christos7n Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα σε ολους, θα ηθελα την βοηθεια σας καθως ψαχνω μερες στο internet αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη. Μενω ξανθη και αυτη την στιγμη παροχος μου ειναι η forthnet(ο θεος να τον κανει παροχο..) Κατεβασμα εχω γυρω στα 17/18 το οποιο ομως ειναι ασταθες με αποτελεσμα αλλες φορες να εχω 2/3 και ανεβασμα 0,6/0,8. Εμενα κυριως με ενδιαφερει το online gaming(black ops 2) και σκεφτομουν να παω σε οτε κ vdsl γιατι τωρα η συνδεση μου σερνετε. Οσο εψαχνα ομως διαβασα οτι το ping μπορει να γινει χειροτερο. Και δεν ξερω τι ειναι καλυτερο. Εσεις τι προτεινετε;
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή σου για vdsl? http://oteshop.ote.gr/storefront/adsl.ep
christos7n Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Εδω μου βγαζει οτι δεν ειναι γνωστο και να επικοινωνησω με τον ΟΤΕ αλλα στο καταστημα τους που ρωτησα μου ειπανε πως ειναι Το αίτημά σας θα πρέπει να διερευνηθεί περισσότερο.Για το λόγο αυτό παρακαλούμε συμπληρώστετη φόρμα επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας. Εναλλακτικά καλέστε μας στο 13888. Αυτο μου βγαζει
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 εγω παντως σε vdsl ειδα ιδιο ping εκτος αν πριν ειχες fast path στο adsl οποτε ναι εκει θα ανεβει. παντως αυτο για την ασταθεια που λες μηπως ειναι καποιο αλλο το θεμα?μηπως εισαι με wireless και σου κανει νερα η κατεβαζει καποιος αλλος παρεα?επισης για καλυτερα Ping με την adsl μπορεις να πεις στην forthnet να σου βαλουν fast path για να δεις ποσο καλυτερα παιζει αν δεν σε καιει το vdsl.to fast path βεβαια θα σου ριξει κανα megabit ταχυτητα υπολογισε .αυτο γινεται σε ολους τους Isp.στο vdsl τωρα αν θα δωσουν fast path δεν ξερω ακομα.καποιοι λενε οτι ειδαν τωρα κατι παραπανω δεν ξερω αλλα μπορεις να ρωτησεις τον οτε.εσυ λογικα εισαι κοντα στον οτε οποτε και νεα kv να μην εχει λογικα μπορεις να παρεις και απο το αστικο κεντρο.
christos7n Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Σας ευχαριστω και τους 2 για την γρηγορη απαντηση. Κοιτα για την ασταθεια, ειμαι με ethernet και δεν τραβαει κανεις αλλος απο το router συνεπως ουτε κ εγω ξερω. Και κατι ακομα που προσεξα, στο black ops 2 στο nat type αλλες φορες ειναι open και αλλες moderate(παιζω σε xbox αν βοηθαει). Εγινε φιλος θα κανω αυτο που ειπες με το fast path και θα επανελθω σε λιγες μερες να σου πω νεα.
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 εχω ακουσει να λενε οτι πολλα ατομα με διαφορα ρουτερς και σε διαφορους Isp οτι στις κονσολες εχουν μεγαλυτερο ping στα παιχνιδια απο οτι στο pc.δεν ξερω αν ισχυει απλα καποια στιγμη ειχαν αναφερει κατι σε ενα θεμα εδω.το fast path σιγουρα θα σου δωσει πολυ καλυτερο ping απλα το xbox δενειναιτο καλυτερο τεστ.τωρα για το nat αναλογα το ρουτερ που εχεις μπορεις να κανεις dmz και να ανοιξεις ολα τα ports Πχ για το xbox.τωρα αν θελει και καποιο αλλο port περα απο αυτο που εχεις βαλει εσυ δεν ξερω.δεν το εχω ψαξει με παιχνιδια και αλλο τοσο με κονσολες.
christos7n Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Εγινε σ ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 αν μπορω να βοηθησω σε κατι αλλο μου λες.απλα ξεκινα με το fast path.πιστευω οτι θα δεις καλη διαφορα.
Avatar_GR Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Αν πάμε από ADSL σε VDSL θέλουμε και αλλαγή Router;
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Αν πάμε από ADSL σε VDSL θέλουμε και αλλαγή Router; ναι
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 nai εκτος αν καποιος εχει απο πιο πριν καποιο ρουτερ που παιζει adsl /vdsl.γιατι πολλα vdsl παιζουν και adsl. βεβαια για να εχει τετοιο ρουτερ θα πρεπει να το ειχε παρει μονος του και οχι απο τον Isp διοτι ο Isp θα του δωσει τετοιο μονο αν παρει vdsl.δηλαδη το vdsl του θα παιζει και adsl αμα χρειαστει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 άμα είχε πάρει vdsl router που έπαιζε και adsl θα το ήξερε και δεν θα ρώταγε
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 άμα είχε πάρει vdsl router που έπαιζε και adsl θα το ήξερε και δεν θα ρώταγε αμα ηξεραν οι μισοι τι εχουν και τι θελουν σε αυτην την ζωη θα ειμασταν ολοι χαρουμενοι. Παραθετω κουβεντα support Πελατη Πελατης: Δεν εχω internet. Support: Πειτε μου το τηλεφωνο σας. Ο πελατης λεει ασχετο τηλεφωνο. Support: ΠΕιτε μου το Username σας Πελατης:Δεν το ξερω. Support: Ποιορουτερ εχετε ποια λαμπακια αναβουν κτλ Πελατης: Δεν ξερω. Και εγω λεω Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να συνεχισισω να γραψω την συνεχεια.Μαλλον εκει επρεπε να ερθει το μεντιουμ να κανει τα μαγικα του η ο copperfield. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, το μόνο vdsl/adsl router που υπήρχε εδώ και καιρό ήταν το Vigor 2850 που κάνει 200+ euro, αυτός που δεν ξέρει δεν θα δώσει τόσα χρήματα...
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 σωστα μαλλον ξεχασες το σεναριο.Εκλεισε η εταιρεια μου και πηρα αυτο απο εκει.Ηρθε ο ξαδερφος μου και μου φερε κατι απο το εξωτερικο και δεν ξερω καν τι ειναι και αλλα τοσα πραγματα που για καποιο λογο φτανουν σε λαθος χερια.μεχρι και ατομα που ξαφνικα εχουν βρεθει με cisco αποτο πουθενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα