Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

άγνωστο το πότε θα στρώσουν οπτικές στην υπόλοιπη Ελλάδα, άσε που θα πρέπει να περάσουν και μερικοί μήνες μετά την ολοκλήρωση για να πάρει το οκ από ΕΕΤΤ, μέχρι τότε μόνο από τα Α/Κ, δλδ αποστάσεις κάτω των 800-1000m...

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Nα ρωτησω κατι ασχετο..

Μηπως εχετε να προτεινετε 2-3 απλα βιβλια σχετικα με τηλεπικοινωνιες που να εξηγουν ορους αλλα και την λειτουργια ορισμενων συσκευων?

http://www.free-ebooks.gr/gre/ebook/1729

Γ λυκειου. οτι χρειαζεσαι για ξεκινημα :P

και αυτο

http://www.free-ebooks.gr/gre/ebook/709

Δημοσ.

Τα τηλεφωνα συνεχιστηκαν στον ΟΤΕ και οι απαντησεις που ελαβα ηταν οι εξης..

4)Δεν γινεται να μην εχετε vdsl εφοσον εχετε το νεο router..

5)Γραψτε cmd,ipconfig και διαβαστε μου τι γραφει(τα γραφω και εγω για να δω που το παει),μου λεει μετα να παω 

κεντρο δικτυου και κοινης χρησης~>Αλλαγη ρυθμισεων προσαμογεα~>Τοπικη συνδεση~>Ιδιοτητες~>Πρωτοκολλο Internet εκδοση 4(TCP/IPv4)~>Xρηση των παρακατω διευθυνσεων διακομιστη DNS,και αρχισε να μου λεει κατι νουμερα για να τα γραψω..Μολις τελιωσα μου ειπε πως το προβλημα μου λυθηκε..

6)ΕΧΕΤΕ VDSL,και μην μου λετε τι γραφει το interface του router σας,ολα τα router adsl γραφουν,εγω με οσους εχω μιλησει και εχουν vdsl,adsl εγραφε,εσεις που το ειδατε αυτο το πραγμα?

Επειδη βαρεθηκα πηρα τηλεφωνο και ειπα  να δωσουν βλαβη,την  ιδια μερα κιολας επικοινωνησαν μαζι μου τεχνικοι του  ΟΤΕ απο το τοπικο συνεργειο του οτε,με ρωτησαν ποιο ειναι το προβλημα,και μου ειπαν  πως δεν με εχουν συνδεσει ακομα και θα το κανουν τωρα(να'ναι καλα)..Το προβλημα μου λυθηκε..

aUNdR6e.jpg

Δημοσ.

Χμ,δεν ξερω :fear:

Παντως απο το κεντρο του ΟΤΕ ειμαι  περιπου 600-620 μετρα.

πες τους να στο βαλουν και fast και θα εισαι οκ

Δημοσ.

πες τους να στο βαλουν και fast και θα εισαι οκ

Αυτο μπορω να το ζητησω τηλεφωνικα στην εξυπηρετηση πελατων ή πρεπει  να επικοινωνησω με το τοπικο συνεργειο?

Και τι θα κερδισω με αυτο?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

το έχει πει σε διαφημίσεις? damn...

τωρα και σε διαφημισεις!

πιο γρηγορος απο ποτε! και καλα :P

Δημοσ.

Εγώ μπορώ να βάλω vdsl σύμφωνα με τον wizard της cyta.

Τα στατιστικά της γραμμής μου είναι τα παρακάτω :

2rqnmh1.png

• Super Moderators
Δημοσ.

από τη μια λέει η Cyta ότι το vdsl είναι για μέχρι 1km, από την άλλη σου λέει ότι μπορείς να βάλεις με σχεδόν 22db attenuation που αντιστοιχεί σε 1600m...

αν σου δίνει τη δυνατότητα να γυρίσεις πίσω σε adsl2+ πακέτο σε περίπτωση που ο συγχρονισμός δεν είναι κοντά στα 30mbps τότε δοκίμασε...

Δημοσ.

Μα δεν πήγα ακόμα σε VDSL. Απλά πόσταρα τα στατιστικά της γραμμής για να πάρω γνώμες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...