Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω με forthnet είμαι μια χαρά αλλα δεν εχει fast path..η τουλάχιστον δεν είχε την τελευταία φορα που τσέκαρα. ουτε η cyta θα εχει λογικά...αλλα η cyta εχει 10mbit upload.. πολύ σημαντικό κατα την γνώμη μου.

πάντως δεν ξερω ποσο καλα συμπεριφέρεται το vdsl στο fast path... εδώ το interleave depth ας πούμε φτάνει εως και 500 στο vdsl... για να μην το βάζουν κάτι θα ξέρουν :P 

Δημοσ.

Καλησπέρα,

μόλις ηρθε ο ΟΤΕτζης και γυρισε τη γραμμη μου απο Forthnet σε ΟΤΕ. Ηρθε και το SMS πως ενεργοποιηθηκε το VDSL 30 και πηρα και username/pass. Ακομα δεν εχει ερθει ο εξοπλισμος.

Με τωρινο ADSL attenuation 12 και SNR 8.9 τι ελπιδες εχω; Θα πιανω τα 30 ή μπα. Τα pings μου ειναι αδιαφορα, δεν παιζω games, μονο για http downloading με νοιαζει.

ευχαριστώ

Δημοσ.

Πάντως απορώ πραγματικά με ποια λογική ακολουθείται μια στρατηγική (VDSL) που αφορά μόνο το 1/100 του πληθυσμού.

Αν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει.

• Super Moderators
Δημοσ.

εννοείς από πλευράς εναλλακτικών και κάλυψη από Α/Κ? φτηνές αναβαθμίσεις υποθέτω που θα προσφέρουν κέρδος/διαφήμιση ακόμα κι αν μπορούν να βάλουν λίγοι...

η κάλυψη όμως μέσω FTTC που προσφέρει σιγά σιγά ο ΟΤΕ, είναι αυτή που αξίζει και μελλοντικά θα βγάλει τα χρήματά της...

Δημοσ.

πιστεύω ότι θα είσαι μια χαρά, αν δε υπάρχει καλωδιακό πρόβλημα...

τελικα κλειδωνει στα 24 κατω 2,2 πανω. Αυτα με το ρουτερ του ΟΤΕ. Εφερε φιλος ρουτερ VDSL Forthnet κλειδωσε στα 30 κατω 4,5 πανω αλλα δεν εκανε authenticate με τιποτα. δλδ η γραμμη συγχρονιζε αλλα δε δεχοταν ουτε το δικο μου ΟΤΕ username ουτε του φιλου το Forthnet.

• Super Moderators
Δημοσ.

τόσο χάλι είναι το router που δίνει ο ΟΤΕ? πρέπει να checkάρεις συγχρονισμό στον κατανεμητή πάντως...

Δημοσ.

τελικα κλειδωνει στα 24 κατω 2,2 πανω. Αυτα με το ρουτερ του ΟΤΕ. Εφερε φιλος ρουτερ VDSL Forthnet κλειδωσε στα 30 κατω 4,5 πανω αλλα δεν εκανε authenticate με τιποτα. δλδ η γραμμη συγχρονιζε αλλα δε δεχοταν ουτε το δικο μου ΟΤΕ username ουτε του φιλου το Forthnet.

αφου ο οτε και η forthnet εχουν αλλο vlan ID πως περιμενεις να μπεις ιντερνετ? :P

Δημοσ.

τόσο χάλι είναι το router που δίνει ο ΟΤΕ? πρέπει να checkάρεις συγχρονισμό στον κατανεμητή πάντως...

εννοουμε στην εισοδο της πολυκατοικειας;

αφου το ρουτερ της φορθνετ κλειδωσε στα 2.5/30 τι νοημα εχει να τσεκαρω κατι αλλο;

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά εσύ παίζεις αναγκαστικά με το router του ΟΤΕ, το οποίο δεν συγχρονίζει τόσο, άρα κάτι πρέπει να γίνει...

Δημοσ.

εννοουμε στην εισοδο της πολυκατοικειας;

αφου το ρουτερ της φορθνετ κλειδωσε στα 2.5/30 τι νοημα εχει να τσεκαρω κατι αλλο;

βλεπω εδω οτι προσθεσε και Thomson o οτε σαν της forthnet.

ρωτησε μπας και μπορει να σου παιξουν αλλαγη.

https://www.ote.gr/web/guest/help-and-support/internet/-/support/category/866732

Δημοσ.

στο vdsl ξεχνας την καλωδιιωση που ειχες στο adsl.ολα τα τηλεφωναθα πηγαινουν πανω στο splitter.δεν θα τα εχεις παραλληλα με φιλτρο αλλιως θα σου σκισει τον συγχρονισμο.κοινως θελει ανοιγμα το πρωτο πριζακι και να αλλαχτει η καλωδιωση αλλιως χανεις σε ταχυτητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...