Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ασχετο για να επανελθω με τα pings o assvas απο το adslgr ανεφερε 9ms vdsl fast. προφανως παιζει ρολο που ειναι απο καμπινα. περισσοτερη οπτικη ινα λιγοτερος χαλκος και εχεις κερδος 3ms σε σχεση με μενα :P

βεβαια του ειπα να ριξει και μια μετρηση σε adsl2+ γιατι απο τις μετρησεις μου βγαζει ενα overhead 5-6ms το vdsl πρωτοκολλο. αυτο σημαινει οτι το adsl του assvas πρεπει να βγαζει 4ms στο νερο. περιμενω μετρηση του για να επιβεβαιωσω την προβλεψη

γενικα παντως να ξερετε σαν κανονα του χεριου vdsl=(adsl+ 5-6ms) στα pings

αυτα. δεν ξαναγραφω για το θεμα των pings γιατι το εκαψα :P

Δημοσ.

αυτόματα γίνεται. έχει autodetect το uplink. περίμενε θέλει μέχρι 12 εργάσιμες για να γίνει αλλαγή. εμένα μου πήρε 11 το ρουτερ το παίρνεις στις 3 εργάσιμες

η αφασια ειναι οτι τα bots στον οτε του λενε οτι ειναι σε vdsl ηδη.ας του πουν οτι ξερεις δεν εχεις γυρισει ακομα σε vdsl.δεν βλεπουν τον συγχρονισμο?απλα κοιταξαν οτι ειναι να του δωσουν vdsl και του λενε οκ σε vdsl εισαι???

Δημοσ.

αυτόματα γίνεται. έχει autodetect το uplink. περίμενε θέλει μέχρι 12 εργάσιμες για να γίνει αλλαγή. εμένα μου πήρε 11 το ρουτερ το παίρνεις στις 3 εργάσιμες

Yeap

Configuration Mode Autodetect

Current UpLink ADSL

Παντως στα 3 τηλεφωνα  που εκανα μου ειπαν τα εξης..

1ο)Εχω κανονικα vdsl,και αμα δεν ειχα,το νεο router δεν θα δουλευε..

2ο)Εχω κανονικα,και παρα πολυ καλες ταχυτητες,και συγχρονιζει τελεια.

3ο)Δεν μπορει να δει το router μου και δεν ξερει τι μπορει να φταιει και λογικα επειδη ειναι νεα συνδεση να περιμενω γιατι η μεταβαση γινεται σταδιακα,και αμα  δεν δω βελτιωση στις επομενες μερες να ξανατηλεφωνησω.

Δημοσ.

Yeap

Current UpLink ADSL

3ο)Δεν μπορει να δει το router μου και δεν ξερει τι μπορει να φταιει και λογικα επειδη ειναι νεα συνδεση να περιμενω γιατι η μεταβαση γινεται σταδιακα,και αμα  δεν δω βελτιωση στις επομενες μερες να ξανατηλεφωνησω.

το 1 ειναι ακυρο

το 2 ειναι ακυρο για vdsl

το 3 ειναι σωστο εν μερη. περιμενε....

η αφασια ειναι οτι τα bots στον οτε του λενε οτι ειναι σε vdsl ηδη.ας του πουν οτι ξερεις δεν εχεις γυρισει ακομα σε vdsl.δεν βλεπουν τον συγχρονισμο?απλα κοιταξαν οτι ειναι να του δωσουν vdsl και του λενε οκ σε vdsl εισαι???

εμενα μου ετυχε περιπτωση οταν εκανα μεταβαση απο adsl forthnet 2mbps σε conn-x 24 να ρωταω ποσο θα πιασω να βλεπει αυτη το adsl g.dmt και να μου λεει μεχρι 8 δε παει παραπανω. ξαναπαιρνω το σηκωνει αλλος υπαλληλος του λεω ο αλλος ειπε λαθος γιαυτο και γιαυτο το λογο. μου λεει οντως δεν ισχυει το 8 που ειπε ο αλλος υπαλληλος αλλα δε μπορω να ξερω ποσο θα φτασεις γιατι εχεις με τη forthnet συνδεση. ξαναπαιρνω τριτος υπαλληλος και του λεω αν μπορει να δει γυρω στην περιοχη μου ποσο πιανουν περιπου για να εχω ενα μετρο και ετσι βρηκα ακρη

και οι 3 υπαλληλοι ηταν γυναικες. δεν λεω οτι αυτο φταιει ετσι? μη με λενε και μισογυνη :P

εντωμεταξυ ειχα ρωτησει ενα φιλο μου που δουλευει τεχνικος σε βλαβες απο διαφορες εταιρειες και πηγαινει σε σπιτια πελατων με βαση το attenuation 13 ποσο κανονικα θα πρεπει να περιμενω και μου ειπε πει απο 18 εως 20. τελικα επεσε μεσα αφου ειχα attainable 18.6-19 ασχετα που επαιζα στα 16

ΥΓ: ασε που η πρωτη υπαλληλος που ειπε θα παω στα 8 προσπαθουσε να πεισει τη μητερα μου οτι δεν αξιζει να βαλω 24 προγραμμα :shock:

Δημοσ.

αναμενόμενο...

να σου πω ξερεις κανενα ντεμο ή κανενα τεστ που να τρεχει σε gaming server για να ανεβασω εικονα να δειξω επι του πρακτεου εαν αυτα τα 5ms διαφορα κανουν θεμα στο online gaming? ξερεις απλα να δειξω τη διαφορα στο ping εαν υπαρχει. αυτο θα ενδιαφερει αρκετους πιστευω

Δημοσ.

Yeap

Current UpLink ADSL

ΟΤΙ να νε τελειως.τελικα το support εχει ξεπεσει παντου.οτι να νε ατομα.θα μου πεις τα παιδια για δουλεια κοιτανε τι να κανουν.η εκπαιδευση μαλλον ειναι χαλια και οτι θελουμ με λιγα λεφτα ενα ατομο να λιωνει να σηκωνει τηλεφωνα.ναι συγχρονιζει τελεια για adsl.

το 1 ειναι ακυρο

το 2 ειναι ακυρο για vdsl

το 3 ειναι σωστο εν μερη. περιμενε....

εμενα μου ετυχε περιπτωση οταν εκανα μεταβαση απο adsl forthnet 2mbps σε conn-x 24 να ρωταω ποσο θα πιασω να βλεπει αυτη το adsl g.dmt και να μου λεει μεχρι 8 δε παει παραπανω. ξαναπαιρνω το σηκωνει αλλος υπαλληλος του λεω ο αλλος ειπε λαθος γιαυτο και γιαυτο το λογο. μου λεει οντως δεν ισχυει το 8 που ειπε ο αλλος υπαλληλος αλλα δε μπορω να ξερω ποσο θα φτασεις γιατι εχεις με τη forthnet συνδεση. ξαναπαιρνω τριτος υπαλληλος και του λεω αν μπορει να δει γυρω στην περιοχη μου ποσο πιανουν περιπου για να εχω ενα μετρο και ετσι βρηκα ακρη

και οι 3 υπαλληλοι ηταν γυναικες. δεν λεω οτι αυτο φταιει ετσι? μη με λενε και μισογυνη :P

εντωμεταξυ ειχα ρωτησει ενα φιλο μου που δουλευει τεχνικος σε βλαβες απο διαφορες εταιρειες και πηγαινει σε σπιτια πελατων με βαση το attenuation 13 ποσο κανονικα θα πρεπει να περιμενω και μου ειπε πει απο 18 εως 20. τελικα επεσε μεσα αφου ειχα attainable 18.6-19 ασχετα που επαιζα στα 16

ΥΓ: ασε που η πρωτη υπαλληλος που ειπε θα παω στα 8 προσπαθουσε να πεισει τη μητερα μου οτι δεν αξιζει να βαλω 24 προγραμμα :shock:

και απο τα γυρω σπιτια να δεις δεν εχει νοημα.αφου ειχες ηδη forthnet μπορουσες μονος σου να δεις ποσο θα πιασει αφου το attenuation το ηξερες.απλα η διαφορα forthnet οτε ειναι στο margin.απλα λογικα πρεπει να εχασες λιγο σε ταχυτητα λογω του 9 margin εκτος αν πριν ησουν στην forthnet se alcatel (dslam)broadcom chipset.

Δημοσ.

και απο τα γυρω σπιτια να δεις δεν εχει νοημα.αφου ειχες ηδη forthnet μπορουσες μονος σου να δεις ποσο θα πιασει αφου το attenuation το ηξερες.απλα η διαφορα forthnet οτε ειναι στο margin.απλα λογικα πρεπει να εχασες λιγο σε ταχυτητα λογω του 9 margin εκτος αν πριν ησουν στην forthnet se alcatel (dslam)broadcom chipset.

ναι απλα δεν ηξερα για το adslgr calculator τοτε και δεν ημουν τοσο γνωστης των θεματων τι παιζει με τα στατιστικα. γιαυτο και ρωτησα τον φιλο μου τον τεχνικο μετα τις αρλουμπες του οτε για σιγουρια

Δημοσ.

ναι απλα δεν ηξερα για το adslgr calculator τοτε και δεν ημουν τοσο γνωστης των θεματων τι παιζει με τα στατιστικα. γιαυτο και ρωτησα τον φιλο μου τον τεχνικο μετα τις αρλουμπες του οτε για σιγουρια

απλα και τα calculator λενε το max θεωρητικο υπο ιδανικες συνθηκες.μπορει να εισαι 1 Km απο τον οτε και αντι για 17 να παιζεις 7 και να μην το δεχεται ο οτε για βλαβη.ολα στην πραγματικη ζωη ειναι διαφορετικα απο την θεωρια.

Δημοσ.

Nα ρωτησω κατι ασχετο..

Μηπως εχετε να προτεινετε 2-3 απλα βιβλια σχετικα με τηλεπικοινωνιες που να εξηγουν ορους αλλα και την λειτουργια ορισμενων συσκευων?

Δημοσ.

κατι συγκεκριμενο δεν ξερω για να πω αλλα αν ξερεις αγγλικα πιστευω οτι στο ιντερνετ θα βρεις αρκετα πραγματα για να μην ξοδευεσαι.

Δημοσ.

Ποτε θα εχουμε vdsl στην υπολοιπη Ελλαδα?

Ας πουμε τυχαια(οχι καθολου τυχαια)

Εγω μενω Κρητη ποτε θα μου ερθει?

Ποσο θα πληρωνω,ποια η διαφορα με το adsl,

συμφερει?

ο ΟΤΕ ειναι πιο οικονομικος ή καποια αλλη εταιρια?

Δημοσ.
o OTE σίγουρα είναι ο ακριβότερος!

O OTE όντως είναι σίγουρα ακριβότερος. Οι περισσότεροι εναλλακτικοί όπως forthnet το έχουν με 10 ευρώ πάνω από την τωρινή σου πληρωμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...