Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Δεν ξερω αν εχει ανοιχτει τετοιο θεμα αλλα επειδη πλεον η τιμη του καπνου με τις νεες τιμες μας καιει υπαρχει online store με καπνους που να συμφερει;

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν υπάρχει κατι τέτοιο.

Σίγουρα όμως μπορείς να βρεις καπνό από παραγωγούς.Εγώ αυτό έκανα και πιστεύω δικαιώθηκα!!

Είχα δοκιμάσει και παλιότερα αλλά δεν είχα πετύχει καπνό που να μ'αρέσει(ήταν πολύ βαρύς κ μόλις τράβαγα τζούρα με έκαιγε στα πνευμόνια).

Αυτή τη φορά όμως όλα πήγαν καλά!!

Δημοσ.

Ε όλο και κάποιος γνωστός σου θα κάνει ή θα ξέρει κάποιον που κάνει. Συνήθως έτσι βρίσκεις!!!

Εγω έτσι βρήκα. Τώρα μην περιμένεις, κάποιος να σου πέι στο internet.

Επίσης για το άλλο θέμα. Και να μπορείς να πάρεις καπνό απο το εξωτερικό (που απο ότι ξέρω δεν μπορείς) γιατι να το κάνεις; Αφου πιο ακριβό θα τον βρείς απο ότι Ελλάδα.

Δημοσ.

Υπάρχει και το 1 κιλό 15€ απο Αγ... (κατευθείαν απο τον παραγωγό αλλιώς βάλε +5€). Βέβαια δεν είναι και η καλύτερη ποιότητα. Εγω αυτόν κάνω!!!  Παλιότερα έκανα ένα πολυ καλό χαρμάνι το οποίο είναι γνωστό και κυκλοφορέι σε όλη την Ελλάδα και έβγαινε στα 12,5€ τα 250g (ακριβούτσικος γιατι σε αυτόν έπαιζαν και μεσάζοντες αλλα ήταν και 2 κλάσεις πάνω η ποιότητα).

Ψάξου και θα βρείς!!!

Πάντως ολοι είναι βιολογικοί και μπορείς να βρείς και σχετικά ελαφρύ. Απο τους έτοιμους είναι αρκετά καλύτεροι ποιοτικά αλλα όχι και απο γεύση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...