Luciddream Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 εγω με forthnet είμαι μια χαρά αλλα δεν εχει fast path..η τουλάχιστον δεν είχε την τελευταία φορα που τσέκαρα. ουτε η cyta θα εχει λογικά...αλλα η cyta εχει 10mbit upload.. πολύ σημαντικό κατα την γνώμη μου. πάντως δεν ξερω ποσο καλα συμπεριφέρεται το vdsl στο fast path... εδώ το interleave depth ας πούμε φτάνει εως και 500 στο vdsl... για να μην το βάζουν κάτι θα ξέρουν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 η Cyta δεν έχει και τόσο καλά pings όμως
Snolly Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα, μόλις ηρθε ο ΟΤΕτζης και γυρισε τη γραμμη μου απο Forthnet σε ΟΤΕ. Ηρθε και το SMS πως ενεργοποιηθηκε το VDSL 30 και πηρα και username/pass. Ακομα δεν εχει ερθει ο εξοπλισμος. Με τωρινο ADSL attenuation 12 και SNR 8.9 τι ελπιδες εχω; Θα πιανω τα 30 ή μπα. Τα pings μου ειναι αδιαφορα, δεν παιζω games, μονο για http downloading με νοιαζει. ευχαριστώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 πιστεύω ότι θα είσαι μια χαρά, αν δε υπάρχει καλωδιακό πρόβλημα... 1
skiabox Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Πάντως απορώ πραγματικά με ποια λογική ακολουθείται μια στρατηγική (VDSL) που αφορά μόνο το 1/100 του πληθυσμού. Αν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 εννοείς από πλευράς εναλλακτικών και κάλυψη από Α/Κ? φτηνές αναβαθμίσεις υποθέτω που θα προσφέρουν κέρδος/διαφήμιση ακόμα κι αν μπορούν να βάλουν λίγοι... η κάλυψη όμως μέσω FTTC που προσφέρει σιγά σιγά ο ΟΤΕ, είναι αυτή που αξίζει και μελλοντικά θα βγάλει τα χρήματά της...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 οπτική ίνα μέχρι την καμπίνα (ΚΑΦΑΟΥ) στους δρόμους...
Snolly Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 πιστεύω ότι θα είσαι μια χαρά, αν δε υπάρχει καλωδιακό πρόβλημα... τελικα κλειδωνει στα 24 κατω 2,2 πανω. Αυτα με το ρουτερ του ΟΤΕ. Εφερε φιλος ρουτερ VDSL Forthnet κλειδωσε στα 30 κατω 4,5 πανω αλλα δεν εκανε authenticate με τιποτα. δλδ η γραμμη συγχρονιζε αλλα δε δεχοταν ουτε το δικο μου ΟΤΕ username ουτε του φιλου το Forthnet.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 τόσο χάλι είναι το router που δίνει ο ΟΤΕ? πρέπει να checkάρεις συγχρονισμό στον κατανεμητή πάντως...
FarCry Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 τελικα κλειδωνει στα 24 κατω 2,2 πανω. Αυτα με το ρουτερ του ΟΤΕ. Εφερε φιλος ρουτερ VDSL Forthnet κλειδωσε στα 30 κατω 4,5 πανω αλλα δεν εκανε authenticate με τιποτα. δλδ η γραμμη συγχρονιζε αλλα δε δεχοταν ουτε το δικο μου ΟΤΕ username ουτε του φιλου το Forthnet. αφου ο οτε και η forthnet εχουν αλλο vlan ID πως περιμενεις να μπεις ιντερνετ?
Snolly Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 τόσο χάλι είναι το router που δίνει ο ΟΤΕ? πρέπει να checkάρεις συγχρονισμό στον κατανεμητή πάντως... εννοουμε στην εισοδο της πολυκατοικειας; αφου το ρουτερ της φορθνετ κλειδωσε στα 2.5/30 τι νοημα εχει να τσεκαρω κατι αλλο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 ναι αλλά εσύ παίζεις αναγκαστικά με το router του ΟΤΕ, το οποίο δεν συγχρονίζει τόσο, άρα κάτι πρέπει να γίνει...
FarCry Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 εννοουμε στην εισοδο της πολυκατοικειας; αφου το ρουτερ της φορθνετ κλειδωσε στα 2.5/30 τι νοημα εχει να τσεκαρω κατι αλλο; βλεπω εδω οτι προσθεσε και Thomson o οτε σαν της forthnet. ρωτησε μπας και μπορει να σου παιξουν αλλαγη. https://www.ote.gr/web/guest/help-and-support/internet/-/support/category/866732
poulinos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 στο vdsl ξεχνας την καλωδιιωση που ειχες στο adsl.ολα τα τηλεφωναθα πηγαινουν πανω στο splitter.δεν θα τα εχεις παραλληλα με φιλτρο αλλιως θα σου σκισει τον συγχρονισμο.κοινως θελει ανοιγμα το πρωτο πριζακι και να αλλαχτει η καλωδιωση αλλιως χανεις σε ταχυτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα