ειμαι φαν του να καθομαι να λιωνω με τις ωρες. Μ΄αρεσει να εχω εναν καλο υπολογιστη οσο το επιτρεπουν τα οικονομικα μου και κυριως μ αρεσει να δοκιμαζω καινουρια πραγματα. μεχρι πριν 5 χρονια συχαινομουν τους υπολογιστες , ξαφνικα αρχισε να μ αρεσει το θεμα και σκεψου οτι στο pentium 4 που χρησιμοποιω τωρα εχω δοκιμασει μονος μου χωρις καμια βοηθεια απο τεχνικο τα παντα. του εχω βαλει λινουξ , του εχω βαλει τα 7 , του εχω βαλει και τα 2 μαζι , αν ειχα την υπομονη , την γνωση αλλα και το χρημα θα μπορουσα να παρω κομματι κομματι το νεο μου συστημα απο 7 διαφορετικα καταστηματα και να γλυτωσω ακομα και 100 ευρω. ειναι εις γνωση μου αλλα δεν εχω καθολου χρονο για να μπορεσω να ασχοληθω. + οτι φοβαμαι να βαλω χερι σε κατι που θα μου στοιχησει ενα ολοκληρο μηνιατικο..

Δημοσ.

Για να κάνεις ζημιά το βλέπω πολύ δύσκολο...

Ίσως θα άξιζε τον κόπο έστω και για μελλοντική χρήση να αρχίσεις να πειραματίζεσαι λιγο με το παλιό σου pc :)

Anyway !

Cheers

Δημοσ.

μα το εχω κανει απειρες φορες αλλα οπως ειπεσ με το παλιο.. την τελευταια φορα , ετσι γιατι δεν ειχα τι να κανω τον εκανα ολο βιδες για να δω αν μπορεσω να τον ξαναλειτουργησω και το αποτελεσμα ηταν να σκουπησω καλα καλα την παστα του επεξεργαστη γιατι νομιζα οτι ηταν βρωμια..

• Like 1
Δημοσ.

το αποτελεσμα ηταν να σκουπησω καλα καλα την παστα του επεξεργαστη γιατι νομιζα οτι ηταν βρωμια..

Μιλάμε έλιωσααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:devil:   :-D  :P  :lol:  :mrgreen:

• Like 1
Δημοσ.

μονο το sidewinder εχει antighosting, οποτε μην το σκεφτεσαι

α μολις ειδα οτι εχει απαντηθει μερες πριν και ειμαι εντελως ακυρη. σορρυ. χαχαχ

Δημοσ.

Sidewinder X4 ασυζητητί φίλε μου. Για Razer keyboard πρέπει να βάλεις πολύ πιο βαθειά το χέρι στη τσέπη και δε στο συνιστώ, παρά μόνο αν είσαι extreme gamer και ξέρεις να χρησιμοποιείς τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά των πανάκριβων πληκτρολογίων του είδους. ;)

Πάρε κι ένα συγκριτικό:

http://gaming-keyboard-review.toptenreviews.com/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...